BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Apoxorisi

Apoxorisi (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
211815.132 in reply to 211815.120
Date: 3/8/2012 3:54:15 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
ειπες
''Εγώ προσωπικά δεν θέλω να καταγγείλει κανείς κανένα!

Γιατί θες να μου στερήσεις τη χαρά της εσωτερικής επίλυσης του θέματος, που τονίζω δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την υπόθεση του Μυκονιάτη.

Σε ένα μικρόκοσμο του ΒΒ διασκεδάζουμε κι εμείς τον ελεύθερό μας χρόνο ''

εσωτερικη επιλυση το λες εσυ αυτο???γιατι κ τωρα κ με τις ΟΠΚΕ το φορουμ εγινε μπουρδελο..ξεκατινιασματα που θα ζηλευε κ η λαμπιρη..
αλλα οπως λες κ ο ιδιος διασκεδαζετε με ολα αυτα .κανετε πλακιτσες εε???

ειπες

''Ίδιο είναι να μπανάρουμε τους αντίπαλούς μας, ίδιο να οδηγήσουμε τους ίδιους σε αποχώρηση?

Θα είναι πιο ωράιο και για αυτούς. Δεν θα τους μείνει η ρετσινιά.

Θα γράψουνε μία ανακοίνωση του τύπου, δεν έχω αλλο χρόνο, επαγγελματικές υποχρεώσεις, οικογένεια, μπαμπάς, μαμα, θείος, νονός, γάμος, χωρισμός, βαφτίσια, θα μας προτρέψουν και εμάς να βρούμε τη ζωή έξω από το buzzer, κατά το αγγλικό "get a life" και καθαρίσανε, κύριοι και ωράιοι.

Εμείς θα γράφουμε για κανά μήνα μετά αφιερώσεις στη μνήμη τους, κηδεία, μνημόσυνο, κόλυβα (με τσουρεκάκι πολίτικο) και όλα θα περάσουν στην ιστορία.

Μεγαλείο!

Αλλά ΒΑΝ? Εμείς? ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ...''

απορω οι GM γιατι ασχολουνται ακομη???τα παιδια προσφερουν οικιοθελως υπηρεισες..με τον τροπο τους ωθουν χρηστες προς αποχωρηση με ψηλα το κεφαλι...οντως ΜΕΓΑΛΕΙΟ!!!!ειστε οι σιωπηλοι κ μυστικοι τιμωροι του ββ!!!ουαου!!ανατριχιαστικο!!καντε μνημοσυνα .κοροιδεψτε. ειρωνευτειτε(ειστε πολυ καλοι σ αυτο)

καντε τα ολα ταναπου για να διασκεδαζετε..οπως καταλαβαινετε το φορουμ σας ανηκει..αφου κ ονικολας δεν μπορει να παρακολουθησει τα δρωμενα..φαντασου τι γινεται..
οι αλλοι εχουν παντα αδικο . εσεις ΠΟΤΕ!!

kaja με απογοητευσες ειλικρινα..εσυ δεν εγραφες με τετοι στυλακι..
φαινεται αντι να τους στρωσεις σε παρεσυρε το ρεμα..

πολλα παιδια εχουν ξενερωσει .ειπαμε να τ αφησουμε στην ακρη αλλα οταν διαβαζω τετοια ποστ δεν μπορω να μην τ απαντησω..ζηταω συγνωμη απο τα υπολοιπα παιδια..παω να αραξω κ γω σε καμια γωνια κ να παρακολουθω το θεατρο του παραλογου..κ που ξερεις
μπορει να ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ κι ολας!!

From: nikos64

This Post:
00
211815.133 in reply to 211815.132
Date: 3/8/2012 4:37:44 AM
Overall Posts Rated:
303303
οι αλλοι εχουν παντα αδικο . εσεις ΠΟΤΕ

εχω θα εβαζα εμεις ...βρες μου ποτε καποιος παραδεχτηκε οτι ειχε αδικο .....

