BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 14

Season 14

Set priority
Show messages by
From: vissber

This Post:
00
159282.136 in reply to 159282.134
Date: 11/2/2010 1:46:33 PM
Overall Posts Rated:
3434
xronia polla kai apo mena kosma oti epithimeis kai na sai xairodai oi dikoi sou kai autoi pou agapas kai se agapane

From: wud1976

This Post:
00
159282.137 in reply to 159282.136
Date: 11/2/2010 2:18:01 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ευχαριστώ ρε συ, να σαι καλά... το δώρο μου απο εσένα το πήρα σήμερα ;)

From: Evzonas
This Post:
00
159282.138 in reply to 159282.1
Date: 11/5/2010 5:41:54 AM
Overall Posts Rated:
100100
Στα δεξια οι γηπεδούχοι...οπως και στο ΝΒΑ
Autokratoras -- basilissa 21 : νομιζω θα γινει ντερμπυ..η βασιλισσα δεν εχει περιθωρια για ηττα αλλα ο αυτοκρατορας ειναι ικανος για το διπλο. ασος με 4
ARIS SALONICA3 -- Aptoitos B.C : διπλο με 10. ο ΑΡΗΣ ειναι καλη ομαδα και το εδειξε και απεναντι στον Ρινο
OLYMPOS.BC -- Rhino Warriors : και εδω θα γινει ντερμπυ...προβλεπω ρινο +7
SymTeam -- Condores Ag.Paraskeuhs : Μετα τους αετους...φοβαμαι οτι θα με κατασπαραξουν και οι κονδορες...ασο +12
Panathinaikos 2009 -- Aetos Anogeion B.C. : ο Αετος μπορει την μινι εκπληξη....ασος +3
revence -- LOUGRES : μια ακομα αμφιρροπη αναμετρηση...προβλεπω ασο +4
Minoan Bulls -- nikolas2007 : μεγαλο ντερμπυ σε...κλιμα τρομοκρατιας....! :Ρ προβλεπω ασο +9
Penguins AG -- Great Alexander : ασο λογω εδρας +5

This Post:
00
159282.139 in reply to 159282.138
Date: 11/5/2010 10:22:05 AM
Overall Posts Rated:
138138
Για να δοκιμάσω και εγώ. Σύμφωνα με το Ευρωπαικό σύστημα, οι γηπεδούχοι αριστερά:

basilissa 21 - Autokratoras οι γηπεδούχοι θα επικρατήσουν έστω και δύσκολα
Aptoitos B.C-- ARIS SALONICA3 διπλό προ των πυλών
Rhino Warriors -- OLYMPOS.BC ο γράφων θα επικρατήσει
Condores Ag.Paraskeuhs-- SymTeam ο γηπεδούχος χωρίς να κινδυνεύσει
Aetos Anogeion B.C. -- Panathinaikos 2009 πολύ δύσκολο παιχνίδι με σχεδόν απόλυτη ισορροπία, θα ποντάρω στην έδρα
LOUGRES -- revence οι γηπεδούχοι κάποτε πρέπει να ανακάμψουν, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται αδύναμοι εκτός έδρας, μάλλον δύσκολα επικρατεί η έδρα εδώ
nikolas2007 -- Minoan Bulls ο Κοσμάς θόλωσε τα νερά και ανεβαίνει, το δρόμο των αλλαγών στο ρόστερ ακολουθούν και οι Κρήτες αλλά σε αυτό το παιχνίδι δεν θα δουν φως. Η νίκη στον άσσο
Great Alexander-- Penguins AG Ντέρμπυ μεγάλο και δύσκολο αλλά ο γηπεδούχος βλέπω να επικρατεί.

This Post:
00
159282.140 in reply to 159282.139
Date: 11/9/2010 9:55:36 AM
Overall Posts Rated:
180180
Φαστ-προγνωστικά για σήμερα:

Penguins-nikolas2007: Η πελατειακή σχέση που έχουν οι Πινγκουίνοι με την ομάδα μου (τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς) αναμένεται να συνεχιστεί και σήμερα. Ασος.

