Tak se podívej, od kdy u mne je Vachek, je vypiplaný od kolíbky - 3.8.2015 draftovaný, 12.8.2015 přestoupil ke mně :-P
Když zmiňuješ macrose, tak ten nikdy netrénoval hráče od kolíbky, kupuje hráče střední generace, aby je dotrénoval. Což neříkám, že je špatně, mně je sympatický každý, kdo pomáhá repre, ať již trénuje mladé od draftu, dotrénovává roztrénované nebo koupí hotové hráče na trénink trestných hodů, kondice a udržování formy.
Tvoje strategie je moc pěkná, ale zatím ti moc vavřínů nepřinesla :-P Jen pro zajímavost, kolik máš příjmů ze suvenýrů, dost si ti snižuješ rozpočet ...
A že tobě nejsem sympatická, je mi úplně jedno, je to vzájemné do té doby, dokud nezměníš strategii a nezačneš pomáhat repre. To, že jsem byla dole, nebyla strategie, abych se zase vrátila, hra mě přestávala bavit, tak jsem rezignovala na vlastní úspěchy a jen trénovala Vachka a průběžně s ním další české kluky. To, že momentálně hraju o titul a vyhrála jsem 2 poháry je spíše špatná vizitka pro vás všechny, nebyl to plán, prostě jsem jen chtěla zase pomoct repre, dokoupila k Vachkovi kluky na trénink kondice a trestných hodů a ejhle, ono to stačí na to byl nejlepší v zemi.