This Post:
22
211815.134 in reply to 211815.132
Date: 3/8/2012 4:39:09 AM
Overall Posts Rated:
231231
Κοίταξε.

Δεν με παρασύρανε. Με καταδώσανε απροκάλυπτα, χωρίς να έχω κινηθεί ποτέ εναντίον κανενός.

Μέχρι την κατάδοσή μου, αλλά ακόμη και μετά από αυτή οι μόνες καταγγελίες που είχα και έχω κάνει είναι για εξόφθαλμες μεταφορές χρημάτων, που για μένα αυτό και μόνο κάνει το παιχνίδι άδικο (το έλεγα και πριν, το πιστέυω ακόμα).

Τα μνημόσυνα και οι κηδείες είχαν γραφτεί πολύ πριν τα αναφέρω εγώ, αποκλειστικά και μόνο για το πρόσωπό μου από 2 χρήστες του παιχνιδιού τόσο σε δημόσια φόρουμ, όσο και σε δελτία τύπου τους, με πλούσια δόση ειρωνίας.

Δεν είχα διαβάσει κανένα ποστ σου τότε να τα κατέκρινες, όπως έκανες με τα δικά μου ίδια ακριβώς λεγόμενα. Για μένα λοιπόν δεν θα έπρεπε να είσαι επιλεκτικός, αλλά να είσαι εξίσου ενάντιος και στα τότε, αλλά και στα τωρινά γραφόμενα.

Όπως λοιπόν εσύ και ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να επιλέγει τι να κατακρίνει και τι όχι, έτσι και γω έχω το δικαίωμα να επιλέξω το πως θα αμυνθώ απέναντι σε επιθέσεις προς το άτομό μου που ΟΥΔΕΠΟΤΕ προκάλεσα.

Τώρα το αν μέσα στην πορεία μου στο ΒΒ έχω κάνει 20 φίλους και κανά δύο εχθρούς, είναι λογικό να μπορούμε να κάνουμε κάποια πράγματα παραπάνω από μία καταγγελία.

Διαφωνώ βέβαια με το σιωπηλός και μυστικός τιμωρός. Οι επιθετικοί προσδιορισμοί είναι ατυχείς. Δεν είμαι ούτε σιωπηλός, ούτε μυστικός. Το είχα υποσχεθεί στο Νίκο, πως στην επιστροφή μου δεν θα κάνω ξανά την πάπια και το έχω τηρήσει πιστεύω.

Είμαι ανοιχτός, ξεκάθαρος και πλέον πεντακάθαρος.

Είναι επιλογή του άλλου αν θέλει να με έχει δίπλα του ή απέναντι με τα ανάλογα οφέλη και συνέπειες.

Δυστυχώς μόνο ο Ιησούς γύρισε το μάγουλο, αφότου τον χαστουκίσανε.

ΥΓ. Λυπάμαι αν σε απογοήτευσα με το κείμενό μου. Εύχομαι να μη σου φερθεί κανένας όπως εμένα και να συνεχίσεις να έχεις την ίδια ρομαντική και αθώα αντίληψη για το παιχνίδι, που είχα εγώ παλαιότερα και θα έπρεπε να είχαμε όλοι.

ΥΓ.2 Πάζινοκ! Λατρεμένε.
Αφιερωμένο για την καψούρα. http://www.youtube.com/watch?v=rI4fzajz3Ok

This Post:
00
211815.136 in reply to 211815.134
Date: 3/8/2012 5:14:44 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
γιατι πρεπει να διαλεξω πλευρα???τι σημαινει το μαζι μ η απενατι μ??
εαν ειχε πεσει στην αντιληψη μ παλι για κηδειες κ τετοια χαζα παλι τα ιδια θα εγραφα οποιος κ εαν ηταν αυτος...δεν μ ενδιαφερει η προσωπικη σας κοντρα αλλα μην πουλατε τρελα κ ηθος ουτε οι μεν ουτε οι δεν...
θυμασαι κ εσυ επιλεκτικα...θυμασαι μηπως τα λεγομενα μ για σενα κ το μπαν που εφαγες???μαλλον οχι..
αλλα μην κανουμε παλι φαυλο κυκλο..εχετε κοντρα..με γεια σας κ χαρα σας λοιπον..το πεδιο της μαχης ελευθερο.