Aris-basilissa: To 2-7 που έχει για ρεκόρ η Βασίλισσα δείχνει πόσο έχει ανέβει φέτος ο όμιλος μας. Ο Αρης εκπλήσσει ευχάριστα, αλλά σήμερα θα τολμήσω να τον κοντράρω. Διπλό.

Olympos-Aptoitos: Δεν νομίζω ότι θα βρει τρόπο ο Aptoitos να διασπάσει την δυνατή άμυνα του Ολυμπου. Επίσης έχει πρόβλημα στην άμυνα και αυτό κοστίζει ακριβά στην ΙΙΙ. Ασος.

SymTeam-Rhino: Ο Rhino ήρθε για να (μην) μείνει στον όμιλο μας και δείχνει αυτή τη στιγμή πολύ δυνατός. Αν ο Ευζονας χτυπήσει το ματς μπορεί, αν όχι πάμε προς το διπλό.

Panathinaikos-Condores: Εδώ θα πάω στο no bet. Δυνατές άμυνες και για τις δύο ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος.

revence-Aetos: Δυσκολεύται ο revence κόντρα στον Αετό. Πέρσι τον κέρδισε δύσκολα, πρόπερσι έχασε, με τα δύο ματς να γίνονται στην έδρα του revence. Πάντως θεωρώ ότι φέτος θα το πάρει το ματς. Ασος.

Minoan-Lougres: Οι τελευταίες αλλαγές στο ρόστερ των ταύρων δυσκολεύουν την πρόβλεψη. No bet.

Autokratoras-Great Alexander: Ο Great διαθέτει σούπερ άμυνα, ο Autokratoras είναι κατά κάτι καλύτερος επιθετικά. No bet.

This Post:
00
159282.141 in reply to 159282.140
Date: 11/12/2010 1:36:15 PM
Overall Posts Rated:
138138
Που είσαστε βρε παιδιά?
Για να ξεκινήσω τις πρώτες προβλέψεις για το Σάββατο με τους γηπεδούχους στα δεξιά:

OLYMPOS.BC - basilissa 21 δύσκολο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, οι γηπεδούχοι αν χάσουν τους περιμένει το ...υπόγειο, μόνο γιαυτό θα ψηφίσω έδρα
SymTeam - Aptoitos B.C τα ίδια ισχύουν και εδώ για τους γηπεδούχους μόνο που οι φιλοξενούμενοι θα βρουν τον τρόπο να πάρουν το διπλό
Panathinaikos 2009 - Rhino Warriors οι δύο πρωτοπόροι συγκρούονται με τον γηπεδούχο να επικρατεί
Minoan Bulls - Aetos Anogeion B.C. ο Αετός έκανε κοιλιά την περασμένη εβδομάδα ενώ οι Ταύροι φαίνονται ανεβασμένοι και ικανοί για το διπλό
Penguins AG - LOUGRES οι γηπεδούχοι δεν πείθουν και θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα επικρατήσουν
Autokratoras - nikolas2007 μεγάλη η νίκη του Αυτοκράτορα την περασμένη αγωνιστική και τρεις στη σειρά αλλά εδώ το σερί του σταματά. Άσσος δαγκωτό
ARIS SALONICA3 - Great Alexander οι φιλοξενούμενοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς σε ένα παιχνίδι που δεν περιμέναν πολλά πάντως . Άσσος δαγκωτό και εδώ
revence - Condores Ag.Paraskeuhs οι γηπεδούχοι έχουν δείξει ότι ξέρουν κερδίζουν τέτοια παιχνίδια ενώ οι φιλοξενούμενοι αν όντως πάνε για το κάτι παραπάνω θα πρέπει να το αποδείξουν. Η νίκη στην έδρα.

