Régen írtam már ide most viszont hosszú lesz.
Taki ellen tegnapi meccsemet egy kicsit el szúrtam taktikailag....ezt a taktikai felállásban is látható + ő teljes erőbedobással ment én meg lazán és ő volt otthon és félig B csapattal játszottam ellene (kupa miatt) és kikaptam tőle,de a gólkülönbségem nagyon jó és még első vagyok a szezon hátralévő felében is így játszik a csapat mint a tápos jetik vagy az előtti meccseimen akkor nem lesz baj.
A mai kupameccsemről majd akkor írok ha megnyertem addig meg megvárom,hogy könnyen vagy nehezen nyerek:)A sorsolásra már készülök remélem botot kapok vagy egy gyenge IV.osztályút de a bot lenne a legjobb.
A sérülés az én csapatomnál is jelen volt.Sheffield 1 és fél hét sérülés után játszott a Taki elleni meccsen azon a héten amikor lesérült meg volt a 42 perc és így a formája javult amelyik meccsen meg nem játszott az meg könnyű volt mondhatnám úgy is,hogy ez a sérülés jókor jött,mivel nem zavart be a meccseknél és így egy ideig nem is lesz sérült legalábbis remélem.
Ti mit gondoltok az új draftolási rendszerről,én egy kicsit skeptikus vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban,de a csoportomban átlagosan 7500$ költenek megfigyelésre nálatok mi a helyzet ilyen téren illetve ki mit gondol arról,hogy elölről is lehet e jót draftolni ekkora ráfordított összeg mellet mint az én csoportomban,mert én ezt se tartom esélyesnek.
Nah és akkor lenne még egy kérdésem edzőt mikor érdemes venni (szezon elején,végén vagy közepén és hány óra körül)5.edzőre gondolok semmi specialitás nem kell.
U.i:Majdnem elfelejtettem mindenkinek sok sikert a kupában és meneteljünk minél tovább és a következő fordulóra mindenkinek bot csapatot kívánok,főleg azoknak akik még bent vannak:)
Last edited by TonyG at 7/21/2010 11:40:09 AM