ääm...
ma ütlen ka miskit.
minu käes eiole 32-sel tegelasel skillid kukkund. 34 aastasel aga tuleb neid küll ette.
32 tüüp õnnestub maha müüa küll, seejuures on seda mõistlik teha mõistlikul ajal, olenevalt sellest, millal müüd, võid mehe eest võibolla mingi 10 kordselt erineva summa saada. tuleb tunnetada turu situatsiooni ja dünaamikat :)
agajah....et see point et müüa mees maha niikaua just siis, kui skill veel müüdav on, on asjalik, seda peab ka tunnetama, et mis veel läheb.
samas. müü ikka ainult siis, kui sama koha peale on sama ea või parem tüüp olemas. võitmine siiski on kõige tähtsam, ma ütleks. siis tuleb arena täis ja saad miinustest lahti ja on põhjust arenat juurde ehitada ja värki.
ja miinusega võitlemiseks ma ohverdaks kõigepealt arsti, siis pr mehe ja treenerit ma ei ohverdakski, ennemini üritaks vähemate meestega hakkama saada.
ja see skill kogemus...noh...ma otseselt eiole täheldanud ise, et minu kogenenumad mehed pikemas plaanis oleks selgelt üle muidu samal tasemel noortest, üle tähtsustada ei tohiks, seda enam et alguses anti kätte ka kogenud noori.
janoh....osad su küsimused on ka sellised...igavikulised, millele ei ole konkreetset vastust ega saagi olla...see on juba taktika. ma soovitan, et mõtle, kuidas võiks kõige parem olla, ja proovi....ja liigapalju oma konkurentidega pole mõtet ka jagada seda, mis välja oled selgitand :)