Last edited by ALARIHOS at 11/12/2010 1:37:40 PM

This Post:
00
159282.142 in reply to 159282.14
Date: 11/12/2010 2:11:16 PM
Overall Posts Rated:
3737
Τα χαιρετισματα μου σε ολους σας ... Κατα τυχη ειδα οτι οι Κονδορες παιζουν στον ομιλο αυτο και ειπα να πω ενα γεια ...
Τα θερμα μου χαιρετισματα και τα συγχαρητηρια μου στον Κονδορα που επεσε ανεβηκε και τωρα σκαρφαλωσε και εχει κανει μια ομαδα καλυτερη και απο την δικη μου που εμεινα !!!
Να παιξουμε κανενα φιλικο να μετρησουμε τις δυναμεις μας ΝΙΚ !!
Να περνατε καλα παιδια

From: Evzonas
This Post:
00
159282.143 in reply to 159282.141
Date: 11/12/2010 2:36:31 PM
Overall Posts Rated:
100100
αν και δε γνωριζομαστε ευχομαι καλους αγωνεσ στο φιλο νοσφερατου που εγραψε στο φορουμ του ομιλου μας!τωρα οσον αφορα τα στανταρακια μου...(γηπεδουχοι δεξια)
OLYMPOS.BC - basilissa 21....οριακο παιχνιδι για τη βασιλισσα.νομιζω ειναι καλυτερος ομως ο ολυμπος και εστω και δυσκολα μπορει το διπλο...
SymTeam - Aptoitos B.C....δεν υπαρχουν περιθωρια για κανεναν απτους 2 μασ...αισιοδοξω ομως οτι ευκολα η δυσκολα θα παρω τη νικη...διπλο...
Panathinaikos 2009 - Rhino Warriors.....ξερο ασος για το μεγαλο φαβορι για ανοδο...
Minoan Bulls - Aetos Anogeion B.C. .....με φορα ερχονται οι ταυροι που θα παιξουν σε μια δυσκολη εδρα.νομιζω θα γινει ντερμπυ και πιστευω...διπλο...!στο τοπικο ντερμπυ...το μεγαλο ερωτημα ειναι αν θα εμφανιστει στο γηπεδο ο προεδρος των φιλοξενουμενων..
Penguins AG - LOUGRES....πολυ αμφιρροπο παιχνιδι....δεν υπαρχουν περιθωρια για τις λουγκρες αλλα οι πιγκουινοι δειχνουν πιο καλη ομαδα....θα πω και εγω ενα no bet...(για να κλεψω λιγο απτη δοξα και τη λαμψη του κοσμα...)
Autokratoras - nikolas2007 ...... ασος εστω και δυσκολα.καλος ο αυτοκρατορας αλλα μεσα σαυτη την εδρα δυσκολα θα φυγει με διπλο...
ARIS SALONICA3 - Great Alexander....ο Αρης παιζει πολυ καλα σε καθε παιχνιδι,νομιζω ομως οτι ο μεγαλεξανδρος εχει τον πρωτο λογο...
revence - Condores Ag.Paraskeuhs.....οι Κονδορες πρεπει να κερδισουν αν θελουν να διατηρησουν επαφη με την κορυφη....ασος!

