BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > Σεζόν 26

Σεζόν 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251926.139 in reply to 251926.138
Date: 3/12/2014 8:59:55 AM
Overall Posts Rated:
118118
Η κανονική περίοδος κοντεύει να τελειώσει με 1 αγωνιστική να απομένει. Στον μπλε όμιλο η 1η θέση έχει καπαρωθεί, απομένει να δούμε και τις υπόλοιπες θέσεις με τις οποίες θα επικυρωθούν οι διασταυρώσεις!

Ημέρα 21 (Τρίτη 11 Μαρτίου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Kolosseus 85 - Faliro Bulls 63
Palaiologou BC 82 - Averwf Larisas 115
vatopedi 65 - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 109
kounoupia f16 110 - Jacals 79
GOLD STARS 75 - Kreata 91
teoramones 85 - Olympiakos Rodou B.C 2010 69
paok polixnis 62 - KOLINDRIANS 93
BetTravel 28 - KOUTSOUMPILO 114

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 115 : Averwf Larisas
Ριμπάουντ : 60 : Faliro Bulls, teoramones
Ασσίστ : 35 : KOUTSOUMPILO
Κλεψίματα : 15 : KOUTSOUMPILO
Τάπες : 13 : Kreata, KOUTSOUMPILO

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 40 : M. Yuanli (Kreata)
Ριμπάουντ : 23 : L. Combes (Faliro Bulls)
Ασσίστ : 9 : D. Voicu (KOUTSOUMPILO)
Κλεψίματα : 5 : C. Nolan (KOUTSOUMPILO)
Τάπες : 4 : K. Taourirt (kounoupia f16)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : J. Plamondon (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (23 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 26
Σούτινγκ Γκάρντ : M. Dominech (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (37 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31
Σμολ Φόργουορντ : A. Swiadek (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (15 Πόντοι, 12 Ριμπάουντ, 7 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 28
Πάουερ Φόργουορντ : S. Christidis (Kolosseus) (21 Πόντοι, 22 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 35
Σέντερ : P. Hegedüs (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (19 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36

Ο MVP της βραδιάς
P. Hegedüs (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (19 Πόντοι, 17 Ριμπάουντ, 6 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
J. Jayo (BetTravel) (10 Πόντοι, 5 Ριμπάουντ, 1 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -8

Στατιστικά όλων των ειδών
Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : L. Cuschieri (Palaiologou BC), U. Resende (Olympiakos Rodou B.C 2010), T. Braun (BetTravel) : 7 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : B. Sharpling (Olympiakos Rodou B.C 2010) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : L. Cuschieri (Palaiologou BC), N. Weldon (Kreata), F. Geitner (Kreata), D. Tsafas (Faliro Bulls), M. Argiropoulos (Olympiakos Rodou B.C 2010), J. Jayo (BetTravel), T. Braun (BetTravel), M. Antonakis (BetTravel), D. Chelmis (BetTravel), E. Delorme (Jacals), M. Dominech (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), P. Hegedüs (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), A. Swiadek (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), J. Plamondon (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), I. Zarragoiti (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), V. Xanthis (GOLD STARS), S. Christidis (Kolosseus), L. Tramontina (vatopedi), G. Bale (vatopedi), A. Firmansyah (paok polixnis), V. Alkeos (paok polixnis) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : M. Dominech (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) : 5 Τρίποντα

Ο καλύτερος : Z. Bakos (teoramones) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος : D. Tsafas (Faliro Bulls) : Αξιολόγηση : 3.5

This Post:
00
251926.140 in reply to 251926.139
Date: 3/15/2014 5:33:50 PM
Overall Posts Rated:
5555
Ημέρα 22 (Σάββατο 15 Μαρτίου 2014) : Επιδόσεις από http://www.buzzer-manager.com

