Przykro to może nie😛 ale jakieś 1 mln w biletach przecież mi nie zwisa
mi wyszło ze jak odpadłęm w finale konfy to zarobiłęm o 520tys mniej w regularnym niz po zdobycia misia bo róznice są istotne do meczu gwiazd tylko, ale do tej kwoty bym sie nie przywiazywał bo to zależy z kim sie gra u siebie, jakiego PR-a ma itp.
Nie do końca się zgodze. Jest to element strategii taktycznej (bardzo realny z resztą bo nawet sporo słabszy zawsze może wygrać przy dobrym przygotowaniu z lepszym) ale również element, który daje możliwości rywalizacji na strategię budowania drużyny. To czy podejmujesz ryzyko w GDP to Twoja decyzja. Teoretycznie drużyna lepsza nie musi, albo może mniej ryzykować. A w praktyce drużyna jednowymiarowa, choćby najlepsza/najdroższa ma przerąbane. Za to drużyny wielowymiarowe mogą szukać w tym swojej przewagi. To, że nie miałeś lekko w przewidzeniu myślę nie było przypadkowe
ta, jak ktoś ma mozliwosc ataku w jeden sposób to ok
ale jak obaj mamy mozliwosc ataku na dwa sposoby to moim zdaniem loteria, dla przykłądu teraz jak ustawiałem obronę:
3-2 z założenia bo przeciwko Tobie mam je jako tako przetestowane, bo grajac MtM w regularnym przegrałem z Tobą u siebie, no i jeszcze z powodów o których moze juz nie wspomnę bo mam wrażenie ze gra u Ciebie Kouate przez naszą dyskusję o moim Clusa
no wiec co do tych 3-2 - mozesz atakowac z pod kosza z większa siłą niż sezon temu, wiec trzeba dac GDP pod kosz, przegrałem z Tobą u siebie jak grałeś LP wiec warto dac wolne tempo, ale co będzie jak zagrasz LI? no niby tragedia, tylko ze przeciez w sobote grałeś LI, miałem enta tylko 8, spudłowałem oba GDP a Goldena rzuciła mi 93 punkty, teraz mam enta 10, do tego własną halę więc obrona bedzie silniejsza, do tego jak nie dam głownego GDP to na pewno go nie spudłuje,
jako ze przy moim moim wspaniałym OD na pewno będziesz miał wiecej strat wiec mniej akcji rzutowych, to Twoje LI musi mi rzucić mniej punktów niż w sobotę, przyznaje ze bardzie oczekiwałbym 80 punktów niz 87, ale ponizej 90 wciaz mnie zadowala , biorac pod uwagę ze nie musze sie w takim układzie bać jakiejkolwiek innej taktyki, bo na LP z którym przegrałem mam wzmocnione tempo, bo na patienta tez mam wzmocnione, bo neutralnej nie zagrasz bo sie one słabo nadaja na łamanie HCA, no i nie boje sie zaskoczenia z obwodu bo wspaniałe OD to powinno zatrzymać
mozna by pomsylec ze przy spudłowanym GDP i swietnej sredniej na obwodzie tez zatrzymam Twój obwód, wiec warto dac GDP pod kosz, moze ale tego nie mam przetestowane, a obwodowe taktyki potrafią zaskoczyć (jak mnie Dolar w tym meczu
(116822686))
wiec nawet teoretycznie bezpieczne GDP wysyła mnie na nieznane wody zwiazane z silniejszymi obecnie taktykami obwodowymi, to juz wolę LI które znam, które i sezon temu w decydującym meczu i w sobotę generalnie nie było niczym strasznym, kiedys przy takim układzie jak wczoraj to byś mi załadował ze 120punktów albo i wiecej, ale teraz po osłabieniu LI ono wcale nie jest takie straszne (przynajmniej w naszych meczach)
no i teraz po takim moim (dla mnie logicznym) tłumaczeniu dlaczego nie bałem się LI, wierze ze Ty równie logicznie wytłumaczysz dlaczego grałęś Li i dlaczego powinienes je grac
no i skoro moje wytłumaczenie i Twoje jest logiczne a daja zupełnie rózne wyniki to o czym to świadczy? o tym ze mamy rózne doswiadczenia, zwracamy uwagę na rózne rzeczy, wiec zaczynamy od innych danych wyjsciowych których druga strona nie moze przewidzieć, a skoro tak to wychodzi ze to jest losowe
Last edited by darkonza at 4/18/2022 10:57:36 AM