BuzzerBeater Forums

Abi - Eesti > parim kaitse rünnak korvi alt

parim kaitse rünnak korvi alt (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: LA-Müts

This Post:
00
215634.14 in reply to 215634.13
Date: 5/6/2012 3:15:57 AM
Overall Posts Rated:
6161
Milles see hoopis suurem sissetulek seisneb?

From: Kukoc

This Post:
11
215634.15 in reply to 215634.14
Date: 5/6/2012 4:04:06 AM
Overall Posts Rated:
13361336
Kõiges, kõrgem tv tasu, särkide müük, pealtvaatajatelt saad kõrgemat tasu nõuda, edutamise boonus sulle 300k.

From: jurx

This Post:
00
215634.16 in reply to 215634.7
Date: 5/6/2012 1:46:45 PM
Overall Posts Rated:
33
No eks see on sinu enda otsustada kas tahad proovida kätt tugevamate võiskondadega või ei! Ma kah esimest hooaega IIIndas ja suutsin püsima jääda, sain paar võitu ja suutsin võita üleminekumängudel. Natuke õnne ja õigeid otsuseid ning ei ole see kolmandas mängimine nii hull midagi!!!

From: Mulk

This Post:
22
215634.17 in reply to 215634.7
Date: 5/8/2012 12:57:09 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Olen enda liigas IV30 juba finaalis ning võit on suhteliselt kindel. Kuid kardan, et III liigasse pole vist kohe tark tormata ja ilmselt panen finaalis pingisoojendajad ja mõned õnnelikud fännid mängima. See oli mu esimene hooaeg alles ning sattusin sellisesse suhteliselt nõrka liigasse. IIIs läheks päris raskeks ning väljakukkudes võin sattuda palju tugevamasse IV liiga satsi, kust tagasi III võib-olla niipea ei saa. Hetkel saan nautida võite ja arendada tiimi.
Palun arvamusi.

Hirm on see, mis mehe araks teeb. BBS ei pea kartma, erinevalt päriselust, kui mõne latatarast piigaga hätta jääd, et keegi teiste ees osatama hakkab ja meenutab, et "see tüüp ei saanud hakkama". :)
Kobi üles ja hakka elama!

From: LA-Müts

To: Mulk
This Post:
00
215634.18 in reply to 215634.17
Date: 5/8/2012 1:41:15 PM
Overall Posts Rated:
6161
Teeme siis kõrgemas liigas katsetust. Vaatame, mis sorti pallimäng seal on. Esimene finaalmäng on mängitud - võidukalt. Üllatusena tuleb natuke, et kohe esimesel hooajal juba III divisioni. Aga pole hullu kui sealt hiljem välja kukun. Ehk teistes IV liigades on tasavägisemad ja põnevamad mängud ootamas.

Juhul, kui keegi targematest ja kogenumatest viitsib ja soovib, siis iga nõuanne meeskonna parandamisel on teretulnud. Näiteks, mis sorti mehi peaks järgmiseks hooajaks endale muretsema. Missuguse palgaga ning mis peaks tema õiglane väärtus olema, et niigi vähest raha ikka arukalt kasutada. Ise usun, et selline 30k palgaga väike äär kuluks küll ära. Ja võibolla ehk 20k palgalised suur äär ja mängujuht. Iseasi, kuidas ma sel viisil kasumisse võiksin jääda.

This Post:
22
215634.19 in reply to 215634.18
Date: 5/8/2012 4:13:54 PM
Overall Posts Rated:
2222
Tervist, endal käsil neljanda hooaja lõpp. Käidud ka vahepeal kolmandas liigas, seega oma naha peal tuntud tasemevahet ja ka õpitud vigadest.

1. Kolmandasse liigasse sattudes peaksid kindlasti investeerima saali mingi osa, kui sul pole raha, et kohe investeerida, siis kogu seda mingil määral, seni pane piletid sutsu kallimaks.

"Kogemus" - Eelmine hooaeg kolmandasse liigasse minnes panin 1000 000 saali alla, seda on sutsu palju, ei saanud lõpuks endale korralikke mängijaid osta, seega tuleks investeerida ajapikku.

