BuzzerBeater Forums

BB Poland > Początek legendy ?

Początek legendy ?

Set priority
Show messages by
This Post:
00
182386.14 in reply to 182386.13
Date: 5/28/2011 2:44:45 PM
Overall Posts Rated:
6262
No nic. Nie pozostaje nic innego jak życzyć powodzenia. Zawodnik trenowany regularnie na 48+ i pozycji solo za 3 sezony będzie Ci zjadał 50.000 tygodniowo. Goście ze skillami 20+ to już setki tysięcy. Ja podjąłem się identycznego zadania z moim PG pod kierunkiem vinnie jonsa ale staram się go "doturlać" tylko pod U21. Prawdopodobnie chłop mnie zrujnuje, liczę tylko na to, że po 21 r.ż. sprzedam go dalej do treningu gdzieś do wyższej ligi. Póki co rujnuje mnie trener ale trening idzie nieźle...5 tygodni i 5 skoków.

pozdrawiam i życzę jak na wstępie!
Paraszczak

From: pawel

This Post:
00
182386.15 in reply to 182386.13
Date: 5/29/2011 5:37:04 AM
Overall Posts Rated:
66
O tym włąśnie pisałem, że raz trening zwalnia a dwa pensja przeważnie zaczyna "ciążyć" i często "zrobienie gwiazdy" umiera bo popada się w kłopoty finansowe (miałem tak kilka sezonów temu gdy bez własnych przemyśleń posłuchałem skauta)

Dlatego Mietka nabyłem a sprzedałem Kujawińskiego, Mietek ma o wiele lepsze umiejętności patrząc szeroko i multi a trzeba pamiętać iż celem nie jest samo trenowanie tylko także budowanie druzyny, nie chcę aby klub był tylko kolejną "farmą" ale czas pokaże czy się uda.

This Post:
00
182386.16 in reply to 182386.14
Date: 5/29/2011 5:48:47 AM
Overall Posts Rated:
66
To temat rzeka trenowanie,finanse i jeszcze dobra postawa drużyny i właśnie ja takiego zadania się podjałem aby to połączyc z pozytywnym skutkiem ale.....tylko i wyłącznie według własnych przemyśleń, żadnych skautów i treningu według zaleceń.
Jedynie kontaktowałem się z byłym selekcjonerem kadry oraz obecnym w celu ogólnego rozeznania w sprawie umiejętności reprezentantów na danej pozycji aby znać oczekiwania selekcjonerów.

Farma odpada a jak pisałem wyzej czas pokaże czy projekt uda sie zrealizowac skutecznie. To taka zabawa w zabawie bo sama gra dla awansu jako człeka nieco starszego mnie znudziła :)

Co do skoków tak na marginesie miałem po 5 tygodniach 4 i 3 skoki u trenowanych. Jak wiemy wiele zależy takze od międzypoziomów na poszczególnych umiejętnosciach.

From: Big Z

This Post:
00
182386.17 in reply to 182386.16
Date: 5/29/2011 6:33:52 AM
Overall Posts Rated:
6363
bo sama gra dla awansu jako człeka nieco starszego mnie znudziła
Tak o poziom wyżej wypadałoby awansować, bo inaczej ciężko Ci będzie utrzymać gwiazdę. W III ligach jest już paru zdolnych, multiskilowych chłopaków (Zygmuntowski, Gieysztor itp.)