o πρωτος γυρος τελειωσε χωρις να υπαρχουν φοβερες εκπληξεις με εξαιρεση την ομαδα μου η οποια συνδυαζοντας και την προπονηση εκανε μολις χτες την πρωτη ηττα που αν δεν ειχα τραυματια τον κρεββατη θα κερδιχα και αυτο το ματς.απο τους μπλε ξεχωριζει το αηττητο του Μπαρτσελιωμα που δειχνει το ακλονητο φαβορι για την κατακτηση της πρωτης θεσης και στο τελος της σεζον. ο stallion δειχνει οτι εχει μια πολυ σοβαρη ομαδα ολοκληρωμενη αλλα μεχρι εκει...δεν νομιζω να μπορει να διεκδικησει κατι
περισσοτερο εκτος αν κανει μεταγραφη-ες. ο Nuff said, o Vortex, run forest θα διεκδικησουν την εισοδο τους στα πλει οφ αλλα και αυτοι ως εκει...οι υπολοιποι τρεις πανω για φούντο αν και ο φιλος μου παναγιωτης των αρμυ δεν κραταει ως συνηθως κανενα ασσο στο μανικι (το συνηθιζει βλ. προηγουμενες σεζον...). απο τον κοκκινο ομιλο θα διεκδικησουμε την πρωτια εγω και ο Νοσφερατου και ο Ρετρο και ο Χωραφας θα κλεισουν την τετραδα. Όλα φυσικα μπορουν να αλλαξουν με ποιοτικες μεταγραφες που εκει που εχουν παει δεν ξερω ποιοι εχουν την δυνατοτητα να τις κανουν. Γιατη αφροδιτη ζωγραφου εχω την εντυπωση οτι θα σωσει την παρτιδα ειτε απευθειας ειτε μεσω πλει αουτ. παικτη σαν τον Σαμαρτζη δεν εχει κανενας μας αλλα και αυτος ειναι πολυτελεια στην ΙΙΙ