Poljska Aktivnih korisnika:
842Rang lista u21 timova:
5Od poslednjih 6 prvenstava Evrope 3 zlata i 2 bronze. Bilo sta dalje pricati je suvisno. Imaju sistem, kontinuitet, ima i menadzera dosta ukljucenih u sve. Sve ono cemu mi tezimo. Ali ako ocemo medalju, a hocemo, onda se mora porvati i sa ovakvom Poljskom. U grupi sa Fancuzima i Slovenijom, prosli na konto kos razlike. Luka Doncic i ekipa su ih dobili na vece zalaganje.
Licno misljenje plasmana:
1-3 mesto u grupi
SpanijaAktivnih korisnika:
1163Rang lista u21 timova:
4Kolega Norris se vratio na kormilo nakon 20 sezona i nastavio zetvu medalja. Poslednja 4 Svetska, 3 medalje. Plus su tu i bile sa kontinentalnog turnira. Broj korisnika jasno odslikava o kakvoj je sili rec. Sve sem zavrsnice i za njih je neuspeh. Ali jedino je sigurno da ce biti u soku kao i ovde
https://www.youtube.com/watch?v=JappBf1QMDk, pa ko prezivi pricace.
1-3 mesto u grupi
SrbijaAktivnih korisnika:
331Rang lista u21 timova:
10Od sezone 10 sam bio skaut, u sezoni 16 i 17 sam preuzeo u21 tim po prvi put. Zdrava neka grupa je bila oko tima. Napravili smo neku osnovu, znali sta hocemo. Nakon 2 sezone napustam u21 tim, sa zeljom da se bavim A timom, da pratim razvojni put svog pulena Kristijana Grubora. Ivko nastavlja naredne 4 sezone mlade, i tu se uzimaju 2 medalje. U sezoni 26 se opet vracam kao selektor u21 tima, ali tu me jedan "los covek" iz BB Srbije, prijavljuje da imam vise timova, i banuju me. Apsolutno nisam krio da je bilo tako, vodio sam tada 3 tima, sve zarad u21 tima. Pogresno tumacenje termina kako do cilja. Sada sam veliki protivnik toga. Trebalo je da porastem da bih shvatio. Tu se uzima Utesni, a sledece sezone brat od tog loseg coveka osvaja Evropsko prvenstvo kao selektor. Tako da u sustini 2 puta sam donekle ucestvovao u selekciji timova koje su uzimale medalje, ali sticajem okolnosti napustao sam kormilo pre uspeha.
Prosle sezone je bila prva generacija koju sam od drafta vodio pa do u21 tima, osvojili smo Utesni bez poraza. Ovo je druga generacija iz kuhinje, nadam se i verujem da ce i ona biti okicena medaljom. Zbog toga i udjoh u novi mandat.
Imamo entuzijazam, Pionir na nasoj strani, plus generaciju koliko toliko oblikovanu po nekim notama koje zelim. Na medalju cekamo 20 sezona, od ere Ozirisa. Prosle sezone sam na pola sezone rekao da je cilj osvojiti Utesni, iskreno sam verovao. Sada, na pola ove sezone, medalja je jedini cilj ove genracije.
"Ko sme taj moze, ko ne zna za strah taj ide napred", rece gdin Misic. Smemo, mozemo, hocemo. Nema straha. Padali su i veci u Pioniru, i tek ce.
polufinale za pocetak Last edited by Miladin Sobic at 4/6/2023 4:37:29 AM