Αποτελέσματα
Faliro Bulls 56 - Averwf Larisas 103
Palaiologou BC 81 - Kolosseus 108
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 71 - Jacals 101
kounoupia f16 121 - vatopedi 58
Kreata 99 - Olympiakos Rodou B.C 2010 79
teoramones 75 - GOLD STARS 90
KOLINDRIANS 85 - KOUTSOUMPILO 93
BetTravel 100 - paok polixnis 114

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 121 : kounoupia f16
Ριμπάουντ : 64 : kounoupia f16
Ασσίστ : 35 : kounoupia f16
Κλεψίματα : 9 : GOLD STARS, Kolosseus
Τάπες : 10 : Kolosseus

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της βραδιάς
Πόντοι : 38 : I. Zarragoiti (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ)
Ριμπάουντ : 25 : G. Banchelli (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ)
Ασσίστ : 11 : S. Maciukynas (KOUTSOUMPILO)
Κλεψίματα : 4 : M. Skovmand (Faliro Bulls), M. Antonakis (BetTravel), J. Zaniuk (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), A. Divino (paok polixnis)
Τάπες : 5 : S. Pérez (KOLINDRIANS), S. Christidis (Kolosseus)

Το Τop 5 της βραδιάς
Πόιντ Γκαρντ : A. Divino (paok polixnis) (26 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 7 Ασσίστ, 4 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 30
Σούτινγκ Γκάρντ : K. Roux (Averwf Larisas) (24 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 3 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 2 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 27
Σμολ Φόργουορντ : K. Matzavidis (Averwf Larisas) (34 Πόντοι, 9 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 33
Πάουερ Φόργουορντ : S. Kagouras (GOLD STARS) (30 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 4 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 47
Σέντερ : J. París (KOUTSOUMPILO) (23 Πόντοι, 18 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 0 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 36

Ο MVP της βραδιάς
S. Kagouras (GOLD STARS) (30 Πόντοι, 16 Ριμπάουντ, 4 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 4 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 47

Η χειρότερη επίδοση της βραδιάς
F. Maña (Faliro Bulls) (1 Πόντοι, 2 Ριμπάουντ, 0 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -7

Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη : G. Torluccio (Palaiologou BC) : 7 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών : D. Tsafas (Faliro Bulls), N. Aggelinas (KOLINDRIANS), K. Raja (Kolosseus), C. Nolan (KOUTSOUMPILO) : 6 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) : P. Ravousis (Palaiologou BC), U. Resende (Olympiakos Rodou B.C 2010), D. Tsourelas (Olympiakos Rodou B.C 2010), M. Argiropoulos (Olympiakos Rodou B.C 2010), S. Khoury (BetTravel), P. Pascale (BetTravel), S. Burkowski (BetTravel), S. Mohaddes (BetTravel), M. Antonakis (BetTravel), G. Banchelli (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), J. Plamondon (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), I. Zarragoiti (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), J. Zaniuk (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), Y. Dragasakis (GOLD STARS), N. Aggelinas (KOLINDRIANS), C. Tsovolas (vatopedi), T. Psilakis (vatopedi), S. Maciukynas (KOUTSOUMPILO), V. Alkeos (paok polixnis) : 48 Λεπτά

Ο σουτέρ : E. Delorme (Jacals) : 5 Τρίποντα

Ο καλύτερος : S. Kagouras (GOLD STARS) : Αξιολόγηση : 17.5

Ο χειρότερος : D. Tsafas (Faliro Bulls) : Αξιολόγηση : 3.0

This Post:
00
251926.141 in reply to 251926.140
Date: 3/15/2014 5:35:04 PM
Overall Posts Rated:
5555
Σεζόν 26 : Επιδόσεις (από http://www.buzzer-manager.com)

Οι καλύτερες ομαδικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 2232 : paok polixnis
Ριμπάουντ : 1171 : kounoupia f16
Ασσίστ : 515 : paok polixnis
Κλεψίματα : 169 : kounoupia f16
Τάπες : 159 : Averwf Larisas

