Γεια χαρά σε όλους τους παίχτες του ομίλου. Επιπλέον, ξανασυναντώ τον παίχτη BOMBAY MIXX με τον οποίον έχουμε φάει πολύ ΒΒ εδώ και πολλές σεζόν...
Για το θέμα που συζητάτε, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά από ότι νομίζετε... (κατά την άποψή μου)... Δε θέλω να χαλαστώ πάλι επειδή έχω όλα αυτά τα χρόνια χαλαστεί πολύ ώσπου ουσιαστικά παράτησα το παιχνίδι... θα μιλήσω με ένα παράδειγμα, ετσι επειδή μου αρέσει να λέω και κάποια πράγματα. πχ:
Αν εγώ καταφέρω να πουλήσω παίχτη 31 ετών 3.000.000 τότε μπορώ να φτιάξω ομάδαρα... όποιος κι αν είναι αυτός... ή αν μπορέσω να πουλήσω έναν παίχτη 32 ετών σχεδόν 5.000.000... σε ξένες ομάδες πάντα έτσι; Τότε μπορώ να πάω στην κορυφή...
Αλλά τόσα χρόνια που παίζω το παιχνίδι και με αρκετές σεζόν στην Α1... ποτέ δεν το κατάφερα... Το γιατί ας το βρει ο καθένας μόνος του...
τόσο απλά είναι τα πράγματα... γιαυτό ξενέρωσα και με το παιχνίδι... και όχι μόνο εγώ... για όποιον παρακολουθεί αρκετές σεζόν τις μεγάλες κατηγορίες του ΒΒ...
Βέβαια βλέπω και εδώ "γίνονται θαύματα"... Ας είναι πλέον δε με ενδιαφέρει καθόλου.
Υ.Γ. Όποιαδήποτε ομοιότητα των παραδειγμάτων μου με ομάδα της κατηγορίας, είναι απλά συμπτωματική...