میدونم تو به من لطف داری و همه رو از روی شوخی و طنز میگی ولی برای اینکه برخی دوستان ممکنه همچین شبهه ای داشته باشن این مساله رو جداگونه جواب میدم
پارتی بازی هم که بیداد میکنه.بازیکن خودشو دعوت میکنه میگه گذاشتم واسه ررو اما میزاره تو ترکیب!
اخه این چه وضعشه:دی
اول اینکه همونطور که قبلا توضیح دادم، بازیکنانی که فرم پایینی داشته باشن در ترکیب 12 نفره قرار نخواهند گرفت مگر اینکه شرایط استثنایی داشته باشیم.
دیروز هم 4 نفر فرم زیر 7 داشتند و توفیق فرم 7 داشتند. پس قاعدتا ارجح تر بود. و از اونجایی که 2تا جای خالی میموند تصمیم گرفتم با توجه به توصیه ی سهند در مورد سختگیری نکردن در هفته ی اول فرصت رو به بازیکنان تیم های ایرانی بدم که جنبه ی تشویقی هم داشته باشه. و امیدوارم نتیجه شو هفته ی آینده ببینیم.
آخر هم اینکه اگه به آمار بازی نگاه کنید
(14917)می بینید که فقط 4 نفر از 10 نفر بازی کرده تاثیر مثبت در نتیجه ی بازی داشتند. و جالب اینکه فقط یکی از اونها ذخیره بوده و اون هم ارزونترین بازیکن تیم بوده و از قضا بازیکن خودم هم بوده.
که دیدیم آخر بازی تونست 2تا شوت پست هم گل کنه و نتیجه رو برگردونه و دلیل این مساله فقط و فقط فرم بالایی که بود که داشت
تصمیم داشتم توفیق رو در ترکیب اصلی بذارم ولی چون نگران شبهات بودم این کارو نکردم ولی حالا که تاثیر مثبت خودشو نشون داده از این به بعد در صورت نیاز با خیال آسوده ازش استفاده میکنم. نه تنها اون بلکه همه ی بازیکنانی که فرم بالاتری داشته باشن.
سپاس
م.ج
Last edited by MJ at 5/3/2011 5:07:15 AM