Kakšne preskoke lahko pričakujem pri 24-28 treningih 1 na 1 za branilce pri 18 letniku?In kakšne pri 24?Samo tko okvirno![:)](/images/conf/emoticons/smile.png)
Eden na enega
Branilci:
Trenira P @ 2-3 tedne
Trenira VŽ @ 3-4 tedne
Trenira MS @ 3-4 tedne
Ali to drži?
Da bo po 20-25 tednih prodiranje 10x napredovalo, vodenje žoge in met iz skoka tam nekje 7-8x?
Saj se mi vse skupaj malo malo zdi..Trener je pa 4 stopnje.
Last edited by Mr.X at 6/22/2017 10:30:35 PM Ker si izkušen igralec sem malo zmeden... Če sem čisto odkrit razen P najbrž podaje ne vem kaj točno želiš !
Vodenje žoge ter met iz skoka se trenira eden na enenega SF in PF ker se napada 4 skile((( guards branilec in še mislim da oi pa samom 3 skile ne trenira met pod košem ))) met pod košem ter prodiranje ter vodenje žoge ter met iz skoka kar približno istočasno strokoven trener ali 4 advanced natrenira v tem času vsaj dva skila pri dvopozicijskem treningu. Nikoli se vodenje žoge ne trenira enopozicijsko , ker če je treniranc napačno velik je pretrd za natrenirat medtem ,ko je trening ena na enega one to one tako narejen , da leži vsem višinam. Če pa vztrajaš pri treningu met iz skoka ,ki je po mojih izkušnjah počasnejši pa se mi zdi ,da ti podatki držijo a zakaj bi treniral počasneje ???? Iz mojih izkušenj mal sem ferbc zato pač vem je trening SF krilo in PF krilni center dvopozicijski sigurno hitrejši za koliko skilov v eni sezoni pa točno ne vem ! Počaki še druga mnenja upam , da so treniral kot jaz in ,da ti dajo točne podatke..
![:?](/images/conf/emoticons/thinking.png)