2. Kui sul pole väga palju raha siis osta endale selleks "ellujäämishooajaks" sutsu vanemad mängijad, need on odavamad ja kogenenumad, muretse treener kelle "eriala" on karjääri pikendus. Nii suudad sa vastastele rohkem vastupanu osutada, on küll nõme vaadata, et mehed vanad ja puha, aga ajapikku kuni sa raha kogud ajavad nad asja ära. Kui suudad vanade meestega hooaja üle enamvähem elada ja oled omale mingi summa kokku kogunud siis osta noori mehi play-offide ajal, need on tunduvalt odavamad siis. Kui satud väga raskesse kolmandasse liigasse siis soovitan hooaja vältel muretseda korralikke noori mehi, et vastupanu osutada.

"kogemus" - Kolmandasse liigasse minnes olid minu koossseisus enamus mehed üle 32 aasta vanad, otsustasin siis lolli peaga müüa terve koosseisu maha ja taasehitada enda võistkonna, küll aga kukkus see projekt läbi kuna polnud aega meeste muretsemiseks nii palju ja ka hinnad polnud nii stabiilselt head kui võinuks olla.

3. Ehita oma meeskond võimalikult ühtlaseks. Kolmandas liigas peab läbilöömiseks olema meeskond ühtne löögirusikas, mitte ühe-kahe särava tähe peale üles ehitatud, vastased uurivad sind enne mänge ja nad mõistavad su meest ära nullida. Samuti on suur risk vigastada enda tähtmängijat ja see pole kohe üldse hea kuna võid nii murda enda lootused täielikult.

"kogemus" Endale muretsesin korvi alla natukene tugevamad mehed, küll aga jäi sellest kolmanda liiga jaoks natukene väheks ja polnud sellist jõudu väljast, et oleksin suutnud minna aktiivse liikumisega vajadusel peale.

4. Ürita meeste vorm hoida võimalikult hea, tee kõik mis vähegi võimalik, et nad oleksid eeskujulikud.

"kogemus" Mina kolmandas liigas enam peale kolmandat nädalat aktiivselt ei tegelenud, lootusetuna tundus olukord, kindlasti mõjutas ka irl kiire aeg.

5. Suhtekorraldaja muretse endale erialaga "publiku üleskütmine", see tõstab tunduvalt koduväljaku eelise tugevust ja see aitab sul suurema tõenäosusega võite kodust võtta, vöörsilt on tunduvalt raskem nagu sa tead.

6. ÄRA KAOTA ENDA MOTIVATSIOONI KUNA KAOTUSED ON KERGED TULEMA KOLMANDAS LIIGAS!

"kogemus" Minul see juhtus.

Ise lähen see hooaeg arvatavasti 22-0/4-0 võitude jadaga edasi kolmandasse liigasse ja seekord üritan sinna ilusasti püsima jääda.

Kenneth

Last edited by Kenneth 1992 at 5/8/2012 4:14:36 PM

This Post:
11
215634.20 in reply to 215634.19
Date: 5/8/2012 5:35:30 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Mütsilt arukad küsimused ja Kennethilt korralik kogemuse jagamine - ei mul küll hirmu pole, et te III liigas peksupoisteks jääte.
Müts, loe mänguõpetust, loe foorumi postitusi, analüüsi vastaseid.
III liigasse tõustes käi rahanatukesega esmalt kitsilt ringi. Ära kiirusta suure hurraaga saali suurendama (võib olla piisab piletihinna tõstmisest), ära kiirusta kogu üleminekupreemia eest kohe uusi mehi ostma. Vaata ringi, uuri uute liigakaaslaste meeskondi ja nende ajalugu (võibolla tõuseb koos sinuga veel keegi IVst üles).

Mulk

This Post:
00
215634.21 in reply to 215634.20
Date: 5/8/2012 5:59:33 PM
Overall Posts Rated:
2222
No kui ma sinna kolmandasse liigasse tagasi satun kus ma olin siis on küll hirm jälle peksupoisiks jääda :D Too oli üks koledamaid kolmandaid liigasid, vähemalt nii palju kui ma ringi vaatasin siis mujal olid 1-3 koha võistkonnad sarnased nagu meil olid 4-6 koha võistkonnad :D

Mõni tõuseb kindlasti koos temaga IV liigast ülesse sinna, küll aga on küsimus pigem just majanduslikus pooles.

Kenneth