ξερω τι σε τσουζει τοσο καιρο κ βρισκεις αφορμες για προσωπικες επιθεσεις κατι το οποιο δεν εκανα εγω αρχικα. Λοιπον, δυο σεζον πελατης ησουν, και τωρα εισαι κ αλλων. Κριμα που δεν θα βρεθουμε ουτε του χρονου, εχω εξασφαλισει ηδη την παραμονη μου στην ιι ενω εσυ πρεπει να το παλεψεις για τα πλει οφ.
Εφυγα απο το παιχνιδι του στοιχηματος περυσι αλλα κ απο το φορουμ με τα τοσα ωραια πραγματακια που εγραφα κ καναμε οι πιο πολλοι, γιατι πολυ απλα αυτος που μιλα πολυ στο φορουμ της κατηγοριας δεν ανεβαινει και ποτε, ολοι θελουν να τον παιζουν σκληρα. Περυσι εκανα κατι το οποιο καμια ομαδα στο ΒΒ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ!ανεβηκα με ολα τα παιχνιδια στον ιδιο σχεδον βαθμο δυσκολιας. Σκεψου οτι τωρα στην ΙΙη ειμαι σταρχιδισταν. Δεν ασχολουμαι κ πολυ με την ομαδα. Κανω πειραματα... Να αποκλειστηκα και στο κυπελλο απο πειραματισμους μου για την αγ. Κατασταση απο μια ομαδα σχεδον ΒΟΤ... Και μου λες να σας πληρωσω κ υποστηρικτη? Αυτο ειναι και αχαριστια σε σχεση με οσα κανατε περυσι. Ουτε μια συγνωμη δεν ακουσα για την σταση των περισσοτερων σας απεναντι μου.
Σημειωνε τα επιχειρηματα μου καπου γιατι ακομα δεν εχω γραψει κατι δικο σου. Θυμισε μου την ηλικια σου... Εισαι ανηλικος? Να σταματησω αν ειναι να γραφω και να σου κανω κανα φροντιστηριο, κανα ιδιαιτερο στην γλωσσα