було без превю, не знайшов, нажаль, пару вільних хвилин перед матчем. вибачте.
стартували на Втішалці проти середняка - МЗ Білорусі, якою керує наш земляк Тигр. в їх складі цього сезону намалювалась досить непогана збірна. особливо це стосується Малих гравців, 1 з яких (Jul'jan Tashkovich
(46550462), котрий одночасно є найзарплатнішим гравцем) ще 2 дні тому був на ринку та тільки-но змінив клуб. щоправда, безпосередньо перед нашим матчем форма у них була не досить хорошою. щодо Великих, то тут з формою було краще. проте, у білорусів невеликий вибір в цій ланці.
у нас же на першу гру в заявку потрапили 11 гравців. і тут у нас, навпаки, все гут було з формою Великих і трошки гірша ситуація в цьому плані з Малими. тому розглядались 2 атакуючі тактики. 1ша - це незважаючи на всі очікування від нас внутрішньої атаки (вважав, що від суперника буде чи то зона 2-3, чи вгадайка/напів) так і грати Щит. а 2га - це дещо здивувати суперника і не грати внутрішню, а грати збалансовану Раннє. було вирішено грати друге.
в захисті було вирішено зіграти зону 3-2, так як від українського білоруса не зрозуміло що можна було би очікувати. була б форма у їх Малих нормальною, то можна було прогнозувати зовнішню атаку. з 2ї сторони важко було прогнозувати, що білоруси проти наших Великих полізуть під кільце. тому і зона.
в підсумку ми перемогли білорусів +21 :
(52377). вроді би непогано, але мене здивувала зона 3-2 і вгадування швидкої атаки. тим більше, що ще до гри Тигр на їх форумі писав, що ми можемо зіграти Раннє. дивно. або ж менеджер Білорусі мене вже вивчив так досконало, або ж я просто старію :)
дивним для мене виявилось ще те, що незважаючи на зону 3-2 від нашого вчорашнього опонента, ми зібрали менше підбирань, аніж суперник. щоправда, все решту мало би всіх нас порадувати. і відсоток влучань, в т.ч. дальніх кидків, і Штрафні кидки, і співвідношення перехоплень/втрат, і блоки, і, навіть, хороша кількість асистів як для Раннього - все це радує і дає надію на хороший сезон.
по гравцях, то дабл-дабл у натуралізованого армянина Мардіросяна. відмічу 9 асистів у РЗ "із лавочки" Балицького.
всіх з перемогою! крокуємо далі.
на відміну від гравців, менеджер ще не повністю втянувся в сезон. постараюсь виправитись і вже до кінця тижня розповісти про склад, кандидатів і ще багато про що. маю що сказати, але щось зі мною відбувається не те.
ну і хочу подякувати всім менеджерам, які тренують гравців та кандидатів нашої МЗ, і взагалі нашу перспективну молодь.
повернемося до рубрики "апи хлопців із МЗ". на цій неділі серед поки що 11ки гравців нашої Ю-21 апи отримали: Roman Calancea, Georgy Kondratenko (не основний скіл), Maxim Derevianchenko, Setrak Mardirosyan, Izyaslav Balitskiy (подвійний ап!!!). спс!