Ajmo dalje , sumacija sezone i malo cu o svom timu , kolko sam zadovoljan i slicno...
Sezona je bila ultra zanimljiva a mogla je da bude jos vise da se dosta timova nije
rasprodalo u toku sezone. Prvo Mitrovica , pa je Gandza prodao igrace , Cvetici su
prodavali malo po malo al opet da je u full sastavu koji je imao plejof bi bio sad mnogo
zanimljiviji. Rams je takodje prodao igrace kad je bila najzanimljivija borba i kad je mogo
potencijalno da pomrsi racune protivnicima. Domaci teren je bio ogromna prednost i to mi
je veliko "otkrice" iz ove sezone , znao sam da domaca ekipa ima boost ali nisam znao koliki
je to boost. Ovo ce mozda zvucati cudno ali vise mi je krivo sto danas nisam pobedio zato sto
mi je to prvi poraz kod kuce za celu sezonu nego sto nisam uso u plejof. Poraz od bota u prvom
kolu kupa ne racunam , jer bot tim je vocka zajebana , ne slomi ga al zube polomi ! :D
Svojim timom sam veoma zadovoljan. Iz vise razloga. Nasser je kupljen kao neko ko ce da vodi
ovaj tim , pre svega napadacki i bez lazne skromnosti sam ocekivao da bude prvi strelac lige bez
da sam uopste znao kakve igrace imaju ostali timovi. To se i desilo , 32.4 poena po utakmici , ubedljivo
prvi strelac i igrac koji bi mogo da bude u konkurenciji za MVP da sam bolje plasiran , ovako tesko.
Drugi igrac tima je Cumsudov koji je doveden da skace , brani , pomogne malo oko pasa jer sam tu tanak
i u napadu da ubaci kolko moze. Na kraju je drugi skakac lige ( malo mu falilo da bude prvi ) a jedini
sam tim koji ima dva skakaca u top10. Santagostino , slicna prica ko sa Cumsudovim , samo ima slabiji skok
ali je i pored toga imao 12,6 skokova po utakmici. Za igraca sa 10 skokom mislim da je to odlican ucinak.
Posle ova 3 igraca nastaju problemi ! Louveau - Igrac koji je doveden da bude startni bek a realno nije
za startera. Fale mu sutevi i toga sam bio svestan. Pa je tako imao utakmice sa po 20+ poena a imao je
i ovakve ko veceras gde je sutirao 0-11 xD Zamena za visoke igrace , Bertold , kontam da je bila ok.
Ono na sta sam ponosan su trenirci ! Na pocetku sezone sam se plasio da ce biti prevelike rupe i da cu
tesko sa njima da budem konkurentan. Na kraju sam zavrsio kao treca odbrana lige i napad se ispostavio
kao veci problem. Svi igraci ( sem treniraca ) su mi na TM pa mozete da ih vidite. Ako mi je ovaj Francuz
drugi strelac tima sa 16.9 u proseku jasno je da je Nasseru falila pomoc u napadu...
Bio sam prvi po prosecnoj oceni igraca na utakmici sve do veceras gde me je Sveti Vid preteko , tako da
sam drugi sad sa 14.1 prosecnom ocenom. Treci sam po blokadama , samo tri ekipe su gubile manje lopti
od mene ( a igram sa dva klinca 21 y ) , treci sam po procentu suta , cetvrti po kos razlici...jedino sam na
tabeli peti to ne valja ! :D Mislim da sam izvuko skoro pa maximum iz tima , neke utakmice sam malo zeznuo ,
ali i da sam u plejofu , nemam tim za nista vise od ovoga niti mi je mesto u Prvoj Ligi...Sta raditi dalje ?
Meni je jako zanimljivo takmicenje ovde ali ko sto sam vec pisao , osim te zanimljivosti , nemam nista od toga.
Tako da kontam da cu prodati par igraca , dokupiti jos nesto za trening i igracu sa minimalnim platama sledece
sezone. Ovo je neki plan , pitanje je za kolko mogu da prodam ove igrace , ako budem morao da ih dam za
"kikiriki" radije cu da nastavim da igram jer od kikirikija nemam nista :) Neko je pisao da je hteo da kupi Nassera ,
ne secam se ko...eto mu prilike al ce morati lepo da se otvori ! :D
Ide jos jedna objava kao najava plejofa i playauta i valjda sam vam dosta pisao za danas :D