This Post:
11
159282.144 in reply to 159282.143
Date: 11/12/2010 4:56:30 PM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Κοιτα, δεν ειναι και κατι ευκολο. Μιλαω εκ πειρας! Οποιος δεν εχει παει να δει ματς του Αετου Ανωγειων στα Ανωγεια, δεν εχει δει τιποτα. Και δεν μιλαω εδω για το virtual γηπεδο, αλλα για το πραγματικο, ποδοσφαιρικο γηπεδο του Αετου στ' Ανωγεια!
Ειναι μια εμπειρια αξεχαστη, οσοι πανε σαν αντιπαλοι ή κρυβονται και βλέπουν το ματς σαν πράκτορες της KGB στη Δυση επι εποχης του ψυχρου πολεμου ή απλα δεν πατανε το ποδι τους ΚΑΘΟΛΟΥ.
Τα πραγματα ειναι αρκετα αγρια, ισως οχι τοσο πια οσο ηταν παλια που θυμαμαι ματς με τον Ηροδοτο, τον Α.Ο.Χ. (Χανια), οταν γινοταν το ελα να δεις με διαφορους που ειχαν και οπλα μαζι τους και μεσα στη χαρα ή στα νευρα τους, εριχναν και μια...προειδοποιητικη! Εκει ειχε γινει και μια φορα ενα γνωστο συμβαν οταν διαιτητης υποστηριξε οτι υπεγραψε το φυλλο αγωνα με ενα περιστροφο στον κροταφο.

Δυσκολη εδρα, στο τσατ θα μπω, στ' Ανωγεια παω ΜΟΝΟ επισκεπτης!

This Post:
11
159282.145 in reply to 159282.142
Date: 11/13/2010 5:34:53 AM
Overall Posts Rated:
9494
όποτε θέλεις αγαπητέ Νοσφεράτου.
Καλύτερη δεν ξέρω αλλά το προσπαθώ...έχω φάει 1-2 χαστούκια τώρα που με προσγείωσαν λιγάκι
:)))

This Post:
00
159282.146 in reply to 159282.143
Date: 11/13/2010 10:02:10 AM
Overall Posts Rated:
180180
@Nosferatou: Καλή επιτυχία και σε σένα φίλε, αν και πιστεύω ότι είσαι και εσύ υπεύθυνος που μας ήρθαν οι Condores στον όμιλο και πονοκεφαλιάζουμε :P
@Candlebox: Πάρε ένα Ζάσταβα και πήγαινε στα Ανώγεια σήμερα.

Πάμε στα προγνωστικά τώρα:

basilissa21-Olympos: Ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία της Βασίλισσας να μείνει ζωντανή στο κυνήγι των πλέι-οφ. Καλύτερη επιθεση οι γηπεδούχοι, καλύτερη άμυνα οι φιλοξενούμενοι. Φαβορί για μένα ο Ολυμπος, παρά το ντεσαβαντάζ της έδρας. Διπλό.

Aptoitos-SymTeam: Ήρθε η ώρα για νίκη της SymTeam που έχει αρκετά καλύτερη άμυνα απο τους γηπεδούχους. Διπλό.

Rhino-Panathinaikos: Το ντέρμπι της αγωνιστικής, όπου οι γηπεδούχοι λογικά θα κερδίσουν. Ασος.

Aetos-Minoan: Θεωρώ ότι οι Ταύροι είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτή τη στιγμή. Όμως υπάρχει η δύναμη της έδρας που και αυτή μετράει (ευτυχώς ή δυστυχώς)... οπότε NO BET και ας με κοροϊδεύετε!!! :P

Lougres-Penguins: Αλλο ένα μεγάλο παιχνίδι. Καλύτεροι επιθετικά οι γηπεδούχοι, αλλά με σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα. Καλύτερη η άμυνα των Πινγκουίνων... NO BET

nikolas2007-Autokratoras: Μετά τον GM, έρχεται η σειρά του LA να δοκιμάσει τις δυνατότητες των μωρών μου :P Λόγω έδρας, άσος.

Great Alexander-Aris: Η ευκαιρία του Μεγαλέξανρου να επιστρέψει στις νίκες. Πολύ καλή ομάδα ο Αρης, αλλά σήμερα θα υποκύψει. Ασος.

Condores-revence: Και εδώ η έδρα λογικά θα μιλήσει. Οι Κόνδορες ξέρουν να αντιμετωπίσουν την δυνατή περιφέρεια των φιλοξενούμενων που είναι ανεβασμένοι φέτος. Ασος.

Advertisement