περιμενα να δειξεις ενα επιπεδο ανωτεροτητας ..να γυρισεις στο παιχνιδι για τα φιλαρακια σου κ οχι για να μπεις σε μια διαδικασια αντιπαραθεσης κ να ζητας εξιλεωση η εκδικηση(αυτο συμπεραινω απο τα γραφομενα σου)

εμενα κ να μου τυχει κατι τετοιο σαν την περιπτωση σου..θα κοιταξω λιγο χαμηλα..κ θα συνεχισω..δεν τρεχει κ τιποτα..

This Post:
22
211815.137 in reply to 211815.117
Date: 3/8/2012 5:36:38 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πωλείται ομάδα πλήρως επιπλωμένη(πάγκος!), με πολύ καλό σύστημα, ευάυλη εμπειρία, με βαριά φανέλα και πρώην διεθνή παίκτη της Εθνικής Ελλάδος!
Τιμή προσφορά: 500 euro + ΦΠΑ 23%... :P

1 ωρίτσα ακόμη και τα τσέπωσα τα φράγκα!! μπουάχαχαχα!! Ζηλεύετε!!

Κάνε μια προσφορά για αυτήν την ομάδα
Τρέχουσα προσφορά: $ 615 000 από PAPIAGIAXNI
Ο πλειστηριασμός τελειώνει: 8/3/2012 13:36:04 μμ

Last edited by yiannis_paros at 3/8/2012 5:38:00 AM

From: pazinok

This Post:
11
211815.138 in reply to 211815.132
Date: 3/8/2012 5:49:27 AM
Overall Posts Rated:
335335
μπορει να ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΩ κι ολας!!

αυτο ηταν βελος εναντιον μου..
εγω τωρα τι σε εκανα για πες μου?
δλδ σε πειραξε που χειροκροτησα καποιον αλλον και οχι εσενα?
ή σου χαλασα την ησυχια?
ελα σε παρακαλω τωρα,γιατι ποτε δεν εχω παρει σε αυτες τις κοντρες μερος και παντα τα βλεπω απο μια ουδετερη γωνια αλλα εσυ αυτο δεν μπορεις να το καταλαβεις και τους θεωρεις ολους εχθρους σου..
.

This Post:
22
211815.139 in reply to 211815.136
Date: 3/8/2012 5:49:39 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.1
Overall Posts Rated:
337337
Συμφωνώ απόλυτα με το Χρήστο. Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια, επειδή 5 χρήστες από τη Α1 πλακώνεστε για το ποιός είναι ρουφιάνος, ποιός είναι παράνομος κτλ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ τα προσωπικά σας. Αυτά μπορείτε να τα λύσετε εκτός παιχνιδιού κλείνοντας ένα ραντεβού και παίζοντας κλωτσομπουνίδια όσες ώρες θελετε. Εμείς τί φταίμε ακριβώς να εισπράττουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός είναι παράνομος, δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε τον διαιτητή. Υπάρχουν gm, που ευτυχώς κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στο λέω εγώ που έπαιζα ξύλο κάποτε. Αλλά ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ πια. Είστε 30 χρονών μαντράχαλοι και παίζετε μπουνιές μεταξύ σας.

