BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה בהצלבה לוח המשחקים וטבלה

הצעירה בהצלבה לוח המשחקים וטבלה

Set priority
Show messages by
This Post:
00
131164.14 in reply to 131164.13
Date: 2/13/2010 4:42:18 AM
Ramat-Ilan Pilots
II.3
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
דוב נמלים יקר, הרי ברור לך שהוא סתם עצבני כי הוא לא שותף להצלחתה של הנבחרת. אין לך צורך לבזבז זמן ולענות למה שהוא כותב כאן.

This Post:
00
131164.15 in reply to 131164.14
Date: 2/13/2010 6:08:26 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
מישהו ביקש ממך להיות סניגור?

דוב נמלים יקר, הרי ברור לך שהוא סתם עצבני כי הוא לא שותף להצלחתה של הנבחרת. אין לך צורך לבזבז זמן ולענות למה שהוא כותב כאן.

תרשה לי לגחך.

ואגב שכחתי...אתה זה שתרם להצלחת הנבחרות...
אתה צריך להתבייש בכלל להגיב.
עוד ליצן שהפך לגיבור.

This Post:
00
131164.16 in reply to 131164.13
Date: 2/13/2010 6:19:34 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות.

אבל אל תתלהב יותר מידיי כי זה לא עוזר.
:)

יש דברים יותר חשובים שאפשר לפרגן עליהם.
במיוחד בקטגוריית הרצינות.
שאני אראה את זה ממך אני אפרגן.

אני מקווה שאתה באקסייט

רק אנרגיות חיוביות גבר.

שבת שלום.

ויהיה מה!

From: Idan
This Post:
00
131164.17 in reply to 131164.16
Date: 2/13/2010 7:41:06 AM
Overall Posts Rated:
2929
יאללה מספיק,
בלי תגובות יותר בנושא בבקשה.

This Post:
00
131164.18 in reply to 131164.16
Date: 2/13/2010 7:47:42 AM
Overall Posts Rated:
114114
יהודה , דווקא בעיני קיבלת ממני תשובות רציניות וענייניות לשאלה שלך למרות הצורה ששאלת אותה.אני לא "מתלהב" כי אין ממה, אבל לצערי קשה לפספס את העובדה שאתה מעביר ביקורת בלבד, מזלזל גם ביריבות מאוד חזקות כדי להמעיט מערך נצחונות עליהן ובכלליות ממתין לכל הזדמנות אפילו שולית להגיב בצורה שלילית להשגים של נבחרת שמייצגת גם אותך.
אני לא לקחתי את התפקיד הזה בשביל לקבל קרדיט ולא זקוק לו אלא כדי להנות מהמשחק יותר, לגרום הנאה גם לאחרים שכן נהנים מהצלחה של הנבחרת,לתרום ממה שאני חושב שאני יכול לתרום ובלי ציניות אפילו לייצג אותנו יפה ובכבוד מול כמויות משתמשים עצומות מכל העולם שחושבים שישראל זה מלחמות וגמלים וכאן מקבלים רושם אחר שישראלים דווקא משחקים במשחקי רשת ואוהבים ספורט ואפילו כנראה גם טובים בזה(כמובן עם פרופורציות,זה לא יביא מזרח תיכון חדש..אבל זה תורם במשהו).אז לא- אני לא צריך פרגון ממך אבל גם לא בא לי על הגישה השלילית הזו שבאה לא ממקום אמיתי בעיני.אם אתה לא אובייקטיבי אז עדיף שלא תגיב, אם אתה אובייקטיבי אז גם כשיש ביקורת תמיד שמחתי לענות לכל אחד על כל שאלה והרבה פעמים גם לך. ידענו לפרגן לך כשהצלחת וגם כשלא לפחות אני אישית הסתכלתי רק על החיובי ועל מה דווקא עשית טוב,לך לפורומים הישנים ותראה.ועשינו את זה לפני כמה ימים גם עם קני,וקודם עם אהוד ואפילו בתקופת דרור ועומר כי זה משחק לכיף והכוונות של כל אחד מאיתנו ובדיוק כמו שאין לי ספק שגם שלך היו לטובת הנבחרת.
בוא נסיים כאן כי זה לא מוסיף כלום לאף אחד.
שבת שלום

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
131164.19 in reply to 131164.18
Date: 2/13/2010 8:08:07 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
גם השאלה שלי באה ממקום רציני.
זה שלא אהבת את הניסוח זה משהו אחר.
שאלתי מה קורה עם שחקן חשוב ורציני שמאוד חשוב לשלבים האחרונים האלה של הנבחרת.
אתה החלטת שאתה הולך להיכנס ראש בראש כי משום מה אתה לא אוהב את השאלות שלי,או את הסגנון שלי ומיד פתחת במגילה כדי ליצור תשומת לב מצד החבר'ה כאן.

