BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Σεζον 13

Σεζον 13

Set priority
Show messages by
This Post:
00
148802.134 in reply to 148802.133
Date: 8/26/2010 10:01:46 AM
ΑΡΙΑΝΑΡΑ
IV.1
Overall Posts Rated:
22
re paidia to skaoyting allaje? giati etsi leei alla egv den to briskv.

This Post:
00
148802.135 in reply to 148802.134
Date: 8/26/2010 10:50:44 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πηγαινε προπονηση,διαμορφωση του ντραφτ και διαβασε πρωτα τις οδηγιες πριν κανεις οτιδηποτε...

This Post:
00
148802.136 in reply to 148802.129
Date: 8/27/2010 8:42:23 PM
Overall Posts Rated:
4141
Να σχολιάσω και εγώ κάποια από τα λεγόμενα...

Πέρα από τους Στόουν που ξεχωρίζουν, πιστεύω οτι καλές και πλήρεις ομάδες έχουν με την σειρά ο Δαδι, οι Κυνηγοί και οι Αστερίες (ο μετριόφρων Στέφανος έχει εξελιχθεί στον μεγαλυτερο...fan της ομάδας μου :-p). Στέφανε έκανα ήττα πέρυσι και θα κάνω και φέτος, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, το θέμα είναι τα play-off και έχουμε ψωμί ακόμα ώς τότε... Εκεί έχω γράψει την γνώμη μου για το τι συνέβει την προηγούμενη σεζόν http://www.buzzerbeater.com/team/27779/overview.aspx και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση πιστεύω!

Αν ο ενθουσιασμός και η αγωνιστική κατάσταση κρίναν τα παιχνίδια, τότε δεν θα είχαν νόημα οι τακτικές και το τι παίχτες έχει ο καθένας, αν είναι έτσι να φτιάξουμε μια ομάδα με μέσο μισθό παικτών 2.000 και να παίζει όλη τη σεζόν βασική επίθεση και μαν του μαν, με χαλαρή διάθεση, με rotation των παικτών και να ανεβαίνει κατηγορίες! :-)))

Τέλος, όσον αφορά την... φιδόκοτα τον Αιζ, σε μερικές ώρες θα πάρει μια γεύση πόσο βαριά είναι...Τον προκαλώ να κατέβει με τους βασικούς και δυνατά, αν και πιστεύω τελικά ότι θα κλειστεί στο κοτέτσι και θα φωνάζει αλανιάρικα "κο, κο κοοοοοοοοο" :-))))))))

PS: Τα ίδια έκανα και εγώ με το καινούργιο σύστημα scouting, μας έφαγαν οι βιασύνες! :-)

Last edited by fireblaze at 8/27/2010 8:47:03 PM

This Post:
00
148802.137 in reply to 148802.136
Date: 8/28/2010 5:41:18 AM
Overall Posts Rated:
1717
Δεν ειπα οτι ο ενθουσιασμος και η αγωνιστικη κατασταση παιρνουν μονες τους παιχνιδια..απλα σχολιασα το περσυνο σου παιχνιδι οτι θα μπορουσες να το παρεις με χαλαρη διαθεση για να ανεβασεις και ενθουσιασμο..αν εχω αδικο στο συγκεκριμενο θεμα πες μου...
οσο για τις ομαδες που ξεχωριζουν σιγουρα Αγορ,στοουν,δαδι και Αιζ..τους κυνηγους θελω να τους δω στα δυσκολα παιχνιδια..γιατι μεχρι τωρα κερδισαν τους στοουν που κατεβηκαν με τα τριτα τους νταντι τους κερδισαν με ενα ποντο και απο αγορ αιζ κ εμενα εχασαν..δεν βιαζομαι θα περιμενω να τους δω με το τελος της κανονικης περιοδου..
Απο τα σημερινα παιχνιδια ξεχρωριζει το ντερμπι ''αιωνιων αντιπαλων''..να δουμε αν Αιζ θα κανουν παλι την εκπληξη και παρουν την νικη οπως στα περσινα πλευ οφ..

