Καλημέρα και καλή βδομάδα παίδες,
Ελπίζω αυτό που λές για την "κανονική διάθεση" μην το λές ειρωνικά. Διότι, δεν μπορούσα να ξέρω οτι εσύ θα παίξεις χαλαρά θεωρώντας χαμένο το παιχνίδι. Έτσι, αν έπαιζα χαλαρά και σύ δυνατά, μπορεί και να έχανα. Έτσι ελπίζω να μην ήταν "μπηχτή" αυτό που είπες. Παίζω με όλους το ίδιο και δεν θα έκανα για κανέναν διάκριση. Έτυχε να παίξεις "χαλαρά", κακώς κατά την άποψή μου. Πλέον στο σημείο που είχες φτάσει δεν έπρεπε να κάνεις διάκριση ποιά παιχνίδια χτυπάς και ποιά όχι. Και νομίζω οτι αν έπαιζες δυνατά, δεν θα κέρδιζες μάλλον, αλλά τουλάχιστον θα έχανες δύσκολα. Και να σε ρωτήσω και κάτι; Σου φταίω εγώ που σε 16 παιχνίδια έχεις κάνει 4 νίκες έχοντας χάσει παιχνίδια που δεν έπρεπε να χάσεις; Επαναλαμβάνω, ότι άν ήταν ειρωνικός ο τόνος του μηνύματός σου, μάλλον θα πρέπει να ανακαλέσεις. Δεν έδωσα ποτέ δικαίωμα αμφισβητήσεων. Σκέψου οτι την μεγαλύτερη ήττα την έκανες παίζοντας με 5 παίκτες. Δικό μου λάθος ήταν αυτό; Μην με βγάζεις έξω απο τα ρούχα μου. Δεν μπορώ να λογοδοτώ, επειδή έπαιξα με "κανονική" διάθεση και σύ με "χαλαρή". Άλλωστε για μένα είτε 1 πόντο να κερδίζα, είτε 50 το ίδιο και το αυτό ήταν. Κάποια τέτοια περιστατικά που κατηγορούμαι τελείως αδίκως, με κάνουν να ξενερώνω πάρα πολύ με το παιχνίδι. Καλή σας μέρα, κύριοι.
Φιλικά - Δημήτρης