Οι καλύτερες ατομικές επιδόσεις της σεζόν
Πόντοι : 72 : S. Khoury (BetTravel)
Ριμπάουντ : 31 : S. Kagouras (GOLD STARS)
Ασσίστ : 21 : J. Masferrer (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ)
Κλεψίματα : 6 : V. Roel (Olympiakos Rodou B.C 2010), T. Truhlík (BetTravel), A. Amezcua (KOLINDRIANS)
Τάπες : 7 : K. Szypulski (BetTravel), R. Katarić (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ), E. Chemin (KOLINDRIANS), V. Alkeos (paok polixnis)

Top 5 της σεζόν
Πόιντ Γκαρντ : J. Masferrer (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (13.6 Πόντοι, 4.9 Ριμπάουντ, 8.3 Ασσίστ, 1.3 Κλεψίματα, 0.5 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 19.1
Σούτινγκ Γκάρντ : D. Voicu (KOUTSOUMPILO) (15 Πόντοι, 4 Ριμπάουντ, 4.2 Ασσίστ, 1.3 Κλεψίματα, 0.8 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 16
Σμολ Φόργουορντ : S. Khoury (BetTravel) (40.7 Πόντοι, 5.4 Ριμπάουντ, 3.7 Ασσίστ, 1.7 Κλεψίματα, 0.8 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 32.8
Πάουερ Φόργουορντ : S. Kagouras (GOLD STARS) (25.1 Πόντοι, 14.7 Ριμπάουντ, 2.3 Ασσίστ, 0.4 Κλεψίματα, 1.7 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 31.6
Σέντερ : P. Hegedüs (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (12.8 Πόντοι, 12.5 Ριμπάουντ, 2.6 Ασσίστ, 0.4 Κλεψίματα, 1.6 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 24.2

Ο MVP της σεζόν
S. Khoury (BetTravel) (40.7 Πόντοι, 5.4 Ριμπάουντ, 3.7 Ασσίστ, 1.7 Κλεψίματα, 0.8 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 32.8

Η χειρότερη επίδοση της σεζόν
V. Xanthis (GOLD STARS) (11 Πόντοι, 7 Ριμπάουντ, 2 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες) : Αποδοτικότητα : -15

Το Triple-Double της σεζόν
L. Peruga (Averwf Larisas) (22 Πόντοι, 11 Ριμπάουντ, 14 Ασσίστ, 1 Κλεψίματα, 0 Τάπες), J. Masferrer (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) (26 Πόντοι, 11 Ριμπάουντ, 21 Ασσίστ, 2 Κλεψίματα, 1 Τάπες)

Ο παίκτης με τα περισσότερα λάθη στη διάρκεια της σεζόν : L. Tramontina (vatopedi) : 76 Λάθη

Ο παίκτης - στόχος των διαιτητών στη διάρκεια της σεζόν : D. Tsafas (Faliro Bulls) : 111 Φάουλ

Ο ακρογωνιαίος λίθος (περισσότερα λεπτά) της σεζόν : L. Combes (Faliro Bulls) : 969 Λεπτά

Ο σουτέρ της σεζόν : D. Rochester (Kolosseus), S. Khoury (BetTravel) : 60 Τρίποντα

Ο καλύτερος της σεζόν : M. Fembek-Gruber (Kreata), M. Corpo (Olympiakos Rodou B.C 2010), M. Corpo (Olympiakos Rodou B.C 2010), Z. Bakos (teoramones), P. Hegedüs (ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ) : Αξιολόγηση : 18.0

Ο χειρότερος της σεζόν : E. Salemenopoulos (GOLD STARS) : Αξιολόγηση : 2.0

This Post:
00
251926.142 in reply to 251926.141
Date: 3/15/2014 5:50:33 PM
Overall Posts Rated:
5555
Άλλη μια σεζόν έφτασε στο τέλος της.
Η χρονιά για τη ομάδα μου ήταν αρκετά δύσκολη αφού αποφάσισα να ανανέωσω όλο το ρόστερ και να χτίσω ένα αρκετά
καλό σε αναλογίες γήπεδο.
Το μόνο ευχάριστο είναι ότι σύμφωνα με το buzzer- manager ο Khoury ανακηρύχτηκε MVP της σεζόν.

