13.4.2010 18:00:00 ZG-Nomads CRVENI YORK ovdje bi moglo biti vatreno ukoliko Zola ne bude igrao laganicu ali svejedno mislim da je nomad jako veliki favorit
tako znači moje analize više nisu dobre, mene nisi nikad pohvalio a kamoli mi dao 5 loptica za post , a ja sam tebi več nekoliko puta dao 5 loptica, jedino kaj sam ti koji puta jadranku spomenuo..........:)Navodno treba pohvalit osobe s niskim samopouzdanjem kako bi si nabildale ego i bile uspješnije u onom što rade. Pa stoga, marijoh, ja te javno pohvaljujem. LOL. Analize su ti super opširne i sad ćeš dobit i od mene 5 lopata. Samo nam ne spominji Jadranku, sve nas peče, ne samo Nomada.)))PS ima netko krilo za prodat?
tako znači moje analize više nisu dobre, mene nisi nikad pohvalio a kamoli mi dao 5 loptica za post , a ja sam tebi več nekoliko puta dao 5 loptica, jedino kaj sam ti koji puta jadranku spomenuo..........:)
13.4.2010 18:00:00 ZG-Nomads CRVENI YORK ovdje bi moglo biti vatreno ukoliko Zola ne bude igrao laganicu ali svejedno mislim da je nomad jako veliki favoritzar postoji i neka druga opcija osim laganice? :-)
evo i tebi 5 loptica zola
hahaha, samo dođe i drobi gluposti...Ugledaj se na Marija i Dikca...to su pravi stručnjaci...
Ima nas jos