Συμφωνώ απόλυτα με το Χρήστο. Έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια, επειδή 5 χρήστες από τη Α1 πλακώνεστε για το ποιός είναι ρουφιάνος, ποιός είναι παράνομος κτλ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ τα προσωπικά σας. Αυτά μπορείτε να τα λύσετε εκτός παιχνιδιού κλείνοντας ένα ραντεβού και παίζοντας κλωτσομπουνίδια όσες ώρες θελετε. Εμείς τί φταίμε ακριβώς να εισπράττουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Δεν μας ενδιαφέρει ποιός είναι παράνομος, δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε τον διαιτητή. Υπάρχουν gm, που ευτυχώς κάνουν σωστά τη δουλειά τους και στο λέω εγώ που έπαιζα ξύλο κάποτε. Αλλά ρε παιδιά, ΕΛΕΟΣ πια. Είστε 30 χρονών μαντράχαλοι και παίζετε μπουνιές μεταξύ σας.
Kaja φίλε μου, ο αποκλεισμός σου με παραξένεψε τότε, αλλά η επιστροφή σου με έχει απογοητεύσει με αποκορύφωμα αυτό που γράφεις στην ομάδα σου. Αν μπήκες για να εκδικηθείς και όχι για να (ξανά)απολαύσεις το παιχνίδι, οκ. Δεν σου φταίμε όμως οι υπόλοιποι να ακούμε συνεχώς για 1-2 συγκεκριμένους χρήστες, που στην τελική πλέον δεν ασχολούνται και με το φόρουμ. Μαγκιά είναι να τα πεις σε εκείνους στα ίσα και όχι σαν 15χρονο, που του έφαγε τη γκόμενα ο άλλος, να κλαίγεσαι εδώ μέσα, χωρίς να έχεις και αντίλογο. Μεγάλη απογοήτευση και κρίμα ειλικρινά, διότι είσαι από τους ελάχιστους χρήστες που ξέρουν τόσα για το παιχνίδι. Καλό θα ήταν να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις καλά εδώ μέσα (βοήθεια σε νέους χρήστες, εθνική, προπόνηση κτλ) παρά να απογοητεύεις αυτούς που σε πιστεύουν με την δήθεν μάχη σου απέναντι σε "κάποιους κακούς".
Δεν είμαστε ανώριμοι όλοι εδώ μέσα, ξέρουμε τί παίζεται στο περίπου πάντα. Αλλά σε παρακαλώ, άσε μας να κρίνουμε εμείς το μέγεθος του σφάλματος του καθενός σας, διότι και εσύ και οι άλλοι χρήστες, που κατηγορείς, έχετε κάπου λερωμένη τη φωλιά σας. Τουλάχιστον ελπιζω να μην κατηγορήσεις και εμένα ότι τα χώνω μόνο σε σένα, διότι μάλλον θα αποδείξεις ότι δεν έχεις ιδέα τί άκουσε ο "άλλος" της υπόθεσης.
Να σου πώ την αλήθεια φίλε μου; Έχω μιλήσει και με τις 2 εμπλεκόμενες μεριές μέσω pm, αλλά δυστυχώς καμιά δεν με έπεισε ότι ήταν αθώα. Και οι 2 σας περισσότερο πόλεμο μεταξύ σας κάνατε, παρά δουλεύατε τελικά για το καλό της κοινότητας. Βγάλε αυτό το "kajabbar reloaded", μου θυμίζει MATRIX RELOADED. Εκτός και αν ήρθες σαν ο μεγάλος εκδικητής ΚΙΑΝΟΥ ΡΙΒΣ (ΝΙΟ) για να "εξοντώσεις" τους κακούς.
Απορώ και μάλλον και άλλοι μαζί μου. Άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο;