E, da, zaboravih da ti čestitam učešće u finalu PO. Iskren da budem još od početka sezone sam to i očekivao.
Štaviše, po meni si bio prvi kandidat za plasman gore, zajedno sa braćom Bimbalić (iz serije "Kamiondžije"), samo što sam ti davao veće šanse jer je konkurencija u plavoj grupi bila slabija. Mislim da si pogrešio što protiv mene nisi igrao normal.
Vodeći igrači su ti bili opterećeni konstantnim korišćenjem te i ne čude povrede koje su istina stigle u najgorem trenutku, uz to se još i multiplicirale. Kako na povrede ne možemo dovoljno dobro preventivno uticati - te one nisu za komentarisanje.
Sam endžin odlučuje koji će biti rezultat utakmice računajući tu kvalitet petorki, postavljene izmene (koje i gde), taktike, pogađanje rivalove taktike, formu i staminu igrača na terenu (i koliko provedu vremena na istom i zbog čega) tako da se ne treba unapred radovati pobedi ukoliko se povredi rivalu igrač u toku tekme jer su i najlošiji igrači na teerenu znali da reše utakmice bilo svojim pogotkom ili dobrom odbranom na kraju.
Ali da se ne lažemo ne može igrač sa ≈ 70sk da dovoljno dobro zameni onoga sa ≈100sk+
Pomalo sam razočaran da nisi uspeo da budeš prvi pred PO jer si imao samo 1 konkurenta u konferenciji, ali slabiji start sezone ti je to onemogućio.
A sada je pitanje u koju grupu će nam doći po kazni kolega iz višeg ranga.