Piszesz jak typowy PISior, patriotyzm, patriotyzm, Polska Polska Polska, flaga najcenniejsza, etc etc etc. Już nie mogę tego czytać, przebolałem te Twoje poprzednie 50 postów, ale ciągle o tym samym? Daj już spokój, kozlik miejsce dostał zasłużenie i może z tym zrobić co mu się żywnie podoba, nic nikomu do tego. Polacy to urodzeni kombinatorzy i dobrze. Transfer jeśli oczywiście dojdzie do skutku to pewnie zostanie obcięty, a nawet jak nie zostanie to trudno, kozlik kombinuje i dobrze kombinuje. Może i Ty miałbyś szanse możliwości sprzedania jakiegoś Twjego grajka w taki sam sposób, ale to trzeba trochę otworzyć się na ludzi, zacząć brać udział w konkursach z takimi nagrodami, a nie ślęczeć przed monitorem i smęcić na to, z czego inni mogę czerpać trochę radości. Pokaż, że King też się potrafi bawić a nie jest tylko typem samotnika, który żyje i posługuje się jedynie alfabetem zero-jedynkowym. Jakoś nikt inny nie widzi takich problemów, jakie Ty dostrzegasz, jakoś reszta potrafi podejść do pewnych rzeczy z dystansem.. to tyczy się też do sytuacji z vinnim - chce dać wszystkim możliwość zgarnięcia miejsc w sparingu kadry, wystarczy zrobić np typerka ligowego z połową drużyn. Wiele for jest pustych, wszyscy siedzą cicho bojąc się odezwać, a takie akcje pozwalają stworzyc dobrą atmosferę w lidze, a nie tylko życie rywalizacją.
Owszem, możesz mieć swoje zdanie, a nawet powinieneś mieć, ale bez przesady z tymi burdami na forum. Jeszcze brakowało, żebyś wtrącił się w dzisiejszą rozmowę o WOŚPie...
Teraz na patriotyzmie nic nie ugramy, Kaczyński i jego partia wkrótce całkiem się rozpadną myśląc tylko o sobie i nie przyjmując jakiegokolwiek odmiennego zdania... oby to samo nie stało się z Tobą..
Sorry, nie wytrzymałem.