ir kitas dalykas nesistebek rezultatu..as tuo isitikinau preita sezona kai mane dauze holas..dauze,nes jo gynybos buvo trigubai geresnes,as turejau tolygius metikus turejau dvigubai geresnius atkovotus kamuolius..kas is to...jis finale mane tiesiog sutrype..kodel?todel,.kad, kai pamaciau jo gynybas tiek isorines tiek vidines klausimu nebekilo,.va kodel stiprinau gynybas ir akcentavau tai savo aprasymuose,.sustiprinau,susilpninau kova kamuoliu taciau gynyba vidine sunkiai iveikiama buvo netgi ZYZLAI,cia ne esme,esme tame kad komanda pradejo gintis vat kur pliusas,.kas is to kad as turejau metikus preitam, sezone ir Holo isorine garsus gausus mane nudusino kaip vaika....jis paprasciausiai apsigyne turejo paprastesnius metikus prastesnius atkovotus,BET trigubai geresnias gynybas,ir sudauze mane kaip obuoli..,todel butent padariau isvadas siame sezone ir sustiprinau gynyba aukstu,o zemu keliu be perstojo butent todel tavo serpelini imete 1is 12 tritaskiu.kaip akcentavo vienas geriausiu buzeristu lt.be gynybos cia nieko nepasieksi...tai yra faktas kuriuo pats isitikinau anksciau keldamas tik metima.