Сьогодні в 21:30 граємо зі збірною Португалії.
Із плюсів суперника можу відмітити те що вони грають вдома, команда більш збалансована в плані атаки, більш досвідчені гравці у всіх лініях. Наші плюси: захист, по скілам ми скоріш за все кращі, форма ключових гравців у нас теж ніби краща. Наш мінус це досвід і те що граємо на виїзді. А їх мінус це те що 2 основних гравці без форми. Особливо їх основний Ц.
По складу у нас все оптимально, нажаль у Кондратенка почались дропи і були думки кого ставити на рз, або мало досвідченого Чечера у формі 8, або Терещенка у 8 ( він теж почав дропатись), або найдосвідченішого Кондратенка у формі 9, зупинився на останньому варіанті. Інші ж майже безальтернативно, найсильніші в основі.
У мене є скіли половини гравців суперника і я зробив висновок що вони можуть зіграти щось зовнішнє, був би Ц у формі, було б важче. Тому граємо 3-2. Також помітив що їх великі Мейра, Тожейра і Сілва трохи люблять пофолити, тому граємо Щит в атаці, перевіримо їх на фолючість. Один мінус це Гордон знає що) і другий мінус це те що нашим великим не 33 роки і досвіду ще не так багато як у суперника.
Ну і давно я не грав щит, можливо теж буде несподівано для суперника, якщо їх тренер аналізує такі моменти.
Орієнтовний склад суперника: Сепеда-Чавес-Фаріа-Сілва-Меіра всі в 9 формі
Наша основа: Кондратенко Ініхов Дроздов Кукленко Бодякін
Запас: Чечер Краснухін Терещенко Сусідко Петухов
Резерв: Корнєєв Лужний
Вирішив сьогодні не вгадувати, а то вже карали нас за це не раз.
Слава Україні!