Ο MVP της σεζόν
S. Khoury (BetTravel) (40.7 Πόντοι, 5.4 Ριμπάουντ, 3.7 Ασσίστ, 1.7 Κλεψίματα, 0.8 Τάπες) : Αποδοτικότητα : 32.8

Καλή επιτυχία στις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off αλλά και στα play out.
Y.Γ 1 Ο Χρήστος που χάθηκε?
Υ.Γ 2 Αντώνη σε ευχαριστώ που κέρδισες τον πρoηγούμενο αγώνα.

This Post:
00
251926.143 in reply to 251926.142
Date: 3/17/2014 9:58:36 AM
Overall Posts Rated:
2323
Χαίρεται. Ναι καιρό είχα να γράψω. Ήρθε το τέλος της κανονικής περιόδου και με βρίσκει για άλλη μια φορά στα play off από την 4η θέση. Σε θέμα νικών ηττών φέτος με το 13-9 είναι η καλύτερη μου χρονιά στη 3η κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι φέτος στόχευα σε ένα πιο καλό πλασάρισμα στα play off και σίγουρα σε μια πιο αξιόμαχη μονομαχία και όχι σε από ότι φαίνεται ένα εύκολο βράδυ για τον kounoupia f16 την Τρίτη(αύριο). Ο σχεδιασμός μου ήταν εσφαλμένος εξαρχής αφού πόνταρα στο να προχωρήσω στο κύπελλο για να μαζέψω χρήματα και να μπορέσω να καλύψω το κενό που έχω στο ρόστερ. Δυστυχώς μόλις στο δεύτερο γύρο μου έκατσε ομάδα ΙΙ κατηγορίας και τα σχέδια έδειξαν να ναυαγούν.
Εκεί έκανα και το δεύτερο λάθος όπου ενώ τα σχέδια έδειξαν να ναυαγούν(όπως προείπα) εγώ βλακωδώς πήγα να χτυπήσω το παιχνίδι... τετέλεσται.... παρέδωσα τα πάντα... εκτός του ότι μου έκανε πλάκα η ομάδα από την ΙΙ χάνω 2 εντός έδρας συνεχόμενα ματς λόγω κυρίως διάθεσης από τον Averwf Larisas(μισητό αντίπαλο μάλιστα) και τον Kolosseus σε τηλεοπτικό ματς. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΣΟΔΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ.... οικονομικά ήμουν από το κακό στο χειρότερο και που μπήκα στα play off μάλλον το οφείλω περισσότερο στον Kolosseus που αποφάσισε να βγει 5ος. Τελικό συμπέρασμα για την ομάδα μου: μια ΑΔΙΑΦΟΡΗ σαιζόν. Καμία βελτίωση σε θέμα γηπέδου και μια στασιμότητα στο προγραμματισμό.
Για τον ΙΙΙ.11 έχω να εκφράσω πολλά ερωτηματικά για τον Gold Stars που υποθέτω συνειδητά πηγαίνει για εκγύμναση παιχτών στην ΙV και του εύχομαι γρήγορη επάνοδο. Το ίδιο εύχομαι βέβαια και στον Faliro Bulls ο οποίος δεν έδειξε να το παλεύει για την παραμονή.
Για τα play out ο vatopedi ετοιμάζει ήδη την ομάδα του για την επόμενη σαιζόν και μάλιστα μετά τις τελευταίες μεταγραφές του φαίνεται ότι θα έχουμε μεγάλες μάχες του χρόνου. Για το άλλο ζευγάρι νομίζω ότι θα έχουμε δυνατά ματς και δίνω προβάδισμα στον Jacals λόγω έδρας και λόγω μεγαλύτερου βάθους στο πάγκο. (βέβαια το τι λέω εγώ καμία σημασία δεν έχει)
Για τα play off νομίζω ότι τα kounoupia f16 θα παίξουν τελικό παρόλο που η ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ έκανε πιο εύκολο τον δρόμο για τα ημιτελικά στον Averwf Larisas. Από την άλλη πλευρά νομίζω KOUTSOUMPILO - Kreata ημιτελικός με πιθανό νικητή.... δεν ξέρω... τον γηπεδούχο?!?!?!... δύσκολο πολύ μου φαίνεται....

