Danas u 18h U21 tim ima prvu od dve mec lopte za polufinale Evropskog. Protivnik je jedina neporazena ekipa uz nas, dobra stara zemlja Nokie, Jari Litmanena i Jane Ahonena, dobri stari Finci. Ove godine su formirali ekipu koja deluje krajnje zastrasujuce. Iskreno mislio sam da ce pasti u drugoj fazi, jer su trosili entuzijazam, ali ne staju. Pobedili su Portugal, Italiju, Spaniju i Poljsku. Samim ti, pokazali da su krajnje nezgodan protivnik i jedan od favorita za najsjajniju medalju. Otvorena je situacija u grupi totalno. Izmedju Finaca, Spanije i nas ce se resiti ko ce biti dva putnika u polufinale, a ko ce u baraz za odlazak na Svetsko.
Nazalost forma je uzas ove nedelje, tek 4 od 16 igraca su u formi 9. Od toga bar pola sa idealnom minutazom. Kod Finaca 11 od 18 je u formi 9. Nasa prednost je domaci teren, od kog ce sutra i Real Madrid da strahuje kada bude gostovao instituciji. Poslednji mec smo odigrali na Evropskom pre 4 sezone, tada su Finci bili domacini, a mi smo izvojevali pobedu. To je bio i moj debi na klupi u21 tima.
Nakon 25 pobeda, sledi najveci test dosadasnjeg dela sezone. Moci cemo jasnije da vidimo gde smo i sta smo. Pobeda nas vodi u polufinale, poraz dovodi do toga da u poslednjem kolu sa Spancima odlucujemo ko ce u polufinale. Sve u svemu, sve je u nasim rukama. A to je ono sto je najvaznije.
18h Pink kids kanal, live prenos iz Šumica. Mec se igra bez publike, mogu samo klinci u pubertetu i dame koje imaju Only Fans profile.