יכול להיות שנמאס לך ממני וזה בסדר אבל אל תצפה לצאת הנקי מכל הסיפור בכך שאתה מחזיר קונטרה ותוקף בכל הזדמנות שניתנת לך.

אני יגיב מתי שאני רוצה גם אם זה לא ימצא חן בעיני אנשים.
ובלי צביעות-והמבין יבין.

הבאת הישג מדהים לקהילה שלא היה לפני אבל הגיע הזמן שתפסיק כל הזמן לשחק על זה.
יש דברים חשובים יותר מהישגים.
כי זה לא שלפני כן כן עשית משהו למען הקהילה או למען הנבחרת שלנו.את הסלע הקיים אנשים אחרים יצרו ועכשיו אנחנו נהנים מזה.
מעולם לא היית פעיל בפורומים וזה גם כן דבר חשוב.
מה גם שאתה חושב שהבאת איזה דרך חדשה לנבחרת. על זה נאמר חי בסרט.

לגבי האנשים שאתה מזכיר.
אלה אנשים שהראו רצינות.
קני הפתיע אותי מאוד לטובה למרות שלא עלינו.זה כבר דברים שאי אפשר לשלוט עליהם.לא לעלות בגלל הפרש סלים של 4.

אני מקווה שלא תיאלץ אותי להגיב כאן שוב.

שיהיה שבת שלום.

From: ig

This Post:
00
131164.20 in reply to 131164.19
Date: 2/13/2010 8:31:37 AM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
בתור משתמש אלמוני והכי אובייקטיבי שיכול להיות (למרות שבמקרה השתחל לליגה של יהודה), אתן את נקודת מבטי לדיון הדי מיותר הזה.

בזמן כהונתו של דוב הנבחרת הגיעה להישגים פשוט בלתי נתפשים. זכייה באליפות אירופה כנגד כל הסיכויים, אחרי שגברנו על הנבחרות הטובות בעולם בדמות איטליה וצרפת עם קהילות הרבה יותר גדולות מאתנו. מאזן מושלם בשלב ראשון של אליפות העולם, כשאנחנו עם רגל וחצי בחצי הגמר שם, ועם כוונות רציניות לזכות גם באליפות העולם. תוך כדי, דוב בקשר יומיומי עם המאמנים, ועל פי הדיווחים השחקנים מתקדמים בצורה מושלמת. הוא גם בקשר קרוב עם מאמן הנבחרת הבוגרת קני לגבי בניית סגל איכותי ביותר, אשר בטוח יביא אותנו להישגים מרשימים גם בנבחרות הבוגרות. ועוד לא אמרתי מילה על הטקטיקות הגאוניות שניצחו יריבות הרבה יותר חזקות מאיתנו. ועם כל זה, ולמרות כל ההישגים, דוב שומר על פרופיל צנוע, מקשיב לכולם, ומשתף אותנו בהחלטות שלו ובדרך בה הן נעשו.

אני כלל לא מבין, מה יכול להיעשות טוב יותר, אפילו בתיאוריה. לדעתי יש לנו את המאמן הכי טוב בכל ההיסטוריה של המשחק. אם זה היה תלוי בי, הוא היה מאמן נצחי של שתי הנבחרות. לכן במקום לבקר אותו בצורה לא עניינית ולא מכובדת (חשוב לציין שאני בדומה לדוב בעד ביקורת עניינית), הייתי מציע לכל אחד מהמשתמשים פשוט ללמוד ממנו.

ואישית לדוב, אתה לא חייב לאף אחד דין וחשבון, אז אל תצטדק לכל אחד שמנסה להמעיט מהשגיך ומעבודה העצומה שאתה עושה. הרוב המוחלט של המשתמשים איתך באש ובמים, ונהיה איתך גם בימים פחות זוהרים מעכשיו.

ושיהיה לך ולנו בהצלחה מכל הלב.

From: Idan

To: ig
This Post:
00
131164.21 in reply to 131164.20
Date: 2/13/2010 9:18:40 AM
Overall Posts Rated:
2929
תגובה נוספת לעניין הזה ולא משנה ממי תביא למחיקת כל הדיון...

רוצים לדבר על זה, דברו בפרטי או במסנ, או כל מקום אחר

From: Gal G

To: Idan
This Post:
00
131164.22 in reply to 131164.21
Date: 2/13/2010 9:51:31 AM
Overall Posts Rated:
3737
אני בעד

This Post:
00
131164.23 in reply to 131164.22
Date: 2/13/2010 11:57:56 AM
Overall Posts Rated:
114114
גם אני בעד זה עידן. לאיגור- אני מעריך את התמיכה שלך ויפה מצידך מה שרשמת אם כי אני לא מסכים עם כל הסופרלטיבים.. עשיתי את העבודה בסדר בסה"כ ואני גאה על כך,אבל אני לא יותר טוב או מבין מהרבה מאמנים אחרים למשל בליגת העל ובכלל ותיקים ומנוסים במשחק נוספים. בכל מקרה שוב תודה ושבת שלום

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...