Μετά μου στέλνει ο GM-billlion να μην βρίζω τη μηχανή παιχνιδιού!!! Είναι δυνατόν??
Ricky με απογοητευεις.Τον αγωνα δεν καθησα να τον δω τι ακριβως εγινε γιατι εσυ εισαι αυτος που πρεπει να δει να καταλαβει τι πηγε λαθος και γιατι εσυ ξερεις καλλιτερα την ομαδα σου και του αντιπαλου σου ,ενω εγω απλα θα δω τα στατιστικα χωρις να ξερω αυτα που ξερεις εσυ.
Οι "σωστες" τακτικες δεν σημαινουν απαραιτητα οτι ειναι και σωστες!!!!!!!! απλα νομιζεις οτι ειναι "σωστες" ειναι ομως?
Δες τον χθεσινο μου αγωνα με τι τακτικη κατεβηκα για αμυνα γνωριζοντας πολυ καλα τι θα παιξει ο αντιπαλος και δες απεναντι σε τι παικτες του που στηριζουν την επιθεση του , δες και την διαθεση ... επαιξα λαθος? να σου πω μπορει δεν ειναι και παλι σιγουρο , με αλλες τακτικες μπορει να κερδιζα ανετα αλλα ηξερα τι εκανα και ειδικα μετα το ημιχρονο ηξερα οτι θα κερδιζα .Παιζουν πολλα ρολο δεν ειναι απλο το παιχνιδι και οσο θα γινονται αλλαγες θα γινεται και δυσκολοτερο.
Το να τα βαζεις με την μηχανη (εκτος απο τις θυμησες που μου φερνεις στο νου και δεν ειναι και οι καλλιτερες) χανεις την ουσια , δεν κανει λαθος η μηχανη εμεις κανουμε λαθος γιατι νομιζουμε οτι ξερουμε αλλα απλα νομιζουμε...
Πολλα παραδειγματα δικα μου μπορω να σου πω , που νομιζα οτι ηξερα αλλα αποδεικτηκε οτι ...κοιμομουν ξεσκεπαστος.
Αυτα τα ολιγα
Συμβουλη ξαναδες τα ολα απο την αρχη.Ειναι σωστη η τακτικη της επιθεσης σου? ειναι της αμυνας? και ολα αυτα που πιστευεις οτι ειναι , ειναι πραγματι?