Még jó hogy ma állítottam csak be a csapatot a kupameccsre, látom a tag igazolt egy jó portugál DH-t. Ahogy néztem támadni tud az ellenfelem, de védekezni viszont csak erősen közepesen. Én előbbre teszem a bajnoki szereplést, de ha kiesünk a kupából át kell kicsit alakítanom a csapatot, mert akkor nem tudom őket eltartani (Lodjanidze és/vagy Le Tallec távozását jelentené.).PO előny sokat jelent, ebből a szempontból is sorsdöntő meccs lehet a mai, illetve az én esetemben is lesz még néhány keményebb ütközet, mindkét konferenciában. Még nem játszottam a kimivel, FCB is erős lehet, míg nálunk ott van a Jail elleni visszavágó, és onlydunk is kellemetlen ellenfél, jól védekeznek, hiába vertem őket első meccsen megsemmisítő különbséggel.
Jó meccs várható a hétvégén, én csak remélem hogyha 1 ponttal is de sikerül behúznom a hazai rangadót. Az előző szezonbeli meccs nem ér túl sokat, azóta te jóval erősebb lettél, akkor a győzelmem kulcsa az volt, hogy nagyon jól lepattanóztunk. (68:47 volt az arány, vagy ilyesmi.) Csapatszellemileg jól állok, de szerintem 1 meccsre felesleges kidobni, akármilyen rangadó is legyen, PO-ra nagyobb szükség lehet rá.
A konferencia elsőséget mindenképp szeretném elhozni, hiszen ha minden a papírforma szerint alakul onlydunk végez a 3. helyen, őket azért szeretném elkerülni a rájátszás első körében, nehogy meglepjenek. :) Könnyebb dolgom lenne egy melfinek vagy egy Banan Se ellen úgy gondolom...