Kaja φίλε μου, ο αποκλεισμός σου με παραξένεψε τότε, αλλά η επιστροφή σου με έχει απογοητεύσει με αποκορύφωμα αυτό που γράφεις στην ομάδα σου. Αν μπήκες για να εκδικηθείς και όχι για να (ξανά)απολαύσεις το παιχνίδι, οκ. Δεν σου φταίμε όμως οι υπόλοιποι να ακούμε συνεχώς για 1-2 συγκεκριμένους χρήστες, που στην τελική πλέον δεν ασχολούνται και με το φόρουμ. Μαγκιά είναι να τα πεις σε εκείνους στα ίσα και όχι σαν 15χρονο, που του έφαγε τη γκόμενα ο άλλος, να κλαίγεσαι εδώ μέσα, χωρίς να έχεις και αντίλογο. Μεγάλη απογοήτευση και κρίμα ειλικρινά, διότι είσαι από τους ελάχιστους χρήστες που ξέρουν τόσα για το παιχνίδι. Καλό θα ήταν να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά εδώ μέσα (βοήθεια σε νέους χρήστες, εθνική, προπόνηση κτλ) παρά να απογοητεύεις αυτούς που σε πιστεύουν με την δήθεν μάχη σου απέναντι σε "κάποιους κακούς".

Δεν είμαστε ανώριμοι όλοι εδώ μέσα, ξέρουμε τί παίζεται στο περίπου πάντα. Αλλά σε παρακαλώ, άσε μας να κρίνουμε εμείς το μέγεθος του σφάλματος του καθενός σας, διότι και εσύ και οι άλλοι χρήστες, που κατηγορείς, έχετε κάπου λερωμένη τη φωλιά σας. Τουλάχιστον ελπιζω να μην κατηγορήσεις και εμένα ότι τα χώνω μόνο σε σένα, διότι μάλλον θα αποδείξεις ότι δεν έχεις ιδέα τί άκουσε ο "άλλος" της υπόθεσης.

Να σου πώ την αλήθεια φίλε μου; Έχω μιλήσει και με τις 2 εμπλεκόμενες μεριές μέσω pm, αλλά δυστυχώς καμιά δεν με έπεισε ότι ήταν αθώα. Και οι 2 σας περισσότερο πόλεμο μεταξύ σας κάνατε, παρά δουλεύατε τελικά για το καλό της κοινότητας. Βγάλε αυτό το "kajabbar reloaded", μου θυμίζει MATRIX RELOADED. Εκτός και αν ήρθες σαν ο μεγάλος εκδικητής ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ (ΝΙΟ) για να "εξοντώσεις" τους κακούς.

Απορώ και μάλλον και άλλοι μαζί μου. Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;

This Post:
11
211815.140 in reply to 211815.139
Date: 3/8/2012 6:05:39 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
IV.6
Overall Posts Rated:
663663
πιστευω οτι ο κατσα επεστρεψε για χαρη της εθνικης!

From: zero4
This Post:
00
211815.141 in reply to 211815.140
Date: 3/8/2012 7:02:33 AM
Overall Posts Rated:
2929
ο λαός απαιτεί ΑΙΜΑ ΑΙΜΑ!

This Post:
00
211815.142 in reply to 211815.139
Date: 3/8/2012 7:29:00 AM
Overall Posts Rated:
231231
Μα δεν έχω θελήσει με κανένα τρόπο να εμπλέξω εσένα ή κάποιον άλλο χρήστη σε καμία προσωπική μου κόντρα.

Θα ήταν κουτό από μέρος μου κιόλας. Είσαι από τους ελάχιστους χρήστες που έχουν πράγματι θελήσει να μάθουν τα τεκταινόμενα στο ΒΒ με αντικειμενικό και ουσιαστικό τρόπο.

Όσοι έχουν πάρει μεριές το έχουν κάνει οικιωθελώς και επειδή γουστάρουν και μία κόντρα στο παιχνίδι, εκτός από το καθαρά μανατζεριλίκι της ομάδος τους.

