Ρε παιδιά νομίζω ότι μου "εξαφανίστηκε" ένας παίκτης από το ρόστερ. Κοσμαααααααααααά ξέρεις κάτι??
Χωρίς να ξέρω που οφείλεται αυτό (ο Ένας ξέρει...), μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω:
-Βρίσκεται...καμουφλαρισμένος με άλλο διαβατήριο στο ρόστερ του Κοσμά με το όνομα "Ermis Rossidis" και προσεχώς θα τον δούμε σε κάτι ύποπτα μαγαζιά να χορεύει κάτω από την μπάρα...
-Του έδωσε ο κύριος Μάκης καταλάθος άλλο φάρμακο, αυτό που τους κάνει αόρατους!
-Επικαλέστηκε οικογενειακά προβλήματα, κούραση, τραυματισμούς και αποχώρησε αιφνιδίως από την ομάδα (ωπ, λάθος, αυτά μόνο στην Εθνική ανδρών στο μπάσκετ γίνονται!)
-Τον ζήτησε ο Φερέιρα για το μάτς με την Οντένσε, επειδή είχε χαμηλό μισθό, και δεν μπορεί, θα παίξει καλύτερα από τους υπόλοιπους που έχει!
-Είναι ο Έλληνας συνεργάτης του Νορβηγού βομβιστή και καλά έκανε και εξαφανίστηκε (ακόμα και σε τέτοιες τραγωδίες, υπάρχει έλληνας ρε γαμώτο...)
-Τον ζήτησαν για προπονητή της Αργεντινής, γιατί αν ξαναγυρίσει ο Μαραντόνα θα αυτοκτονήσουν μαζικά εκατομμύριοι ποδοσφαιρόφιλοι...!
-Τον έδιωξαν κλωτσηδόν οι συμπαίκτες και ο προπονητής, γιατί είδαν ότι είναι περίπτωση σαν το Μπαλοτέλι, έβαζε καλάθια από την άλλη άκρη του γηπέδου, έδινε πάσες στον εαυτό του, κάρφωνε...γυμνός κτλ κτλ!
-Μεταμορφώθηκε σε κινητό και κρύφτηκε σε κάποια από αυτά τα..."δίδυμα":
http://www.sport24.gr/Paraxena/h_nea_larisa_part_iv.11990...Νομίζω ότι κάποια από αυτές τις περιπτώσεις θα είναι κοντά στο τι πραγματικά εγινε, δεν μπορεί! :-)))))
PS: Κορυφαίο Δημήτρη το τελευταίο post, μια μπαλίτα από μένα! :-)
Last edited by fireblaze at 7/26/2011 5:34:16 AM