...do runde tućeva...Ma ja znam doć gore i nigdje nikoga...pa bar da to napišem možda se netko javi...a obično se i javi...ma ok je ovo kad jedan dva naprave al ima dana kad zaredate pa se pridruže još i antonio pa to bude 5 komada runda. sad ću navuć bijes naroda :))) ajd vi koji pišete ovdje pa zareda runda al ima ovih koji tu dođu onak, napišu runda izlupaju da bi i njih izlupali. ne vidim smisao skupljanja toga ak ni ne pišeš niti išt. jel vi vidite? valjd veseli ljude. ja sam većinu zaradio dobrotvornim radom prognoza, popisom svih liga, pisanjem na global forumu kad mi se dalo, do detalja odgovarao na pitanja početnika ak znam odgovor. i baš sam se trudio i da napravim korak više uvijek da ne bude uvijek isto. nagradit nekog nije mi bio problem.
...do runde tućeva...Ma ja znam doć gore i nigdje nikoga...pa bar da to napišem možda se netko javi...a obično se i javi...
Dear valued Supporter ray_barone (NT Scout)! As you know your supporter membership on BuzzerBeater.com gives you some great features to help you enjoy the game even more! Supporters like you are also what allow BuzzerBeater.com to make developmental improvements and continue to grow our terrific online gaming community! We just wanted to take a moment to remind you that your supporter membership is set to expire in one week. We look forward to having you as a continued supporter of BuzzerBeater.com!
Dobil sam na g-mail poziv da obnovim supporter pošto mi uskoro istiće...ide ovako...Dear valued Supporter ray_barone (NT Scout)! As you know your supporter membership on BuzzerBeater.com gives you some great features to help you enjoy the game even more! Supporters like you are also what allow BuzzerBeater.com to make developmental improvements and continue to grow our terrific online gaming community! We just wanted to take a moment to remind you that your supporter membership is set to expire in one week. We look forward to having you as a continued supporter of BuzzerBeater.com!Znam da se te poruke vjerojatno automatski generiraju, no u ovom trenutku to mi dođe ko sol na ranu...