This Post:
00
148802.138 in reply to 148802.136
Date: 8/28/2010 7:26:04 AM
Overall Posts Rated:
7676
Πραγματικα δεν θα απαντησω για ακομη μια φορα στις προκλησεις που ερχονται απο κρητη μερια..Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει αλλα και αγορ και αστεριες με εχουν σαν μισητο αντιπαλο..Τυχαιο?Δεν νομιζω...Γιωργο πραγματικα εχοντας κατα νου περσι και τις δυο ομαδες το πιστεψα οτι μπορει να κερδιζα και αυτο για εναν και μονο παικτη,η ομαδα σου ειναι πολυ πιο πληρης απλα η δικια μου εχει εναν προσανατολισμο και χρειαζοταν το κομματι του παζλ που ελειπα για να αποδωσει τα μεγιστα.Ο παραπανω ενθουσιασμος μου ηταν απλα αυτο που τελικα εκρινε το ματς και ανεβηκαν τελικα οι μαγοι...Για το σημερινο παλι σκεφτομαι οντως να κλειστω στο κοτετσι μου καθως δεν φαινεται να συμφερει κατι διαφορετικο,αφου ναι μεν δεν εισαι και στην καλυτερη δυνατη κατασταση σου αλλα απο την αλλη και γω ειμαι σε μετρια κατασταση,οποτε θα φανει πως θα μου ερθει εκεινη τη στιγμη.Αλλωστε στο επομενο ματς με περιμενει ο χουνταμακι με οπλισμενο πολυβολο στην κατασταση που ειναι γεγονος που δυσκολευει τα πραγματα.Στα υπολειπα σημερινα βλεπω επικρατησεις των γηπεδουχων αν και πολυ θα με βολευε ενα διπλο απο τα καμινια αλλα δεν το βλεπω να ερχεται.Αυτα και σημερα απο την φιδοκοτοσπορ,τα υπολειπα μετα τα παιχνιδια...:))

This Post:
11
148802.139 in reply to 148802.138
Date: 8/28/2010 2:45:08 PM
Overall Posts Rated:
7676
Για πειτε τωρα τι εχετε να πειτε κυριε ΑΓΟΡ...Μολις 21 πονταλακια εχασα και στο στοιχημα αν θελετε να ξερετε αυτο ειναι ασσος με τοσο μικρη διαφορα ποντων..Αλλα βεβαια τωρα δεν μιλατε..Ασε που επεφταν βροχη και οι φαπες,μεχρι το 3ο δεκαλεπτο που αντεξα να δω με ειχατε απλα απειρα φαουλ.Ο αλλατινης ακομη κλαιει γιατι τον χτυπησατε.Αλλα ετσι ειναι κυριε αν δυναμιτιζετε το κλιμα απο πιο πριν.Και μετα λεμε γιατι εχουμε επεισοδια στα γηπεδα..Και φυσικα δεν θα σχολιασω καθολου εκεινο τον αχρειο τον ιταλο που ουτε το ονομα του δεν θελω να αναφερω που βρηκε κοντο τον ισπανουλη μου και του πηρε 20 ριμπαουντ.Πειτε μου με τη ψυχολογια θα παιξει τωρα στο επομενο παιχνιδι ε?:Ρ

Αλλα ας σοβαρευτουμε μετα το παραλληρημα για εμπορικους λογους.Ο ομιλος για ακομη μια αγωνιστικη πηγε κατα πως περιμεναμε.Οι στανταρ νικητες κερδισανε τα παιχνιδια ενω οι μικροι απλα ηταν θεατες.Αμφιροπο το παιχνιδι της νικης με τους πρωταθλητες οπου ο χουνταμακι εβαλε μολις 33 και χαρησε την νικη στην ομαδα του.Κατα τα αλλα αμφιροποι ξεκινησαμε φετος,καθολα προβλεψιμοι εχουμε γινει για αλλη μια χρονια.Και γι αυτο ξερετε ποιος φταιει ε?Φυσικα ο κυριως Γιωργος που μας εχει κανει να τον αντιμετωπιζουμε σαν τον ασυγκρατητο.Χαστε ενα παιχνιδι κυριε να αναθαρρησουν και οι υπολοιποι διεκδηκητες της ανοδου(εμπορικο παραληρρημα μερος 2ο)..Με τετοια ρεκορ θα σκεφτομαστε να μην κατεβαινουμε στο τελος.Οι αστεριες συνεχιζουν νικηφορα,οι κυνηγοι με το ΚΑΠΗ τους συνετριψαν σχεδον τα καμινια και η ζωη συνεχιζεται..Φυσικα θελω να πιστευω οτι οι σερρες την επομενη αγωνιστικη θα κανουν το καθηκον τους και θα κερδισουν τους κυνηγους για να εχει ελαχιστο ενδιαφερον η διεκδηκηση της 3ης θεσης γιατι εχουμε γινει αλγεβρικη προοδος..Τα λεμε στο γηπεδο παιδες:))))

