לא איכפתלי מהכוח של היורוליג לא כאוהד ספורט ולא כאוהד מכבי ולא לא קשור לשיריון אתה לא מבין אותי בכלל ומגיע למסקנות שגויות כל פעם מחדש
גם מכבי ועוצמתה לא מעניינים אותי במיוחד אני פשוט מציין עובדה
מה קבוצה תעשה ביורוליג כן מעניין אותי - בין עם זה רעננה(שראיתי משחקים שלה)בין אם זה ירושלים,חיפה(מקווה שיגיעו לשם)ובין עם גליל עליון(הלכתי למשחק מוקדמות שלה נגד ווראסץ)אני בעד כל הקבוצות כחול לבן באירופה לא משנה המפעל,אני פטריוט בספורט
אתה מדבר איתי עלי שיוויון בספורט ונותן כל מיני השוואות של ליגת האלופות אבל שם יש שיוויון
?
הספרדיות והאנגליות שרוכשות כל מה שזז(עם ביירן שגם גודלת ככוח אבל עדיין לא כמוהם)הליגות השונות כשקבוצה אחת בליגה האנגלית יכולה לקבל יותר כסף רק מזכויות שידור בפריימר ליגה מאשר ליגה שלמה במדינה כמו קרואטיה או הונגריה(סתם זורק שמות של מדינות אבל הפערים עד כדי כך גדולים שאני מאמין שזה אפשרי)תביא לי מקום אחד של שיוויון מלא,דוגמא אחת לספורט בתיפארתו,מקום אחד שמקיים את הדבר ששלפתה בוויקיפדיה שזה אוטופיה דימיונית שלא קיימת
אתה פשוט מרים דגל לבן,בלי שמכבי תשחרר את כל השחקנים ותתחיל מאפס יחד עם שאר הקבוצות ולכולן יהיה רף עליון של תקציב וככה לא יהיה לה יתרון של סגל ולא שם תקציב לסגל(ועל הדרך בוא גם נדחוף דראפט עוד משהו שכל הפרשנים אהבו לפמפם פה)אתה לא תהיה מרוצה
זה עולם קפיטליסטי,בכל העולם למי שיש יותר כסף יש יותר יתרון בסופרט תחרותי של ליגות ושוק העברות
אתה רוצה ספורט טהור
?
יש מקום אחד שזה בערך מתקיים בו...האולימפידה(כלומר חוץ מכל הסמים שרצים שם)וגם שם יש את הפאקים שלהם אבל הכסף לא משחק תפקיד אבל יודע מה? גם שם יש יתרון,לא ניראה לך מוזר שכל האצנים כמעט כולם ממדינות אפריקה\ג'מייקה ועוד כמה למיניהן? לא מוזר לך שבכדורסל של האן בי איי שהיה לבן לגמרי עד שהחלו לשתף שחורים(היה חוק שאוסר לשתף שחורים באמריקה)היום בגמר אתה רואה חמישיות שחורות לגמרי בשני הצדדים
?
עכשיו תצא נגד היתרון הגנטי שיש לאתלטים
?
תפסיק עם הדגל הלבן,כל הקטע של ספורט וכל הקסם שלו הוא שהאנדרדוג מנצח,כמו גליל של פארגו,שבאו קטנים ואנדרדוג וניצחו,כמו פורטו של מוריניו שלקחו ליגת האלופות,כמו הפועל ר"ג שירדו ליגה וזכו בגביע,זה הקסם של הספורט בעיני,להתגבר על המכשולים ולהצליח ולהיות גאה בהישג האדיר שלך
הספורט שאתה מתאר משעם כל כך שאף אחד לא היה צופה בו...בעולם שלך היה 0:0 כל הזמן בכדורגל ובכדורסל אין סוף הארכות...אני בעד ספורטיביות והגינות אני פשוט חושב שהם מתקיימים במצב הנוכחי ואתה לא
אתה שואף שלמות שלא קיימת ולא תגיע,קומוניזם ספורטיבי