Ο Ρικοφ ηταν πολυ καλυτερος πριν απο 2 χρονια, εχει χασει σε εμβελεια και εσωτερικη αμυνα 2 ποπς καθως και σε ριμπς. Οταν τον ειχα αγορασει πραγματικα ομως και εγω δεν ηξερα αν θα πιασει ή οχι. Τελικα στο Patient εβγαλε ματια (εκτος απο ενα παιχνιδι με τον Βελβεντο) και μεχρι να ερθει το αστερι ο Αργκουελλες ηταν πρωτοπορος. Για μια ομαδα ΙΙΙης κατηγοριας ο Ρικοφ ακομα αποτελει καλο παικτη αλλα για εναν χρονο ακομα, αρα μεχρι 3 κατοσταρικα καποιος θα ξοδευε για αυτον. Ο Αργκουελλες απο την αλλη ειναι ο παικτης που με ανεβασε στην ουσια στην ΙΙ. Για αυτο ομως και τον αγορασα και 750 χιλιαρικα καποτε. Δυσκολα ομως τωρα να τον πουλησω παλι τοσο. Σιγουρα κανα 5αρι κατοσταρικα να πιασει.
Οσο για τους ψηλους μου, ειναι ακριβως περιπου οσο του Γερου και για αυτο τους ειχα αγορασει τοτε για να τον κοντραρω. Δυστυχως ομως δεν ειχα ποτε PG καλο με καλη πασα και ετσι το Look Inside ηταν απλα ονειρο. Ο Γερος τελικα με νικησε αλλα ευτυχως για μενα τον νικησες εσυ. Γενικα, το λαθος σου ηταν το Motion σου που αποδυναμωσε τους ψηλους ενω το Patient μου ηταν πιο εσωτερικο... Γενικα αγορασες καλους παικτες αλλα δυστυχως δεν ειχες καλο σχεδιο οσον αφορα την στρατηγικη που θα ακολουθουσες. Δλδ, με τετοιους ψηλους, αν επαιρνες εναν PG με τρομερη πασα και οχι τον SG που πηρες και χρυσοπληρωνες αδικα για το Jump Range του, τοτε θα σουν σιγουρα Α2. Γενικα επισης παιζει ρολο και η καλη αντοχη που ειχε ο Μεαντε, γιατι ο Τζαρα ας πουμε ηταν καλυτερος αλλα ειχε χαλια αντοχη και δεν επαιζε μια. Επισης μην ξεχναμε οτι οι παικτες σου ΣΚΑΓΑΝΕ μεσα στο παιχνιδι επειδη ποτε δεν ειχες αλλαγες. Η λογικη σου να μην εχεις μια καλη αλλαγη για αυτους τους παικταραδες τους φουσκωσε και τους "εριξε" πολυ μεσα στο παιχνιδι. Αν δεις τα ματσακια μας καλυτερα, οταν εμπαιναν οι βασικοι μου μετα απο τις αλλαγες, πεταγαν, ηταν πιο ξεκουραστοι.