Teraz nie sprawdzałeś ale poprzednim razem m4ti powoływał te moje i innych Prezesów 27-28 allstary po co ??? Tylko nie pisz żeby obliczyć SS i stwierdzić że się jednak nie nadaje bo to może 6 ligowy Prezes który dostał wczoraj drużynę .
Ponieważ wtedy zrobiłem listę bez podziału na potencjały. (To była ta sama lista, którą kiedyś publicznie dałem na forum).
W tym sezonie usprawniłem sobie te listy i podzieliłem zawodników wg potencjału. Tak jak powiedziałem - chcę, żeby kadry się rozwijały. I dlatego w tej kadencji allstary nie były sprawdzane.
Jakby selekao przejrzał 200 graczy no dobra 300 myśle że i tak by to absolutnie wystarczyło .
Okey, ale powiedz mi których 200 lub 300. Ja bym był bardzo szczęśliwy, gdybym wiedział których. Dzięki temu wyspałbym się parę godzin dłużej.
To jest pies pogrzebany. Musiałbym najpierw wiedzieć których 200 lub 300. Ale tego nie wiem.
Może Ty wiesz? To trzeba było zrobić listę. Jack Daniels ode mnie dla Ciebie byłby już w drodze.
To zróbmy zabawę - piszesz, że czasami wchodzisz sobie na mój klub i przeglądasz zawodników. No to, żeby był jakieś pożytek z tego wchodzenia to mam pytanie - powiedz jakie SS mają moi zawodnicy. Chodzi o pierwszą 13-stkę pod względem pensji (ci zawodnicy grają u mnie od bardzo, bardzo długiego czasu). A potem zobaczymy o ile się pomyliłeś.
Jaki błąd uznałbyś za akceptowalny?
Tylko nie pisz żeby obliczyć SS i stwierdzić że się jednak nie nadaje bo to może 6 ligowy Prezes który dostał wczoraj drużynę .
Tylko problem jest taki, że VI ligowi prezesi nie piszą ani na forum, ani do mnie. Może potrafią a może nie. Ale leją na tą grę. Podobnie jak kilkuset ownerów zza granicy. Jakby była gwarancja, że każdy, kto posiada ciekawego zawodnika, do mnie napisze, to wtedy przegląd nie byłby potrzebny.
A teraz mała rozrywka. Mail z wczoraj
Temat: good player for NATIONAL
his name is marcin **** can you take him for the team???
DMI: 19200 small forward(i think say)
Altezza: 6'8" / 203 cm
Potenziale: all star
Forma: mediocre
Tiro in sosp.: eccezionale Distanza di tiro: rispettabile
Dif. perimetrale: rispettabile Palleggio: sufficiente
Penetrazione: sufficiente Passaggio: mediocre
Tiro da sotto: scarso Difesa in area: sufficiente
Rimbalzo: pietoso Stoppata: inadeguato
Resistenza: mediocre Tiri liberi: rispettabile
Esperienza: sufficiente
29 lat. Pensja 4k albo 5k, dokładnie nie pamiętam (DMI w mailu). Podtrzymujesz to, że każdy potrafi ocenić czy zawodnik nadaje się do kadry?
Last edited by B.B.King at 1/22/2011 9:44:53 AM