LP!
Sem začetnik v tej igri!
Zanima me kdaj moram spremeniti plan treninga! Naprimer, da imam danes nastavljeno met z razdalje in ali lahko že jutri prestavim trening na naprimer na podajanje, kakšen bo potem učinek?
Ali lahko isti dan zamenjaš trening?
Nasploh glede treninga ne razumem najbolje, pa se prebral navodila in priročnik!
Če bi lahko kdo na bolj enostaven način to povedal?!
Že naprej hvala za odgovore!
Glede treninga pa takole:
vsaki petek okrog 11h poteka trening in kaki trening imaš tedaj nastavljeni taki trening dobi tvoja ekipa. Če med tednom spreminjaš trening to na sam trening ne vpliva, upošteva se samo tisti trening kateri je nastavljeni v petek ko se izvede trening.
Določen trening lahko izvedeš na eni/dveh/treh pozicijah - če igralce treniraš samo na eni poziciji je trening najbolj učinkovit (najmanj učinkovit oz. najpočasnejši je če treniraš tri pozicije).
Na učinkovit trening igralca vpliva tudi njegova starost - npr.18 letnik bo veliko hitreje napredoval kot pa 25 letnik.
Svetujem pa ti:
-da nabaviš trenerja stopnje 4.
-počakaš do konca sezone in vidiš kaj boš dobil na naboru, mogoče ti uspe dobiti kakega dobrega 18letnika, ki bi ga lahko super natreniral, drugače pa kupi dva 18letna igralca s potencialom vsaj superzvezdnik in jidva treniraj...do tedaj pa spoznavaj trening...če imaš še kako vprašanje samo vprašaj, lahko tudi prek BB-pošte.
Lp