Хочу пояснити ситуацію зі зняттям з виборів, бо як я бачу дехто не розуміє відмінність між словами чесність і панікерство.
Не хочу нікому нав*язувати свою думку.
Ну по перше цей голос особисто я вважю провокацією тих хто боїться, щоб я став Гмом.Підсунути ,,Лєву,, команду шоб проголосувала і всі подумали шо я фальсифікую вибори дуже хитра ідея.Знявся я з виборів не через то шо побоявся тиску, а на час який був потрібен Гмам для встановлення істини.А істина виявилася така, що ця команда зарегана зовсім у іншій частині України, і я до неї ніякого відношення немаю.Якщо таке роблять тому логічно, що значить бояться мене , як Гма адже перше шо я зроблю якшо звичайно стану Гмом це кожну команду перевірю на встановлення чітерства.І у декого після цього буде Гейм овер.
Наступне:Де і хто побачив у моїх діях панікерство я незнаю, якщо хочете провернути ще одну провокацію я готовий.
З ваших постів так виходить, що я мав зарахувати собі той голос і нагло відстоювати його так?Тоді це б було не панікерство , а героїчний поступок????.Я так не вважаю і вчинив так , як на мою думку було б логічно зробити кожній чесній людині.Якшо у когось з цього приводу інша думка, то це ніяким чином не має означати, що я панікер і т.д.
По деяких постах виходить так , що Гмом має бути людина , яка має досвід.Те що я менше в ББ не помішало мені в кубку вибити Алексундера з кубку.І в першому ж сезоні в 2 лізі зайняти 1 місце в конференції.Це по вашому не досягнення?Прийде час і до вишки доберуся на все потрібен час.За майже 6 сезонів у ББ я укомплектував таку команду , що можу наказати декого з вишки.
Що до свого вільного часу, то мій онлайн я думаю стоїть на високому рівні тому я зможу оперативно реагувати на ситуацію на форумі та на скарги і різні побажання з боку менеджерів.Також гарантую те , що на кожну вашу пропозицію або скаргу я дам свою відповідь.
На рахунок того , що дехто не усвідомлює функцій Гма то можу сказати те , що багато того , що роблять Гми є засекречено тому і логічно , що не всі до кінця розуміють , які функції і завдання у Гма.І нічого страшного тут я не бачу.оскільки якщо ця інформація є таємною значить так повинно бути.
Ще одне дехто закидує мені лишню емоційність.Так, можливо , але життя вчить і в останні місяці я свою поведінку змінив.Це може підтвердити навіть Фергі))Він був мене якось навіть похвалив.Тепер я не влізаю у конфлікти і провокації зі сторони Айрона і інших, яким я мішаю на форумі з невідомих мені причин.
Також хочу подякувати Гордону та Кампоту за голоси і підтримку.А тим хто мене критикував хочу сказати критику я завжди враховую, якшо вона звичайно має певне підгрунтя.На рахунок панікерства я категорично з вами не згоден, але змінювати вашу думку чи міняти її не збираюся.Я вважаю, що я в цій ситуації поступив правильно, і головне чесно перед самим собою і перед усіма менеджерами українського ББ суспільства незалежно від того чи активні вони на форумі чи ні.Тому що Гм обираєтья для всіх , а не для 30 чоловік , що пишуть на форумі.
Дякую за увагу.
Last edited by GM-Armin at 4/1/2011 10:21:14 AM