BuzzerBeater Forums

Magyarország - III.2 > 20. szezon

20. szezon

Set priority
Show messages by
This Post:
00
217447.14 in reply to 217447.12
Date: 6/16/2012 4:34:34 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
Ne izgulj, szerintem még tartalékos leszek, Ötvös nevű játékosom sérült...
Szerinted mekkora volt az esély arra, hogy a kupában összesorsolnak a MyChaos csapatával, aki a bajnokságban a riválisom?! Mindenesetre így történt... Talán továbbmegyek, legalábbis szeretném, ha így történne...
Addig is, sok sikert a mai mérkőzésre, ellenem picit kevesebbet, de küzdjenek a fiúk egy szorosat És sérült egyikünknél se legyen, kupára kell az erő

This Post:
00
217447.15 in reply to 217447.14
Date: 6/16/2012 6:23:41 AM
Overall Posts Rated:
22
Csak most nézem, hogy te vagy a kupaellenfelem... annyit ígérhetek, hogy vicces lesz a meccs :)

Játékosedzős szezont csinálok, ez az eredményeimen is meglátszik, szerintem nincs ok aggodalomra. Valahogy átvergődöm magam ezen a szezonon...

This Post:
00
217447.16 in reply to 217447.15
Date: 6/16/2012 9:37:22 AM
Jailhouse Monsters
III.1
Overall Posts Rated:
22
Second Team:
Jailhouse Monsters II
:) Ilyet még nem pipáltam, de bízom benne, hogy jót derülünk mindketten Reménykedem abban is, h segítem az edzésedet, a fejlődésed érdekében. És sok sikert a szezonra!

This Post:
00
217447.17 in reply to 217447.16
Date: 6/16/2012 6:22:14 PM
Overall Posts Rated:
33
Haha, cserékkel meg lett az idegenbeli győzelem,dejóó,nem gondoltam vna.
Kupában mennyi rá az esély,hogy tovább jussak teljes kerettel?:D kb 10% esélyt látok rá..:( kár,pedig jó kis szezont futunk eddig.
meccs előny Encsi ellen,zsír..mondjuk a héten úgy is szívok a két keleti nagyágyútól,hajrá srácok!

This Post:
00
217447.18 in reply to 217447.17
Date: 6/17/2012 8:16:36 AM
Overall Posts Rated:
44
Kupában valóban bukovári esélyes a meccsed, de azért Jail meg ellenem ne gondold hogy tuti kikapsz, jó kis csapatot hoztál össze erre a szezonra!

This Post:
00
217447.19 in reply to 217447.18
Date: 6/18/2012 2:26:38 AM
Overall Posts Rated:
33
Jaa,jó a Taksony kerete.Mondjuk,ha úgy jön ki a lépés,akkor mindenkit játszatok,nem adom egy könnyen oda a meccset.
Az a baj,hogy idegenben lesz..ami megint csak neki lesz jó,kár lenne érte. Jól jött ez a heti + 50000$
Ellened,megint idegenben jatszom,grr.

This Post:
00
217447.20 in reply to 217447.19
Date: 6/18/2012 4:15:41 AM
Overall Posts Rated:
44
A kupa ügyben írok egy privát üzit, nem akarok én se dolgokat felfedni ;)
Két idegenbeli rangadóid lesznek a keleti elsőkkel. Remélem jó meccset játszunk, jó csapataink vannak. Tegnap megfigyeltem egy érdekes statisztikai adatot. 2011.10.18.: ekkor kaptam ki utoljára bajnokin hazai pályán, bízom benne sikerül ezt még egy ideig elnyújtanom :)

This Post:
00
217447.21 in reply to 217447.19
Date: 6/20/2012 4:58:03 AM
Overall Posts Rated:
44
Gratula, látom az egyik "keleti nagyágyút" ki is pipáltad, egy sima győzelemmel. Annyit ígérhetek, én nem adom olcsón a bőröm, főleg a másfél éves bajnoki hazai pályás veretlenségem függvényében. :)
Nekem sikerült egy utólag eléggé rosszul összerakott csapattal is fontos győzelmet aratni, az egyik nyugati nagyhal ellen, de úgy érzem END a 3. helyre lesz jó. A nyugati csoport esélyesének a kimi kc-t tartom, de a te csapatod is okozhat még kellemetlen perceket nekik. Nálunk Jail vagy mi lehetünk a befutók. Ez a verseny kiélezett lesz, július 17-e sokmindent eldönthet (BCP-Jail). Szerencsére az előző szezonbeli kínos fiaskók eddig elkerültek, így minden esélyem megvan még a konferencia elsőségre. Remélem a kupában sikerül továbbjutni, és ellened továbbvinni a lendületet egy győzelemmel.