Αυτές είναι η προβλέψεις μου αυτή είναι η δικιά μου εικόνα. Όλες οι απόψεις είναι προσωπικές ελπίζω να μην θίγω κανένα με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο.
Καλή επιτυχία σε όλους και να δούμε καλά ματσακια.

ΥΓ. ο S. Khoury τι παιχτούρα......
ΥΓ.2 Σπύρο να θυμάσαι τι σου είπα στο 2ο ποστ του φετινού νήματος :
Περιμένω με αγωνία να δω ποιον θα έχω για μισητό αντίπαλο φέτος. 2 από τα τρία χρόνια που βρίσκομαι εδώ μου τυχαίνει να έχω μισητό αντίπαλο αυτόν που ανεβαίνει κατηγορία...

έχεις μια προφητεία - παράδοση να εκπληρώσεις!!!!!!!!!!! είναι οιωνός!!!!!
ΥΓ.3 Δυνατό το φόρουμ φέτος!!!! άντε και εις ανώτερα.....

From: dkar

This Post:
44
251926.144 in reply to 251926.143
Date: 3/18/2014 3:33:57 PM
Overall Posts Rated:
55
Αδερφέ εν Χριστό Palaiologou BC,

με την βοήθεια του θεού η ομάδα μας (διότι ανήκει σε όλους) παρέμεινε στην κατηγορία. Κάποιοι Ιαχωβάδες, Καθολικοί και κάθε λογοίς άθεοι μας τάραξαν στις 50άρες κατα την διάρκεια της σεζόν αλλα τους συγχωρούμε και τους δίνουμε την ευλογία μας.

Όπως όλοι γνωρίζετε απο τα κατηχητικά μπορούμε να αναστήσουμε ανθρώπους, να κόψουμε στην μέση θάλασσες, να ρίξουμε μάννα απο τον ουρανό και πολλά άλλα. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε χρήματα. Είναι ανθρώπινο δημιούργημα βλέπεις.Ως εκ τούτου είμαστε υποχρεωμένοι να πουλήσουμε ένα μέρος των πρόσφατων μεταγραφών για να επιβιώσουμε.Ούτως η άλλος οι μεταγραφές αυτές έγιναν με γνώμονα την παραμονή της ομάδας στα σαλόνια της τρίτης κατηγορίας.Τελικά όμως καταφέραμε να πείσουμε τον μάνατζερ του paok polixnis να προσληφθεί στην ΜΚΟ που σκοπό έχει την μετάδοση της ορθοδοξίας στην Βόρειο Κορέα και η αποστολή μας έγινε πιο εύκολη!

Καλούμε λοιπόν όλους τους Χριστιανούς αυτής της κατηγορίας να δίξουν την πίστη τους στην ορθοδοξία με πράξεις! Προς θεού δεν ζητάμε να αποχωρήσετε απο το παιχνίδι για να παίξουμε μόνοι μας .Αλλα να αγοράσετε τους παίχτες μας σε υψηλή τιμή ουτως ώστε η ΟΜΑΔΑ μας να εξοικονομήσει χρήματα για την επόμενη σεζόν.Μέρος των εσόδων θα δωθεί για την αποπλήρωση πιστωτικών μας καρτών

την ευλογία μας

VATOPEDI

From: Palaimahos

To: dkar
This Post:
00
251926.145 in reply to 251926.144
Date: 3/19/2014 5:12:15 AM
Overall Posts Rated:
2323
Αδερφέ τα σπας.

