BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > NBA

NBA (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Hukli

This Post:
00
170917.132 in reply to 170917.131
Date: 3/24/2011 5:24:11 PM
Overall Posts Rated:
1616
Azért a jelenlegi teljesítményük azért is ilyen mert 20 nap alatt játszottak 14 meccset ami iszonyat sok. Az alapszakasz vége felé ez már gyilkos látszik a fáradtság. Jah imádkozniuk kell, hogy a Heat megelőzze a Bostont, és erre van is esély.

This Post:
00
170917.133 in reply to 170917.130
Date: 3/24/2011 7:03:58 PM
Overall Posts Rated:
117117
a 0 tapasztalatot, természetesen egy Bostoni (ne részletezzem), Miami (Wade, James) vagy akár egy Orlandói társasághoz képest mondtam... elenyésző, amit felsoroltál. Lássuk be, hogy nem náluk van PO rutinból az előny... az említettekhez képest. Gyanítom Garnett egyedül játszott annyit, mint a Chicago kezdő 5öse (na azt rutinnak nevezem).. de ez csak tipp.

This Post:
00
170917.134 in reply to 170917.133
Date: 3/24/2011 8:25:29 PM
Overall Posts Rated:
1616
James PO rutinját hagyjuk, az az ember egy choker, a nehéz pillanatokban nem tud vezér lenni (idei produkciója is mutatja).
Wade ok. Orlandonak egyszer megadatodd h kiejtsék Queen James-éket több nem is volt bennük szvsz, majd ha lesz rendes edzőjük akkor ok. A Bulls a Boston elleni legendás PO párharcban már szerzett rutint, Korver, Boozer szintén (bár Booz is choker). Van egy nagyon jó edzőjük, egy mvp esélyes Rose, egy félelmetes defense. Nem szabad leírni őket (bár kitenne ilyet a keleti elsővel:)). A Heatet simán hazavágják a PO-ban.

From: Misi9

This Post:
00
170917.135 in reply to 170917.134
Date: 3/25/2011 4:03:25 AM
Overall Posts Rated:
22
már nem azért, de James PO rutinját elég nehéz lenne hagyni, még akkor is, ha nem nagyon sikerült semmit se alkotnia ott. Hogy nem vezér azt se mondanám, azért jópár meccset döntött már el utolsó pillanatban, hogy idén nem sülnek a utolsó másodpercben a dolgok miamiban... hát van ilyen. És azért megjegyzem, hogy 2007 ben gyakorlatilag egyedül vitte el a clevelandet a nagydöntőbe, igaz, hogy ki is lettek söpörve, de hát azért egyedül egy döntőre kevés egy használható ember. Szóval én nem írnám le a Miamit, szerintem inkább a chicago lesz kevés idén. De majd meglátjuk mit hoz a jövő.

És mellékesen 71 meccset játszott a PO-ba, Wade 66-ot és nem mellékesen Bibby 80-at , aki egyre jobban dob a miamiban...

Last edited by Misi9 at 3/25/2011 4:05:59 AM

This Post:
00
170917.136 in reply to 170917.135
Date: 3/25/2011 6:23:56 AM
Overall Posts Rated:
1616
Jah Bibby hullája egész jól dob. Védekezésben meg -1 ember. A PO rutin arról szól, hogy ki mennyire bírja a stresszt, az éles helyzeteket, mennyire tud vezér lenni, hátán vinni a csapatot. Wade ebben valóban jó őt kedvelem is de James... 1 igazán jó PO párharca volt (a Pistons elleni konf döntő 2007ben), egyébként meg leginkább az ő és Mike Brown edző hibái miatt nem jött össze semmi az elmúlt pár évben. Nem írom le a Miamit, mert bármi lehet, de nálam jelenleg a Bulls esélyesebb a bajnoki győzelemre/döntőre.

This Post:
00
170917.137 in reply to 170917.136
Date: 3/25/2011 11:12:01 AM
Overall Posts Rated:
22
Hát Lebron konkrétan a hátán vitte clevelandet 7 évig, utóbbi 5ben playoffba, ahol mindig legalább a második körig mentek. Persze a Chicago is nagyon jó, nagyjából megjósolhatatlan, ki fog ott keleti döntőt játszani.

This Post:
00
170917.138 in reply to 170917.137
Date: 3/25/2011 11:33:30 AM
Overall Posts Rated:
1616
Most a PO-ról beszélünk, nem arról h Queen James mit csinált az alapszakaszban :) Az elmúlt 2 évben a James féle Cavs az egyik legnagyobb bajnokesélyes volt (szakértők szerint is), mégsem sikerült még egy döntőt sem összehozni. Az h James az alapszakaszban jó statokat hoz az egy dolog :). Mindenesetre idén izgalmas PO lesz az tuti, mind keleten mind nyugaton.

