Evo da se obratim svekolikoj javnosti
Da, rekao bih da se slažem sa svim rečenim, tekma sa Rusijom je bila stvarno dobra, i trebala je otići na našu stranu po svakoj logici, ali ipak je ovo Buzzer sa svim svojima nelogičnostima. Naš ent je prije tekme bio 9, njihov otprilike isto, bar po riječima njihovog izbornika, što naravno ne mora biti istinito. Naša forma je bila 2x bolja od njihove, tako da sraz sa istim nivoom truda je dao i očekivanu neizvjesnost, a ne vjerujem da bi bilo išta drugačije da smo igrali CT vs. CT, što bi se i dogodilo jer na to ukazivala komunikacija sa ruskim izbornikom; da razjasnim, igrali smo obostranu laganicu. Sa ukupnim ovosezonskim rezultatom sam u načelu i više nego zadovoljan, nisam očekivao da ćemo doći do polufinala, tako da smatram da je sve iza osmine finala bio plus
Ovaj pristup taktici sa praznom postavom je, u najmanju ruku, idiotski, ali je poznata stvar da i znatno uspješniji od klasičnog postavljanja sastava, tako da se na to ne treba trošiti riječi jer isto nije na nama da rješavamo nego na BB-ovcima. Za sad jedino možemo se držati prokušanog recepta. Jedino što žalim što sam ga kasno otkrio, naime da sam bio upoznat sa tom nepravilnošću prošle sezone, mislim da bi u grupnoj fazi prošli znatno bolje. Naravno, nadam se da će rješavanje toga problema, i problema sa prednošću unutrašnjih taktika, biti provedeno u najskorijem roku
Da još spomenem i planove za budućnost, naime, namjeravam se kandidirati za još jedan mandat jer mislim da postoji dobra komunikacija između mene i ostalih vlasnika što reprezentativaca, što kandidata. Ova generacija je jedna od boljih od naših dosadašnjih, ima dosta igrača u kojima sam imao utjecaja kod određivanja treninga, pa bih htio vidjeti do kuda će dogurati. Definitivno nisam bio zadovoljan prikazanim u zadnjoj grupnoj fazi, i smatram da to može biti znatno bolje, ali mi za to treba druga šansa. Naravno, treba spomenuti i ugodna druženja u šarolikom obliku, za koja se nadam da će postati tradicija
Za sada toliko, čitamo se dalje u predizborno doba i hvala svima na svemu učinjenom u pozitivnom smjeru za repku
Last edited by LA-Kasie K. at 2/26/2013 3:52:46 AM
It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing