@Kac100
Oczywiście, że cena nie jest za niska. Płacę 2 mln za 1 zawodnika. Wątpię, abyś na TLu dostał lepszą ofertę od mojej. Wymagam jedynie 3 sezonów treningu. Możesz w tym czasie wytrenować tylko jednego zawodnika jak i również sześciu. Droga do sukcesu mnie nie interesuje. Jak moja oferta jest za niska to z tego wynika, że inne treningi są tym bardziej nieopłacalne. Udział w konkursie jest dobrowolny. Nie wymagam posiadania w sztabie lekarza lvl6 (na prawdę z takich korzystasz? - odpowiedz w bbmailu, bo to nie miejsce na dyskusje).
@Krejzol
Jak nie masz żadnych pytań to po co ten wpis? Podobnie jak wyżej, jak chcesz odpowiedzieć na to pytanie to poprzez bbmail.
@Carisma
Przykro mi, że wyczuwasz tutaj jakiś podstęp. Jeśli masz inny pomysł na transfer nagrody pomiędzy zespołami to chętnie wysłucham. Ja w obecnym systemie nie widzę innej możliwości niż zakup zawodnika. Nie ma także gwarancji reprezentacji, że taki zawodnik zostanie sprawdzony, ale to już moje zmartwienie nie wasze. Nie wiem także czy ta matematyka jest tak całkiem myląca. Jakoś trudno znaleźć mi transfery za 2 miliony na rynku (całym bez względu na wiek).
Do całej waszej trójki
Jeśli to dla was mała kwota to mam dla was kilka pytań, na które oczywiście wolałbym, abyście dali mi odpowiedź poprzez bbmail niż dalej kontynuowali zbędą dyskusję w tym wątku:
1. Jak 2 miliony to dla was mało to nie rozumiem czemu w ogóle decydujecie się na sprzedaż jakichkolwiek zawodników (a każdy z was trenuje) wiedząc, że wyższej ceny niż moja nie dostaniecie?
2. Jeśli was trening do tego konkursu nie interesuje to co w takim razie robicie w tym temacie?
3. Czy taką matematykę również stosujecie w swoich zespołach? Jeśli tak to z pewnością wynik na treningu jest niższy niż to co ja oferuję. Zapomnieliście, że ja płacę tylko za 1 zawodnika. Możecie wytrenować w tym czasie kilku i ich również sprzedać, ewentualnie zostawić dla siebie.