Να σχολιάσω και εγώ κάποια από τα λεγόμενα...
Πέρα από τους Στόουν που ξεχωρίζουν, πιστεύω οτι καλές και πλήρεις ομάδες έχουν με την σειρά ο Δαδι, οι Κυνηγοί και οι Αστερίες (ο μετριόφρων Στέφανος έχει εξελιχθεί στον μεγαλυτερο...fan της ομάδας μου :-p). Στέφανε έκανα ήττα πέρυσι και θα κάνω και φέτος, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό, το θέμα είναι τα play-off και έχουμε ψωμί ακόμα ώς τότε... Εκεί έχω γράψει την γνώμη μου για το τι συνέβει την προηγούμενη σεζόν
http://www.buzzerbeater.com/team/27779/overview.aspx και δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση πιστεύω!
Αν ο ενθουσιασμός και η αγωνιστική κατάσταση κρίναν τα παιχνίδια, τότε δεν θα είχαν νόημα οι τακτικές και το τι παίχτες έχει ο καθένας, αν είναι έτσι να φτιάξουμε μια ομάδα με μέσο μισθό παικτών 2.000 και να παίζει όλη τη σεζόν βασική επίθεση και μαν του μαν, με χαλαρή διάθεση, με rotation των παικτών και να ανεβαίνει κατηγορίες! :-)))
Τέλος, όσον αφορά την... φιδόκοτα τον Αιζ, σε μερικές ώρες θα πάρει μια γεύση πόσο βαριά είναι...Τον προκαλώ να κατέβει με τους βασικούς και δυνατά, αν και πιστεύω τελικά ότι θα κλειστεί στο κοτέτσι και θα φωνάζει αλανιάρικα "κο, κο κοοοοοοοοο" :-))))))))
PS: Τα ίδια έκανα και εγώ με το καινούργιο σύστημα scouting, μας έφαγαν οι βιασύνες! :-)
Last edited by fireblaze at 8/27/2010 8:47:03 PM