Zastanówcie się 3 razy czy chcecie tam jechać z kobietami...są rzeczy stworzone tylko dla facetów ;)Pewnych spraw one nigdy nie zrozumieją ;)
Zastanówcie się 3 razy czy chcecie tam jechać z kobietami...
Zastanówcie się 3 razy czy chcecie tam jechać z kobietami...A jak się browar skończy to kto doniesie?:) Zakwaterowani będziemy kilometr od centrum.
Ad1. Kategoryczne - NIE
ps2. moja aktualna niby 32 lata ale z wyglądu max jakieś 25, więc nikt nie będzie narzekał ;-))) a i doświadczenie oceniłbym na jakieś, bo ja wiem... znaczące?
Ad1. Kategoryczne - NIEOj tam Ty to od razu taki kategoryczny jestes, a jakby wziąc te laski plus dołożyć jeden np.taki punkt programu:1. Po ognisku losowy dobór miejsc w podwójnych pokojach koedukacyjnych???he i co Ty na to? Nie bądź taki "pies ogrodnika" ;-)))ps. co by było anonimowe zgłaszanie pozytywnych opinii na ten temat, proszę +1 piłeczkę, zobaczymy wstępnie ilu chętnych na taką opcję...ps2. moja aktualna niby 32 lata ale z wyglądu max jakieś 25, więc nikt nie będzie narzekał ;-))) a i doświadczenie oceniłbym na jakieś, bo ja wiem... znaczące?