To je sasvim u redu. Sto se mene tice,
podrzavam te skroz. Ja sam samo izrekao svoju procenu,
i dalje stojim iza toga da tim koji od 10 igraca ima 6 bekova i 3 centra nije bas najsjanije selektiran. Naravno, ti imas svoju taktiku i moja zelja je bila samo da dam kracu analizu svih ucesnika i da ukljucim sto vise ljudi u korespodenciju. Rezultati u prva dva kola su na tvojoj strani i
zaista ti zelim da nastavis u istom ritmu. Cinjenica je da je plava grupa slabija i verujem da ce ove sezone
prvak doci iz crvene polovine.
Pre svega mi je drago sto si se ukljucio na forum, nadam se da necemo biti uskraceni za tvoje postove u narednom periodu.
Drago mi je sto je
kolega iz Serious-a dao iscrpnu analizu drugog kola, bilo bi sjajno kada bi se jos takmicara ukljucilo i kada bi svi izneli svoja zapazanja po bilo kom osnovu. Dakle,
sta mislite ko su favoriti, autsajderi, dajte neke planove, predloge za trening, za taktiku, prognozirajte rezultate... Bilo sta sto moze da ucini forum interesantnijim. Uostalom,
tako cemo zajedno brze napredovati i bicemo konkurentniji kad se popnemo rang vise.
Evo, ja cu da iznesem jednu svoju impresiju:
Mirjan Batak, krilni igrac, momak koji je svoje prve profesinalne korake napravio u Dorcolu, koga sam trenirao od prvog dana,
izborio se za poziv u nacionalni tim Srbije i ucino nas ponosnim
))
S obzirom na visinu (188cm) trenirao sam mu iskljucivo spoljne skilove i ovaj poziv govori da nisam pogresio. Na ovogodisnjem draftu dobio sam jos jedno krilo koje je
kandidat za reprezentaciju U21, Orbovic, visina (203cm), treniracu mu pretezno unutrasnje skilove. Videcemo sta ce biti za par sezona ;)
Pozdrav svima i ziveli!!!Last edited by Zvone Kralj at 2/15/2012 8:21:06 PM