Γεια σου Προεδρε.Για να μη στελνω και bb-mail, το θεμα με το ιδιωτικο εχει ως εξης : Για να μπω στα ιδιωτικα της ομοσπονδιας πρεπει να βαλω μια ακομα 3μηνη γιατι αυτη εδω βγαζει για αλλους 2 μηνες.Και επειδη παει 10,κατι ευρω πρεπει να βαλω 2 10ευρες κι αυτη τη στιγμη προτιμω να κρατησω το 20αρικακι για αλλα πραγματα, οχι οτι καποια στιγμη δε θα βαλω γιατι ειμαι κι αρρωστος με το μπαζερ. :P Ακομα και τωρα παντως ειχα σκοπο να βαλω αλλα ειδα στο διαχωρισμο του Θανου βασει καταταξης οτι δεν θα επαιζα με σας για να χει και λιγο χαβαλε οποτε λεω αστο.Αν στα επομενα ΙΠ εχω ανεβει καταταξη ωστε να παιξω με σας, δεν προκειται να λειψω :P
Οσο για τα οικονομικα..Ηδη ειναι χαλια..Βγαζω 125-130 Κ απ την θεαση (την προηγουμενη βδομαδα 122 Κ παρακαλω), την ωρα που ο μ.ο. ειναι 160 Κ.Θελει ανακατασκευη το γηπεδο αλλα το ταμειο ειναι μειον.Οσο για την ανανεωση το ειχα σκεφτει καπως ετσι : Πουλαω τωρα ή λιγο πιο μετα που θα πλησιαζουμε στην προ-Πλει Οφ περιοδο που οι τιμες θα ανεβουν και αγοραζω μεσα στα Πλει Οφ που η ζητηση ειναι περιορισμενη και οι τιμες χαμηλοτερες.Εξαλλου ρεαλιστικα δεν εχω πιθανοτητες για πολλα στα Πλει Οφ.
Εσυ στην τελευταια σου σεζον εδω, αν θυμαμαι καλα ειχες κανει πολλες αλλαγες στο ροστερ ακριβως σε αντιστοιχο χρονικο σημειο της σεζον, μετα απο μια ηττα απ τον Θανο.Λογικα εδω κολλαει το ''Δεν μαθαινεις τιποτα απο τον Προεδρο'' :P