This Post:
00
148802.140 in reply to 148802.139
Date: 8/28/2010 4:39:00 PM
Overall Posts Rated:
2525
Εγω δεν θα μιλησω για την αγωνιστηκη και απο οτι ειδα εκανα μια ανετη νικη, βεβαια με ενα παιχτη εικονικο!!
Θα μιλησω ομως για την πολυ μεγαλη νικη της ομαδαρας μου απεναντι στον Ολυμπιακο...ΑΑΑΑΑΑ ρε Χαρη εχασες που δεν ηρθες, τετοιο παιχνιδι δεν γινετε καθε μερα!!
Τα λεμε......
ΖΑΛΙΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙ

This Post:
00
148802.141 in reply to 148802.140
Date: 8/28/2010 5:40:27 PM
Overall Posts Rated:
7676
Στο ημιχρονο απ το ιντερνετ καφε εγραψα...:Ρ..Καλη μας αρχη λοιπον

This Post:
00
148802.142 in reply to 148802.139
Date: 8/30/2010 4:08:15 PM
Overall Posts Rated:
4141
Χα χα χα, Χάρη ο σχολιασμός σου για το μεταξύ μας ματς ήταν όλα τα λεφτα, εγώ δεν ήθελα να χτυπήσω τον μπισκότο (Αλλατίνη), ούτε τον ισπανούλη, αυτοί μπήκαν στην μέση και...έφαγαν την καρεκλιά (ώπ, αυτό κάποιος σέρβος το είχε κανει!). Πάντως ούτε υπερομάδα έχω, ούτε υπάρχει λόγος να...με φοβάστε, μόλις 2 αμφίρροπα ματς έχω παίξει όλη τη σεζόν (με Κυνηγούς και Στοόυν), και σίγουρα όχι επειδη δεν υπάρχουν δυνατές ομάδες...Καταντάει βαρετό, Ασυγκράτητος δεν είμαι, αφήστε με να ανέβω στην ΙΙ να φάω τις κατραπακιές μου, όπως οι μάγοι που πάνε άκλαφτοι! :-)))

Στέφανε δεν λέω ότι τα ξέρω όλα, σίγουρα είχε παίξει ρόλο η διάθεση όσον αφορά το αποτέλεσμα εκείνου το παιχνίδιου, στο 10 ήταν, πόσο έπρεπε να είναι δηλαδή?Έγιναν ανεξήγητα πράγματα κατ'εμε, εγώ στα play-off δεν αλλάζω τακτική, δυνατά θα τους παίζω όλους, για να μην γίνει καμμιά έκπληξη με τις χαλαρές διαθέσεις, όσοι θα είναι στα play-off θα έχουν καλές ομάδες. Όσον αφορά την πρωηγούμενη αγωνιστική, φυσιολογικά τα περισσότερα αποτελέσματα, το μάτς μου με την...φιδοκοτοσπορ :-) δεν αντέχει κριτική αφού δεν έτυχα σοβαρής αντιμετώπισης, ο Λεναρνιακός κέρδισε με την πιο σωστή τακτική, καθώς και η καλύτερη περιφέρεια της Νίκης....

Τα προγνωστικά αργότερα, τώρα viva Brasil, φάε τα αμερικανάκια και εμείς αύριο τα τουρκαλάκια! :-))))