Μακράν το καλύτερο ποστ όλης της χρονιάς. Πάρε ένα μπαλάκι και από μένα. Το λιγότερο που μπορώ να κάνω.
Μιλάς λίγο άλλα σοφά!!! Όσο για το θέμα σου ήταν θέλημα Θεού και ικανότητας να μείνεις, οπότε θα είναι χαρά μας να έχουμε ένα βαθιά θρησκευόμενο και θεοσεβούμενο μάνατζερ και την ομάδα του στον όμιλο μας.

This Post:
00
251926.146 in reply to 251926.145
Date: 3/23/2014 12:21:55 PM
Overall Posts Rated:
2323
Καλησπέρα.

Τελικά ο τελικός όπως και ήταν πιο πιθανό KOU vs KOU και είθε ο καλύτερος ΚΟU να κερδίσει.

Για τα play out τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα μετά τον τραυματισμό του Jan Bielski για τα Jacals και υπάρχει σαφές πλεονέκτημα για τους teoramones. Δεν ξέρω αν η έδρα θα μπορέσει να αντισταθμίσει την απώλεια του βασικότατου παίχτη των τσακαλιών και υπάρχει και το θέμα της διάθεσης όπου και εκεί φαίνεται να υπερέχει ο teoramones.
Καλή επιτυχία.

ΥΓ.ο πρόεδρος των Averwf Larisas έχει κηρύξει απαγόρευση δηλώσεων???? που είσαι Σπύρο???

From: kkakas
This Post:
00
251926.147 in reply to 251926.146
Date: 3/23/2014 12:33:07 PM
Overall Posts Rated:
66
Συγχαρητήρια στους δύο άξιους πρωταθλητές!
Να έχετε τρεις πολύ καλούς αγώνες χωρίς τραυματισμούς και να ανέβει ο καλύτερος

From: IDL

This Post:
11
251926.148 in reply to 251926.147
Date: 3/23/2014 3:26:33 PM
Overall Posts Rated:
44
Ευχαριστώ, η σαιζόν μου επιφύλαξε μια ανέλπιστα καλή πορεία και από εκεί που περίμενα να διεκδικήσω είσοδο στα playoff, βρέθηκα στο τελικό μιας και στους κόκκινους υπήρξε νωρίς απογοήτευση και κάποιοι αποφάσισαν να ανασυνταχθούν οικονομικά κυρίως. Τώρα για τους τελικούς ο έτερος ΚΟΥ έχει το πρώτο λόγο και λόγω έδρας αλλά και ομάδας και θα πρέπει να συμβούν πολλά για να έχω τύχη, αλλά εδώ που τα λέμε με τόσο μικρό γήπεδο που έχω, δεν έχω καμιά ελπίδα στη ΙΙ. Παρ' όλα αυτά θα διεκδικήσω τις όποιες πιθανότητες μου και βλέπουμε, άλλωστε είναι ο πρώτος μου τελικός στη ΙΙΙ :-)))

Καλή επιτυχία στον αντίπαλο μου αλλά και στους φίλους που συνεχίζουν στα Play out!!!

From: Jvalin

To: IDL
This Post:
00
251926.149 in reply to 251926.148
Date: 3/24/2014 1:30:32 AM
Jacals
IV.19
Overall Posts Rated:
33
Γεια σας και από μένα.Ομολογώ ήταν μια πολύ καλή σεζόν με παίχτες που ασχολούνται πράγμα που βλέπεις δύσκολα στις χαμηλότερες κατηγοριες.
Πιστεύω το πάλεψα πολύ και το παλεύω ακόμα να κρατηθώ στην κατηγορια αφού μένει ακόμα ένα καθοριστικό παιχνίδι που θα κριθούν όλα εκεί.Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος για το ποιος θα μείνει στην κατηγορια αλλα και για τον πρωταθλητή μας.

Advertisement