This Post:
00
217447.22 in reply to 217447.21
Date: 6/20/2012 5:41:52 PM
Overall Posts Rated:
33
:) Gartula az újabb skalphoz,Encsi nem túl kellemes ellenfél, hiszen kívül belül jó játékosai vannak.
Igen,behúztuk..csak nem így terveztem.. csere cenyám fault problémákkal küzdött,akit ezuttal kezdőként vetettem be, hogy kupára teljes csapattal tudjak menni(ami nem jön össze) no mind1, kiesünk sajna.
Valóban kimi erős, egy meccs előnyöm van vele szemben. Remélem megtudod fogni+ még valaki..hátha, ha alapszakaszt nem is nyeri meg PO-ra nagyon jó lesz.
Fcb-t se írjuk le,jó kis kerete van idén is,szerintem bárkire veszélyes lehet, Encsi is.
Nálatok Jail bizony kemény ellenfél,ahogy Onlydunk is,izgi lesz, hogy ki hozza el a konferencia elsőséget.
Remélem a pálya előny nyugaton lesz a Po-ra,sokat segítene,akár ki is jusson odáig.
No látom igazoltál fiatalt:) jól tetted.

A legfontosabb, hogy a 4 fejlődésben lévő játékosomat tovább edzem, főleg Boldizsár Csurkát.
Hétvégén jó meccs elé nézünk, remélem nem lejt most annyira a hazai pálya:P

This Post:
00
217447.23 in reply to 217447.22
Date: 6/21/2012 5:48:19 AM
Overall Posts Rated:
44
Még jó hogy ma állítottam csak be a csapatot a kupameccsre, látom a tag igazolt egy jó portugál DH-t. Ahogy néztem támadni tud az ellenfelem, de védekezni viszont csak erősen közepesen. Én előbbre teszem a bajnoki szereplést, de ha kiesünk a kupából át kell kicsit alakítanom a csapatot, mert akkor nem tudom őket eltartani (Lodjanidze és/vagy Le Tallec távozását jelentené.).PO előny sokat jelent, ebből a szempontból is sorsdöntő meccs lehet a mai, illetve az én esetemben is lesz még néhány keményebb ütközet, mindkét konferenciában. Még nem játszottam a kimivel, FCB is erős lehet, míg nálunk ott van a Jail elleni visszavágó, és onlydunk is kellemetlen ellenfél, jól védekeznek, hiába vertem őket első meccsen megsemmisítő különbséggel.
Jó meccs várható a hétvégén, én csak remélem hogyha 1 ponttal is de sikerül behúznom a hazai rangadót. Az előző szezonbeli meccs nem ér túl sokat, azóta te jóval erősebb lettél, akkor a győzelmem kulcsa az volt, hogy nagyon jól lepattanóztunk. (68:47 volt az arány, vagy ilyesmi.) Csapatszellemileg jól állok, de szerintem 1 meccsre felesleges kidobni, akármilyen rangadó is legyen, PO-ra nagyobb szükség lehet rá.
A konferencia elsőséget mindenképp szeretném elhozni, hiszen ha minden a papírforma szerint alakul onlydunk végez a 3. helyen, őket azért szeretném elkerülni a rájátszás első körében, nehogy meglepjenek. :) Könnyebb dolgom lenne egy melfinek vagy egy Banan Se ellen úgy gondolom...

This Post:
00
217447.24 in reply to 217447.21
Date: 6/21/2012 6:06:58 PM
Overall Posts Rated:
33
Egy két dolgot kifelejtettél az előző évi meccsünk elemzéséből.
Bedobó posztona cserémet játszattam,vszeg kupa miatt.
Hazai pálya nálad volt,jaa igen lazáztam is:) ugyh evidens volt, hogy behúzod

Más; mindenki kipotoygott kupából?:O

Advertisement