Συγχαρητήρια στους 2 φιναλίστ. Κάποιος θα στεφθεί πρωταθλητής για πρώτη φορά και αυτό μόνο καλό ειναι για την εξέλιξη της Α1 καθώς ανεβαίνει ο ανταγωνισμός. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει.
Συγχαρητήρια και στον σουπερνοβα (αν και καθυστερημένα) για την κατάκτηση του κυπέλου. Για άλλη μια χρόνια συνεχίζει να πρωταγωνιστεί όπως ήταν πολύ αναμενόμενο καθώς συνδιάζει τρομερό ρόστερ με πολύ καλά μανατζερικα σκιλς.
Τέλος, θα μιλήσω λίγο για η δίκη μου ομάδα. Νομίζω ότι κάπου εδώ έκλεισε ο κύκλος της. Ενας κύκλος που άνοιξε στις 03/01/2012 όποτε και ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Μετεωρων. Απο τότε η ομάδα είχε μοναδικό στόχο την συνεχόμενη αγωνιστική βελτίωση (με διάφορους τρόπους) με στόχο να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται.
Το πολυπόθητο πρωτάθλημα δεν ήρθε ποτέ για μένα, ήρθαν όμως πολλές επιτυχίες τις οποίες θα κρατήσω πολύ καλά στη μνήμη μου. Κι επιτυχίες δεν είναι μόνο οι τίτλοι. Άλλωστε από αυτούς δεν έχουμε να επιδείξουμε και πολλούς. Είναι όλες εκείνες οι μπαζεριεκς στιγμές που σε κάνουν να ζεις το παιχνίδι αληθινά, και ευτυχώς από αυτές είχα παρά πολλές.
Κλείνοντας, θα ήθελα να διευκρινήσω για όσους αναρτιούνται μέχρι αυτό το σημείο του κειμένου, ότι δεν παρατάω το παιχνίδι. Θα κάνω όμως μερικά βήματα πίσω για να μπορέσω να κανω κι εγώ τις απαραίτητες αλλαγές στην ομάδα μου ώστε προλάβω τις νέες εξελίξεις (γήπεδα, γρηγορότερη προπόνηση, εξάντληση παικτών, καλύτερη οικονομία) μιας και η ομάδα μέχρι σήμερα ήταν στημένη με το πιο παλιομοδιτκο μπαζερικο μοντελο.
Του χρόνου επομένως μάλλον θα είναι και η τελευταία χρόνια μου στην Α1 με στόχο την οικονομία και μερικές νίκες για την αποφυγή του μποϊκοτάζ. Το ταξίδι μέχρι εδώ ήταν φανταστικό και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει και επόμενο.
Εις το επανιδείν λοιπόν.
Last edited by Meteoritis at 4/9/2022 1:41:28 PM