Jinými dohodami myslím např . normal – TIE (proti silnějšímu soupeři), nebo TIE – normal (proti slabšímu soupeři). Sám jsem použil např. v playoff turnaje útěchy U21 sezony 7 dohodu Česko normal – USA TIE ve čtvrtfinále na hřišti soupeře. Sice jsme nakonec prohráli celkem těsně, ale bez dohody by se nejspíše hrálo CT vs. normal, takže by to dopadlo podobně.
Prakticky se nedívám na týmové ratingy nebo lépe řečeno, nijak mě nevyvede z míry, když vidím, že někdo dělá třeba hodně vysoké týmové IS nebo OS, stejně tak to platí o ID nebo OD. K určení slabin mě zajímá, jaké soupeř hrává taktiky a hlavně individuální hráčské skilly, tam je potřeba hledat slabiny.
Na přátelský zápas asi nebude před kvalifikací prostor. Jestli umím počítat, tak NT vítězové převezmou v pondělí ráno, takže by nám to teď museli dohodnout zajino a Vajkéz, zatím jsem si všiml, že zajinovi nikdo nepřijal. A další týden už bude kvalifikace. Ale jinak nemám samozřejmě problém kdykoli zahrát proti Slovensku přátelský zápas, když bude volný termín.
Last edited by rwystyrk at 12/17/2009 7:34:17 AM