Dlatego napisałem, że wydaje się, że jest. Nie wyrywaj z kontekstu.
Wydaje się, że pieprzysz głupoty oraz jesteś Sithem i odpowiadasz za tsunami na na drugiej półkuli...
To wg Ciebie tak ma wyglądać? Że można napisać dowolną opinię oczerniającą kogoś innego, a potem dodać przed nią "wydaje się" i wszystko jest w porządku? Okey, przyjąłem do wiadomości.
Zastanawia mnie, w jakim celu taki Suchan został powołany. Na kadrę szans nie ma najmniejszych, to wiedzą wszyscy. Chcialeś znać jego skille? Mogłeś napisać maila do Mr.'a myślę, że nie robił by z tego powodu problemu. A tak samo jego powołanie rzuca cień na całą ich resztę. Nie uważasz?
Kto jest Suchan? Ja nie kojarzę w ogóle nazwisk. Z tych baz, które mam, to nie patrzyłem w ogóle na nazwiska.
Czy to jest ten najsłabszy zawodnik Baltic Strong? Jeśli tak, to powołałem go na sekundę i zaraz potem zwolniłem, bo przeczytałem na forum, że właściciel jest oburzony, że nie dostał powołania. Domyśliłem się więc, że nie będzie oburzony, a może nawet będzie zachwycony, jeśli go powołam na chwilę. Skoro mogłem zrobić mu przyjemność, nie robiąc nikomu krzywdy, to to zrobiłem. Skilli nie zapisywałem. Mam nadzieję, że właściciel ucieszył się, gdy zobaczył w nowościach, że ten zawodnik dostał powołanie. A jeśli nawet nie ucieszył się, to przynajmniej, że nie jest już oburzony.
Popłynąłeś, właśnie za kadencji m4tiego był z tego powodu szum jak nigdy.. Jax wtedy powiedział m4tiemu, żeby nie powoływał jego graczy bez jego pozwolenia. m4ti zrobił to co Ty teraz, i też mu się za to oberwało.
Więc weźmy pod tapetę U21. Tam co sezon też co sezon jest identyczna akcja z przeglądaniem zawodników.
Patrz: Suchan?
Patrzy: wyżej.
Aha. Jeśli kiedyś będę grał z Baltic Strong, to postaram sobie z pamięci odtworzyć skille Suchana, i wykorzystać tą wiedzę do pokonania rywala.
Chodzi mi, o pytania jakie zadaje w nim selekcjoner. No ale, jak napisałem, może to tylko moje spojrzenie wypaczone wiedzą, nie każdy w końcu musi takie rzeczy widzieć.
A jakie pytania budzą Twoje zdziwienie? Ja zadałem tylko jedno - o entuzjazm. Nigdy nie prowadziłem kadry i nie miałem okazji zaobserwować jak zachowuje się entuzjazm. Oczekuję takiej wiedzy od poprzednich selekcjonerów. Tak więc troszkę wyobraźni może byś czasem użył.
Dam sobie uciąć rękę za to, że żaden z pozostałych kandydatów, który startował w tych wyborach, nie wie jak dokładnie zachowuje się entuzjazm. Czyli np. ile dni trwa spadek z poziomu 11 na 10, ile z 10 na 9, a ile trwa wzrost z 2 na 3. Oraz ile dokładnie tracimy w entuzjazmie przy wyrzuceniu zawodnika.
Oczywiście to nie przeszkodziło Ci w wyrażeniu niepochlebnej opinii, zarówno o wątku jak i o jego autorze. Brawo. Gratulacje.
Jeśli jednak ręka powinna zostać odcięta, i kandydaci dostali od kogoś taką informację (no bo sami przecież też nie prowadzili kadry więc musieli dowiedzieć się od kogoś innego) to oczekuję, że dostanę taką samą informację, bo to może pomóc w prowadzeniu kadry.
Last edited by B.B.King at 1/22/2011 9:32:34 AM