Φυσικά και εξακολουθώ να βοηθάω λοιπούς χρήστες (το ότι δεν το διαλαλώ, δεν σημαίνει πως δεν γίνεται), όσο επίσης το ότι συνεχίσω να προσφέρω στο background της Εθνικής στον τομέα και στο ποσοστό που μου αναλογεί.

Όσο για το kajabbar reloaded (σε ευχαριστώ που το έγραψες σωστά, οι περισσότεροι το τσακίζουν) είναι πιασάρικο και μου άρεσε. Προτιμούσα το V for Vendetta, αλλά δεν μπόρεσα να σκεφτώ κάπως όμορφα να το προσαρμόσω στο προηγούμενο όνομά μου.

Ακόμη όμως και να μην επέστρεφα, πιστέυεις πως δεν θα είχαν δημιουργηθεί κόντρες? Ο κύβος είχε ήδη ρηφθεί.

Εγώ απλά επέλεξα να πάρω μία μεριά, μιας και η κόντρα βρήκε εμένα, περισσότερο από ότι εγώ την κόντρα.

Έτσι κι αλλιώς στην V που είμαι έχω τόσο χρόνο να ασχολούμαι με άλλα πράγματα πλην της ομάδος μου, που απαιτεί περίπου μισή ώρα την εβδομάδα και πολύ λέω, ώστε να τα προλαβαίνω όλα μία χαρά.

Θα μπορούσα βέβαια να μην έγραφα και με τον τρόπο αυτό να μην φθείρομαι κιόλας.
Βλέπεις γι αυτό ακριβώς το λόγο δεν υπάρχει ο αντίλογος όπως σωστά παρατήρησες.
Πλέον αλλάξανε οι ρόλοι και η πάπια έφυγε από μένα και υιοθετήθηκε από λοιπούς χρήστες.

Στο σύνολο πάντως του μηνύματός σου έχεις απόλυτο δίκιο για οποιονδήποτε τηρεί ουδέτερη στάση, εκτός από δύο μικρά σημεία.

-Στο ότι κάναμε πόλεμο μεταξύ μας είναι το πρώτο. Πριν τον αποκλεισμό μου δεν είχα εμπλεχτεί καθόλου σε καμία κόντρα, ακριβώς επειδή είχα την αποψη που περιγράφεις στο μήνυμά σου. Το ότι άνηκα και ανήκω στην ομοσπονδία του Δον, δεν σημαίνει πως συμμετείχα και στις διάφορες κόντρες που ανέκυπταν κατά καιρούς.
Αν τώρα εννοείς για το χρονικό διάστημα μετά της επιστροφής μου, τότε έχεις και σε αυτό δίκιο.

-Στο ότι κλαίγομαι. Αν έχω περάσει τέτοιο μήνυμα με τα γραφόμενά μου, θα το κοιτάξω και θα το διορθώσω άμεσα.
Πιστεύω όμως πως έχω θέσει εαυτόν στην πρώτη γραμμή και εκθέτω πλέον τις απόψεις μου με απόλυτη ειλικρίνια και χωρίς ίχνος μεμψιμοιρίας. Απαντώ σε όλους όσους αναφέρονται σε μένα γιατί δεν θέλω να αφήνω τίποτα πια να πέφτει κάτω.
Αυτός είναι και ο λόγος που έχετε παρατηρήσει και εσύ και ο Χρήστος την αλλαγή σε μένα που αναγράψετε.

Βλέπεις είναι πάντα πιο συμπαθής εκείνος που σκύβει το κεφάλι από εκείνον που το σηκώνει.
Εσύ τουλάχιστον περίμενα να το καταλάβεις αυτό μιας και ποτέ δεν άνηκες στην πρώτη κατηγορία.
Και συ δεν έχεις στερηθεί συμπάθιες μέσα στο παιχνίδι, ακριβώς επειδή σου αρέσει να εκφέρεις την άποψή σου με έναν εξίσου ιδιαίτερο τρόπο? Το θέμα είναι πως δεν σε ενδιαφέρει και μαγκιά σου.

Advertisement