Νομίζω πώς τα πράγματα είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα γι'αυτό δε σχολίασα, αλλά αφού ζητήθηκε σχόλιο από τους "παλιούς" ας πω την άποψη μου.
Κατ'αρχάς πιστεύω πώς ο δικός μας όμιλος των υπέροχων είναι όπως και πέρισυ κομματάκι δυνατότερος από τον όμιλο των μεγάλων. Επίσης για μένα θα είναι τεράστια έκπληξη αν δεν ανέβει κατηγορία ο Paok bc 2007, μπορεί να τον είχα πικράνει πριν 2 σεζόν (που δεν τον πίστευα απέναντι στον Paokavalas) αλλά φέτος είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και των 2 ομίλων μας. Στον όμιλο των μεγάλων πάντως προβλέπεται σφαγή, πιστεύω ότι 4 ομάδες τουλάχιστον θα διεκδικήσουν την είσοδο στον τελικό (παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των Green Monsters).
Όσον αφορά τη δική μου ομάδα (επειδή αναφέρθηκε ως διεκδικήτρια) δεν έχω στόχο την άνοδο (κάτι που είναι ανέφικτο αυτή τι στιγμή έτσι κ αλλιώς). Η σεζόν είναι μεταβατική καθώς στο ξεκίνημα της οι μισθοί μου έφτασαν τις 280.000 οπότε κάνω περικοπές. Στόχος είναι η άνετη είσοδος στα play-off και μια καλή πορεία στο κύπελο, τίποτε παραπάνω. Δεν είναι έτοιμη η ομάδα για τα μεγάλα σαλόνια εξάλλου.
Last edited by Donald13 at 9/22/2009 2:46:44 PM
Life is too short to cry, Long enough to try