Uh, koliko postova...ne znam odakle da pocnem.
Pre svega hvala Samuraju sto je svojom agresivnom taktikom i ne birajuci sredstva uspeo da razmrda celu stvar i dovede do reformi u radu repke.
Hvala svim vlasnicima reprezentativaca, skautima, clanovima struke i prijateljima repke koji su na bilo koji nacin ucestvovali u ovom uspehu i koji ce ubuduce na isti nacin raditi u interesu nase BB Srbije.
Hvala Caramazovu koji mi je SMS-ovima prenosio tekmu sa Englezima.
Da ne zaboravim da se zahvalim kolegama iz Federacije na cestitkama i da im pozelim srecu u nastavku takmicenja.
Najvise od svega me raduje sto smo se slozili oko svega i sto smo napravili odlicnu atmosferu koja se vidi i na forumu. Sistem koji sada imamo marginalizuje ulogu selektora i smatram da je to pozitivna stvar jer ne odlucuje jedan covek vec vise (pametnih) glava.
Sto se tice zreba, u II kolu kvalifikacija nema lakih vec samo manje ili vise teskih protivnika a ambicije naseg nacionalnog tima cu objaviti nakon konsultacija sa clanovima strucnog staba.
Oko pitanja vezanih za taktiku nase reprezentacije u ovim kvalifikacijama ne smem da pricam javno ("neprijatelj ne spava" a "zidovi imaju usi") i ukoliko nekoga interesuju detalji neka mi posalje BB-mail.
"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos