BuzzerBeater Forums

BB Israel > הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

הצעירה נגד צרפת,קרב על ראשות הבית

Set priority
Show messages by
This Post:
00
133575.14 in reply to 133575.13
Date: 3/6/2010 1:36:09 PM
Overall Posts Rated:
22
יופי ועכשיו כשכל אחד אמר את דבריו ודעתו אחד על השני
זהו נגמר הסיפור ואין מה להרחיב

This Post:
00
133575.15 in reply to 133575.3
Date: 3/6/2010 2:03:31 PM
Overall Posts Rated:
3737
חשבתי שכבר לא נראה את זה.
חבל, כולם למדו להתעלם מהערות של מי פיתח את מה ומי, כולם גם מבינים היום שמי שהביא אותנו להשגים זה מאמן מגוון וצוות עוזר משקיע ומדהים
זו אולי הייתה יד המקרה בעלייתו של ניסן
אבל זה בהחלט לא מקרה שהגענו להישגים
המיקום הגבוהה ביותר שהגענו , ואין לניסן למה להתנצח, את הקבלות הוא סיפק ובענק.
כיף לדבר איתו בפרטי וכיף לראות את הניסוח.
ובקיצורר, זמנים חדשים ויפים לבאזר ישראל
אז ניסן, תתעלם ופשוט תגיד לכל השאר
להתקדםםםםםם
בהצלחה

This Post:
00
133575.16 in reply to 133575.13
Date: 3/6/2010 2:13:55 PM
Overall Posts Rated:
114114
למי שרוצה להימנע..מתשובה אחרונה ליהודה שידלג לפסקה הבאה:
איך אתה קשור בכלל פשוט לא ברור לי.אני באמת שואל את עצמי ולא מבין.מילא אם היית מעביר למישהו את הרשימות שלך אבל עשינו הכל לבד ומכל הלב אז איפה ה"פרויקט" שלך משתלב?
באמת לא הבנתי במה עזרת לנבחרת של העונה או של העונה הבאה כשאת השחקנים אני איתרתי ואת האימונים והתקשורת עם המאמנים אני עומר ותומר עושים בהתאם לתוכניות אימונים שלי שנבנו יחד עם קני.
איך אתה קשור אם הושקעו עשרות שעות בכיף ומהלב כדי לעשות מא' ועד ת' בלי שום קשר אליך, למה אתה דוחף את עצמך ועל איזה קיצור דרך אתה מדבר?

בזה נגמר הדיון המיותר מצידי. פרגנת לסקאוטים ולעבודה הקשה שלהם, מספיק לי. אני לא מעוניין ולא צריך שתפרגן לי אישית ואני חושב שמזל שזה אני כי כל מי שלא היה מאמן במקומי היה יורד לפסים אישיים ונמוכים כי אין לזה קשר אליי וכל מאמן לדעתי שהיה במקומי היה "זוכה" לפחות לאותו ה"תענוג" בתגובות שלך. אני באמת מקווה שסיימנו.

בנושא הטקטיקה:
אני מתנצל בפני מי שהפריעו לו הויכוחים האלו פשוט זה נגע לעוד אנשים ולא אליי אז לא הבלגתי.
גם אני מסכים שהצרפתים ירצו לגוון גם הם וחושש שהם יילכו או פננימה או בפווש. המשמעות במקרה כזה היא טובה לנו כי בנינו סמולים איכותיים יותר משל יריבות מבחינה הגנתית ככה שאם נלך החוצה מול שלושה גבוהים זה לטובתנו התקפית ואם נלך פנימה וגם הם אז יש לנו לדעתי יתרון של איכות טיפה גבוהה יותר בצבע בראש בראש הזה אז יש נטייה לכיוון כזה. אם שתי הקבוצות הולכות החוצה יש יתרון קטן לצרפתים.
מבחינת גישת התלהבות כנראה שהחלטתי כבר אז מן ההגינות שלא צריך לדון בזה בפורום.
עדיין לא הייתה דעה שתפסה אותי ושכנעה סופית לגבי מה כדאי לעשות בנושא חצי הגמר- כלומר אני רואה את המשחק הזה גם כמקפצה לחצי הגמר. כלומר, בלי קשר לתוצאה במשחק אני צריך להכין את השטח לחצי הגמר-השאלה היא פשוטה, האם לנסות להביא את היריבה בחצי הגמר לשחק הגנה חיצוונית אולי כדי להפתיע בחצי גמר פננימה
או ללכת פננימה כדי שנשחק ככל הנראה מול הגגנה אאישית?
ההתלבטות הזו פוסלת למעשה את הטקטיקה של פוווש,בסיסית וסבלני.ומשאירה את ההתקפות פרינסטון/פנימה/ראן/בתנועה/מתחת לסל.
מה אתם חושבים?

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.17 in reply to 133575.16
Date: 3/6/2010 2:21:48 PM
Overall Posts Rated:
1919
לדעתי כדאי לנו לעלות פאנימה.

This Post:
00
133575.18 in reply to 133575.16
Date: 3/6/2010 2:21:50 PM
Overall Posts Rated:
3434
ברמות האלו לדעתי ההגנה אישית היא הגנה חזקה ואם אפשר לנסות שישמרו עלינו 3 בחוץץ במצב שנעלה פניממה אז זה יהיה מצוין..
אולי אפשר לשחק מוושן שזה גם סוג של משחק חוץ אם רוצים לנסות שישמרו עלינו 3 בחוץץ
אם רוצים להמר פחות וללכת יותר על הצד בטוח אז נעלה פניממה שכרגע זה אפשרות יותר טובה לדעתי.
אם החלטת בנוגע להתלהבות אני לא חושב שיש טעם להמשיך לדון בזה.

This Post:
00
133575.19 in reply to 133575.16
Date: 3/6/2010 2:27:39 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
ועכשיו אחרי שניסן התפרק ויצא גבר גבר אפשר להמשיך בדיון

למזלנו הנבחרת היום בכושר מצוין אחרי האימון. זה פותח לנו אופציות.
המשחק הזה יתן לנו לא מעט מסקנות.

This Post:
00
133575.20 in reply to 133575.18
Date: 3/6/2010 2:32:40 PM
Overall Posts Rated:
114114
קלעת בול לתחושות שלי- פאניימה יותר מתתאים ליום שני הקרוב. מצד שני באמת יהיה לנו יתרון אם נסתכן בהפסד בקרב חוץ שאפשר גם לנצח ביום שני אבל נזמין את יריבת חצי הגמר לשממור שלוושה בחחוץ ואז הכל תלוי אם נצליח להביא את הגבוהים בכושר ויהיו לנו סיכויים מעולים. מה אתם חושבים, המקסימום לנצח בשני או הימור מחושב על הכושר והגנת היריבות בחצי הגמר? בחיי שאני רחוק מלהחליט.
לשיקולכם- קחו בחשבון שיש לנו סיכויים לא קטנים להפסיד וגם לנצח בכל טקטיקה שנבחר זה רק שאלה עקרונית לגבי איפה לשים קצת יותר דגש-בשני או בחצי גמר. מרגע שאבחר את הטקטיקה יש לנו השבוע צרות של עשירים עם הכושר ונגיע מצוין לכל שיטת משחק.

אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...
This Post:
00
133575.21 in reply to 133575.20
Date: 3/6/2010 3:17:00 PM
Overall Posts Rated:
1919
אוקיי, למרות שכבר הגבתי אגיב שוב..
לדעתי כדאי לנו לעלות פאנימה מהסיבה שיש יותר מדי דברים לסמוך עליהם בקשר לחצי הגמר כדי להפתיע, למרות שהכושר רוב הזמן טוב. חוץ מזה, אם יש לנו יתרון בקו הקדדמיי אני חושב שכדאי לנצל את זה במשחק החשוב הזה.
בקשר להגנה - אני אוהב לקחת סיכונים ולהמר ככה שאם אני צודק היתרון הגדול הוא שלי, אבל אם אני טועה - אווץ'.
אז לפי השיטה הזו לדעתי אנחנו צריכים לעלות הגנתית אזורית. עכשיו השאלה היא 3 בחוץ או 3 בפנים. לפי העיניים שרואות משחקים רבים של הצרפתים בראן, ההיגיון אומר לעלות 3 בחוץ או אפילו אחאד שאלוש אחאד (מה שלא יקרה). אבל אם הצרפתים ינסו להפתיע פאנימה כמונו? בעיה.
אני עוד מתלבט בזה. בקבוצה האישית שלי קרה לי בדיוק אותו דבר - קבוצה שעלתה כל העונה החוצה נהגה תמיד מולי לשנות טקטיקה, אז הימרתי חזק והלכתי הגנתית פנימה וצדקתי.
שמע, את ההחלטה הזו אתה תיקח ובאמת אין לי מושג מה לעשות בקשר לאיזה איזורית, אבל אני לא הייתי עולה אישית כי הרי צריך לפגוע בהימור כדי לכפות על יתרון הביתיות מעבר ליתרון ההתלאבות שיש לנו.
גישה הייתי שם ראגיל אבל אמרת שהחלטת אז לא משנה..
בהצלחה לנו!

From: ig
This Post:
00
133575.22 in reply to 133575.21
Date: 3/6/2010 4:14:03 PM
Jerusalem TET
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Jerusalem TET Utopia
השאלה היא אם באמת אנו שומרים את הקלפים קרוב אלינו ומנסים לאלתר עד לחצי גמר, או שכולם מכירים אותנו מספיק טוב וזה לא בדיוק השלב שצריך לערוך ניסויים ועל ידי זה לנסות להפתיע. במקרה הראשון הייתי סוטה גם בהתקפה וגם בהגנה והולך פניימה עם הגנה של 3 בחוץ. במקרה השני-ראאן ואישיט, או אפילו פניימה ואישיט, אם בכוונתינו לשחק כך בגמר אם וכאשר.

מצד אחד, המשחק הוא בעל חשיבות גדולה מאוד, שכן ניצחון בו למעשה מבטיח לנו מקום בגמר בגלל ההתלהבות הנמוכה של הנבחרת שתסיים במקום הרביעי. מצד שני אולי כדאי להפחית טיפה את הסיכויים ולהמר על הגנה איזורית מסויימת על מנת לנבות ולבלבל את האויב ולבדוק כיצד הם מגיבים מול הגנה שהיא לא אישית.

אחרי התבוננות בהתמונה הכוללת, הייתי בוחר בגישה שמרנית יותר ולא מהמר בשלב זה, לפחות לא בהגנה - מה שאומר אישיט. לגבי ההתקפה, אולי באמת כדאי לנסות פניימה ולגרום לו (או לאיטלקי) כאב ראש לגבי הטקטיקה שנעלה בחצי ובגמר, ולמעשה להכריח אותם ללכת אישית נגדנו.

בכל מקרה-בהצלחה מכל הלב. אני יותר מאי פעם מאמין שאפשר לעשות את זה ולהיות גם אלופי אירופה וגם אלופי העולם!!! אל אל ישראל!!!

This Post:
00
133575.23 in reply to 133575.19
Date: 3/6/2010 4:32:53 PM
Overall Posts Rated:
77
אני חושב שאנחנו רואים את התוצאות של הניבחרת שלנו וכולם גאים בניסן על מה שהוא עושה עד עכשיו. עובדה שהוא מצליח עם הניבחרת(גם מול הניבחרות החזקות בעולם)
אני ועומר מפתחים שחקנים שיהיו העתיד של הניבחרת וכמו שזה אמור ליהיות ניסן אומר לנו מה צריך לאמן לשחקן.
ולפי מה שאני רואה השחקנים מיתפתחים יפה מאוד והאימונים מתקדמים יוצא מן הכלל.
יש תוצאות לאימונים ועל זה אי אפשר להיתווכח.
עוד דבר שמוכיח את הניסיון של ניסן זה ההגעה לליגת העל בלי ניסיון ותוצאות אני לא בטוח שאפשר להגיע לליגת העל.

Last edited by Idan at 3/6/2010 4:36:34 PM

This Post:
00
133575.24 in reply to 133575.23
Date: 3/6/2010 4:35:52 PM
Overall Posts Rated:
2929
אני לא מבין למה צריך להוסיף מילים מיותרות
אם מישהו רוצה לפנות למישהו אחר, אפשר לעשות את זה בפרטי.

אין צורך ללבות דברים שכבר שככו

לדבר רק על הנבחרת, כל דבר אישי יימחק.

Advertisement