Last edited by fireblaze at 8/30/2010 4:10:42 PM

This Post:
11
148802.143 in reply to 148802.142
Date: 8/30/2010 6:00:52 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κοιτα για να ειμαι ειλικρηνης το προχθεσινο ματς πιστευα οτι το ειχα για 2 λογους.Καταρχην γιατι δεν ησουν σε πολυ κατασταση,ειχα την εδρα,ειχα ενθουσιασμο και πιστευα οτι δεν θα εβαζες δυνατη διαθεση σε καμια περιπτωση(οταν δεν πινω τα βλεπω μισα παιδια:Ρ)..Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχεις πολυ καλη ομαδα.Περσι αν δεν πιστευα οτι μπορω να σε χτυπησω δεν θα εκανα τις κινησεις που εκανα και τελικα μου βγηκε,και πιστευω με μεγαλη σιγουρια οτι ο Μαγος αν επεφτε μαζι σου δεν θα ειχε ανεβει γιατι απλα δεν θα ειχε την εδρα(ευνοημενος βεβαια ηδη εκ των συνθηκων που ειχε τον ενθουσιασμο ε).Απλα φετος εχεις δεσει μεσα στην ρακετα με τον μικρο να ακολουθει τον Μπαλμασεντα και να κανουν ενα αχτυπητο διδυμο,ενω στην περιφερεια εχεις τον πολυ καλο εγκιτις και 2 παικτες που δεν ειναι κακοι.Και φυσικα η ομαδα σου εχει ενα βαθος που δεν εχουν αλλες ομαδες εδω περα.Τωρα το γιατι εχεις 16-0?Γιατι ολοι εχοτυν συγκεκριμενους στοχους στο μυαλο τους με αποτελεσμα να παιζουν πιο πολυ με στρατηγικη παρα με την λογικη του χτυπαμε καθε ματς.Δεν το κρυβω οτι και εγω ετσι κανω οπως φυσικα και ο στονε εμφανεστατα απο την αλλη,ενω υπαρχουν και παιδια που δεν ασχολουντια τοσο πολυ.Αν θελεις την γνωμη μου ομως?Σαν συνολο,ομαδας και προπονητη αυτην τη στιγμη αξιζεις να ανεβεις ΑΛΛΑ δεν ξερω τι κανει ο στονε απο την αλλη γιατι νιωθω οτι ολη την χρονια παιζει κρυφτο.

Απο την αλλη για να εξηγησω και τις δικες μας νοοτροπιες,για ποιο λογο να χτυπησω εγω την ανοδο φετος και να μην αφοσιωθω στο καλυτερο στησιμο της ομαδας μου οταν βλεπω να εχω ομαδες στον ομιλο μου με τρομακτικα μπατζετ οπως ειναι οι στονε με πανω απο 220 νομιζω και μετα εσυ και ο δαδι με 190+και 170+?Και αντε τα δτο τελευται να μπορω να τα χτυπησω,το υπερδιπλασιο του δικου δεν σου φαινεται καπως δυσκολο?Ετσι και γω λογικα σκεδτομενος κλεινομαι στο καβουκι μου,μπαινω ανετα στα πλει οφ και με πολυ μικρο μπατζετ και προπονω τους παικτες μου.Με τν ιδια ακριβως λογικη που λειτουργουν και ολοι στην Α1 και αφηνουν τον ασυνγκρατητο να κανει παρτυ,γιατι απλα δεν νιωθει κανεις οτι μπορει να τον χτυπησει.

Ατυχη η Βραζιλια σημερα με τους κακους Αμερικανους.Παμε για 20αρα αυριο με την Τουρκια γιατι καποια στιγμη πρεπει να παρουμε και μεις μπροστα..Τα λεμε αυριο παιδες

This Post:
00
148802.144 in reply to 148802.143
Date: 8/30/2010 6:33:40 PM
Overall Posts Rated:
1717
Συμφωνω απολυτα με τον Χαρη σε ολα...και εγω ειμαι τις ιδιας λογικης με τον Χαρη...απο την στιγμη που η ομαδα μου ετοιμη για ανοδο προτιμω να ριξω το βαρος στην προπονηση και οτι προκυψει απο κει και περα..ανεβασα λιγο το μπατζετ μου με τις τελευταιες προσθηκες αλλα δεν πλησιαζω με τιποτα τα τρελα νουμερα των 220 και 190 του στοουν και του αγορ..καποιος θα πει οτι δεν παιζουν μονο τα μπατζερ και θα εχει δικιο αλλα ειναι ενας σημαντικος παραγοντας που μας δειχνει κατα ενα μεγαλο ποσοστο την δυναμικη του αλλου..

Επρεπε να το παρει το παιχνιδι η βραζιλια..τελικα δεν ειναι και τοσο αχτυπητοι οι αμερικανοι..παμε για το διπλο μεσα στην τουρκια ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

Advertisement