Olyanokat adtok a számba amiket nem mondtam. Nem utálom jamest elismerem, hogy nagyon jó játékos. Az más tészta h nem szimpi ha vki kingnek hívja magát miközben még semmit nem nyert, meg ez a nyári undorító decision dolog.
Nem mondtam olyat h James szarfaszú. Csak azt h mint vezér nem képes egy csapatot bajnoki címhez segíteni. Ezt bizonyította az elmúlt években a Cavsben. És belátta ő is, hiszen mehetett volna nyáron New Yorkba, a Netsbe vagy maradhatott volna a Cavsben is de nem tette. Inkább el ment a liga egyik másik legjobbja mellé (Wade) meg egy top 10 erőcsatár mellé (Bosh). No comment... Ha innen bajnokságot nyerne (valszeg fognak lehet többet is), az már nem James, nem csak James érdeme lesz, nem ő lesz a vezér ( a Heat Wade csapata, ő nyert már nekik bajnokságot). Az, hogy jó statokat hoz, egy dolog. James statvadász. Ami nem baj, csak a PO-ban nem sokra megy vele. Sokan mondják, hogy James milyen jól passzol, mert h 7-8 assistot átlagol. És? Ezek nagyrésza abból van h betör, ráváltanak ketten ő meg az üres embernek kiadja aki bedobja az opent. Láthattuk, mennyire szenvedett a Miami idán amikor James irányítót próbált volna játszani. Egy szó mint 100 James egy nagyon jó playa, brutális fizikai adotságokkal, DE mint Franchise Player megbukott, és ezt ő is tudja.
A Kobe-Gasol tészta megint más. Egyedül nem lehet bajnokságot nyerni, MJ se tudott volna Pippen nélkül. DE Kobe volt a falkavezér(most is) ő húzta a csapatot, Gasol csak egy nagyon jó playa.
Összegezve: James valóban nagyon jó playa, de azért nem lehet egy lapon emlegetni MJ-vel, vagy Kobe-val, mert mint vezért nem nyert bajnokságot, franchise playerként sikertelen volt, pedig volt lehetősége bőven (láthattuk mennyire nem bírja a stresszt amikor az orlando elleni kiesés után nem adott nyilatkozatot, meg is büntették érte).
Hogy a Heat meddig jut idén? Azt nem tudom. Náluk van a liga top 3 játékosából 2+Bosh minden esélyük megvan a jó szereplésre, de ha most azt mondanák h Bulls-Heat sztem 4-3 innen indultunk ki :)