This Post:
00
170917.139 in reply to 170917.138
Date: 3/25/2011 12:44:09 PM
Overall Posts Rated:
22
Mért ne hozott ugyanolyan, vagy akár még jobb statokat a PO-ban? Hogy mi sikerül és mi nem, az nem csak James múlik, hanem pl ( leginkább) Mike Brownon.

From: Dawa

This Post:
00
170917.140 in reply to 170917.139
Date: 3/25/2011 12:51:22 PM
Overall Posts Rated:
106106
Már az első posztból látszik, hogy "ránézésre" rühelli LeBron James-t, tök mindegy mit írsz neki :)

From: DanChee

This Post:
00
170917.141 in reply to 170917.138
Date: 3/25/2011 1:58:01 PM
Overall Posts Rated:
4343
Sztem kicsit igazságtalan vagy LeBronnal. Én sem rajongok érte, de túlzás lenne őt lesajnálni. Sztem. Nem nyerhet mindenki bajnokságot. Ugye Barkley, Ewing, Malone, Stockton, Miller, stb... Attól még ennek a korszaknak az egyik (ha nem A) legjobb játékosa.

David Robinson mikor nyert bajnokságot? Amikor Duncan is odakerült. Drexler mikor nyert bajnokságot? Amikor Olajuwon csapatába került.

És egy kis aktualizálás. Kobe mit alkotott a rájátszásban amikor Shaq segge már South Beachen ázott, de még nem volt ott neki Gasol?;) pedig neki jobb edzője volt mint Mike Brown...
Garnett mit alkotott a rájátszásban amikor még a Wolvesban játszott? Mármint azon a szezonon kívül amikor a Spreewellel meg a Cassellel nyomták...
Howard mit ért el idáig amit LeBron nem?

A bajnokság megnyeréséhez nagyon sok mindennek kell összejönnie. Ti is tudjátok.
Sztem nem feltétlenül szarfaszú az, akinek nem jött össze.
Illetőleg az sem, aki a bajnokcsapat nem első, hanem "csak" második embere volt. Ezt csak azért írom, hogyha úgy nyer a cHeat bajnokságot pár éven belül (sztem fog), hogy nem LeBron, hanem Wade a top scorer és a meccsek végén a closer, hát nem hiszem, hogy a LeBronnak majd szégyenkeznie kéne. :)

This Post:
11
170917.142 in reply to 170917.141
Date: 3/25/2011 3:10:56 PM
Overall Posts Rated:
1616
Olyanokat adtok a számba amiket nem mondtam. Nem utálom jamest elismerem, hogy nagyon jó játékos. Az más tészta h nem szimpi ha vki kingnek hívja magát miközben még semmit nem nyert, meg ez a nyári undorító decision dolog.

Nem mondtam olyat h James szarfaszú. Csak azt h mint vezér nem képes egy csapatot bajnoki címhez segíteni. Ezt bizonyította az elmúlt években a Cavsben. És belátta ő is, hiszen mehetett volna nyáron New Yorkba, a Netsbe vagy maradhatott volna a Cavsben is de nem tette. Inkább el ment a liga egyik másik legjobbja mellé (Wade) meg egy top 10 erőcsatár mellé (Bosh). No comment... Ha innen bajnokságot nyerne (valszeg fognak lehet többet is), az már nem James, nem csak James érdeme lesz, nem ő lesz a vezér ( a Heat Wade csapata, ő nyert már nekik bajnokságot). Az, hogy jó statokat hoz, egy dolog. James statvadász. Ami nem baj, csak a PO-ban nem sokra megy vele. Sokan mondják, hogy James milyen jól passzol, mert h 7-8 assistot átlagol. És? Ezek nagyrésza abból van h betör, ráváltanak ketten ő meg az üres embernek kiadja aki bedobja az opent. Láthattuk, mennyire szenvedett a Miami idán amikor James irányítót próbált volna játszani. Egy szó mint 100 James egy nagyon jó playa, brutális fizikai adotságokkal, DE mint Franchise Player megbukott, és ezt ő is tudja.

A Kobe-Gasol tészta megint más. Egyedül nem lehet bajnokságot nyerni, MJ se tudott volna Pippen nélkül. DE Kobe volt a falkavezér(most is) ő húzta a csapatot, Gasol csak egy nagyon jó playa.

Összegezve: James valóban nagyon jó playa, de azért nem lehet egy lapon emlegetni MJ-vel, vagy Kobe-val, mert mint vezért nem nyert bajnokságot, franchise playerként sikertelen volt, pedig volt lehetősége bőven (láthattuk mennyire nem bírja a stresszt amikor az orlando elleni kiesés után nem adott nyilatkozatot, meg is büntették érte).

Hogy a Heat meddig jut idén? Azt nem tudom. Náluk van a liga top 3 játékosából 2+Bosh minden esélyük megvan a jó szereplésre, de ha most azt mondanák h Bulls-Heat sztem 4-3 innen indultunk ki :)

Advertisement