tako znači moje analize više nisu dobre, mene nisi nikad pohvalio a kamoli mi dao 5 loptica za post , a ja sam tebi več nekoliko puta dao 5 loptica, jedino kaj sam ti koji puta jadranku spomenuo..........:)Navodno treba pohvalit osobe s niskim samopouzdanjem kako bi si nabildale ego i bile uspješnije u onom što rade. Pa stoga, marijoh, ja te javno pohvaljujem. LOL. Analize su ti super opširne i sad ćeš dobit i od mene 5 lopata. Samo nam ne spominji Jadranku, sve nas peče, ne samo Nomada.)))PS ima netko krilo za prodat?
tako znači moje analize više nisu dobre, mene nisi nikad pohvalio a kamoli mi dao 5 loptica za post , a ja sam tebi več nekoliko puta dao 5 loptica, jedino kaj sam ti koji puta jadranku spomenuo..........:)
13.4.2010 18:00:00 ZG-Nomads CRVENI YORK ovdje bi moglo biti vatreno ukoliko Zola ne bude igrao laganicu ali svejedno mislim da je nomad jako veliki favoritzar postoji i neka druga opcija osim laganice? :-)
13.4.2010 18:00:00 ZG-Nomads CRVENI YORK ovdje bi moglo biti vatreno ukoliko Zola ne bude igrao laganicu ali svejedno mislim da je nomad jako veliki favorit
evo i tebi 5 loptica zola
hahaha, samo dođe i drobi gluposti...Ugledaj se na Marija i Dikca...to su pravi stručnjaci...
Ima nas jos